248

Маркс

преди 9 години

Ако украинците бяха достойни хора, те нямаше да позволят олигарсите им да ги превърнат в братоубийци и в пушечно месо заради няколко милиарда в сметките на Коломойски и Порошенко. Украинците са прости хора и големи ***! Докато от ЕС им дават пари, а янките- оръжие, те ще продължават да се избиват без да знаят за какво и защо, просто така, за Слава Украине, ПФУ!

247

Леле че народ

преди 9 години

До Shano Еми ако се намесим директно ,ни чака нова национална катастрофа Само че ,тоя път няма да загубим територии а ще ни напълнят с джихадисти ,които за разлика от нас са лоялни кучета на господарите си от САЩ

246

Анонимен

преди 9 години

Как ли ще завърши всичко това? Путин все пак проявява разум, дано и от другата страна да покажат същото. Не е възможно да го подценяват, просто изпробват нервите му. А ако откажат? Установките му отдавна са нацелени към базите на тези безмозъчни "стратези". А украинците? Тежко им! В най-скоро време ще сме свидетели как потеглят в две колони - едната към Русия, другата - на Запад.

245

GFR

преди 9 години

ФАШИСКА РУСИЯ ШЕ НАПРАИ КЕНИЯ ЗАДУНАИКА !

244

Между две сили

преди 9 години

Ние тук си пишем, но на украинския народ никак не му е лесно. Не плюйте по него, той е достоен и си търсеше правата. На площада преди година поиска само свободно да решава за ЕС и сваляне на грабителското правителство. Смяташе да се оправи сам. Но за съжаление си направи криви сметките. Много са ламтежите-и за земята, и за богатствата, и за местоположението. Удобен плацдарм за заплаха и нападение над Русия. А тя пък никога няма да се откаже от Крим и от руското население в източна Украйна.

243

Shano

преди 9 години

Ostavete gi tqh, mi i nas shtr namesqt... Kakvo shte pravim pak li shte gubim teritorii i naselenie...

242

Нострадамус

преди 9 години

И след период на природни катаклизми, ще започне нова война която ще продължи 27 год. и след нея ще настъпи дълъг мир . П.п. За който оцелее

241

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен331 на масата беше Дилма Русев... Абе не мога да разбера вие *** ли сте или се правите на такива?

240

Анонимен

преди 9 години

Не може само джуджи да изпраща войски в Украйна,че и да погребва избитите руски войници по тъмно,да снабдява с оръжие и пари терористите в съседна независима страна.От Литва добре му казаха,страната на тероризма.Окупира Украински Крим,но загуби Украйна и всички останали страни от бившия соц-лагер.Спечели ,,уважението'' на света,като си говореше сам и похапваше сам на празната маса в Бризбейн,като някой прокуден.Та после от неприкрита зл.... отиде да спи.

239

Румбо

преди 9 години

До Анонимендо 325 Още имало хора да вярват,че ударите срещу Пентагона и СТЦ са дело на Ал Кайда!Вече има стотици(да не кажа хиляди) доказателства,че твърденията на правителството са лъжа!Има и цял филм(американски) опровергаващ най-фрапантните лъжи!С видео и мнения на експерти.Та тия сами си бутнаха кулите с 3000 жертви,та няма един самолет да свалят!

238

Анонимен

преди 9 години

До АнонименОдисей, я раскажи за референдума. Явно си работил там като наблюдател... :)

237

Леле че народ

преди 9 години

32601Румбо Прав си ,да те допълня само Другия голям губещ след Украйна е ЕС С насаждането на русофобия ,гладните украинци вместо към Русия ще отидат към ЕС ,където ще продължават с мързела,пиянството,просията и престъпността си А това е равносилно на заплахата от ИДИЛ въобще ЕС се нахендри от едната страна бежанци-джихадисти от друга бежанци украински хохли Лично аз и на врага си не пожелавам такова ,каквото го чака ЕС

236

Румбо

преди 9 години

Едно нещо трябва да се разбере:Наистина има американски план за Украйна!Програмата максимум беше пълен контрол над политиката,икономиката и суровините, бази с ракетно оръжие на 5-10 минути от Москва,голяма морска база в Крим.Това определено не се получи,благодарение на навременните и решителни действия на Русия.Сега е в сила план Б-Украйна става необходимата жертва за спечелване на войната срещу Русия.Колкото повече пострада Украйна,по-добре за пропагандата на САЩ.

235

ввв

преди 9 години

верно си правно неграмотен,референдума не е акт за самооперделяне?това го кажи на каталунците тогава...а в АРК имаше проекта за самоопределение,който го бламира украинския КС!!!

234

Анонимен

преди 9 години

Абе на тея украинци каквото и оръжие да им дадат като е калпав матряла.... Трябва и малко свестни войници да им пратят че току виж сега някой круизен кораб потопили както свалиха самолета от некадърност.

233

Леле че народ

преди 9 години

До Анонимен 320 Еми с нападането и окупирването на независимите държави Ирак,Афганистан,на Балканите ,Панама ,Гренада и т.н. А бе примери колкото щеш ОО да и неспазването на конвенцията за правата на човека в Гуантанамо Да продължавам ли???????????????

232

Анонимен

преди 9 години

САЩ СА УБИЙЦИ!

231

Анонимен

преди 9 години

Стига сте спорили за глупости като кой къде живял в исторически план какво население има и така нататак. Проблема в Украйна не е на тази основа всичко е борба за ресурси и пазари Всяка война е водена за това а разните идеологии(изключая тази за самоосвобождение) са само в главите на тези които им вярват.

230

Даола

преди 9 години

Нали затова е целият напън на САЩ - да се продаде оръжие на Украйна.

229

Леле че народ

преди 9 години

До Анонимен 314 А бре одисейчо,нали САЩ са нарушавали правилата,що не вземеш тях да плюеш а Не виждам смисъл едни закони да се спазват,като тоя дето ги е писал не ги спазва