121

Анонимен

преди 9 години

"Мостът между Русия и Европа рухна"...и сега сте на кръстоПУТ...нито в Европа, нито в Евразия, а в Мала Азия.

120

чичо скрудж

преди 9 години

когато големите и силните като Русия и САЩ се карат, ние трябва да лавираме така, че да извлечем полза или поне да не гризнем някой шут! Вместо да изтъргуват позицията ни, нашите дупедавски политици вземат рушвети и ни продадоха на щатските си господари, затова нямаме никаква надежда! Винаги, когато сме били против Русия, сме губили територии, население и сме посрещали национални катастрофи. Не се учим от грешките си, повтаряме ги при всеки конфликт, тъжното е че *** се радват на това

119

Анонимен

преди 9 години

До МладенБоже, колко глупост и простотия има на този свят! Младене, язък ти за името, но ти си толкова преждевременно остарел, че си конкурент на египетските мумии. То и по възможности за мислене си като тях - изсъхнал мозък.

118

Анонимен

преди 9 години

До до139Що за глупости дрънкаш? Какви империалистични стремежи на Путин те гонят? Чуете поредния манипулативен блъф на една централа и давай... папагали безмозъчни. Кажи, какво е империя, какво е империализъм. Значи, ако укрепвам Родината си за да не я изплюска патологично алчният Запад е империализъм, а когато нахлувам и избивам от въздуха населението на всяка десета страна - е благодеяние. Неоимпериализмът е точно това - икономическо и морално покоряване за ... ресурси! Е, кой го прави?

117

Младен

преди 9 години

Бе този, що не вземе да се пенсионира. Какво спечелиха, като навлязоха в Украина. Разорение. Имаха си база, сега ще трябва или да я напуснат или да водят война с неизвестна продължителност.

116

Joro

преди 9 години

EU nikoga nqma da se sbliji sus komunqgite.prosto totalitarni rejimi nqmat budeshte,a samo vremenno se polzvat kato benzinostanciq.nagushiha ses sus miliardi 110 dushi v Rusiq i si mislqt,che sveta im e dlujen i tehen.klati im se stola.jalko che v BG ima mnogo proruski predateli.

115

Анонимен

преди 9 години

abe kvo zanimavate s tia izgoregi gi i problema vi e reshen evropeici amerikanci tva sa fashagi.

114

шоу

преди 9 години

Колко странно.Не думата "режим" е стряскаща.Думата "взаимозависимости" е далеч по-притеснителна.

113

до139

преди 9 години

Абе пич,ти не разбра ли,че Европа се страхува от империалистичните комплекси на Путин и за това е в съюз със САЩ.Какво сближаване какви пет лева.Ти на коя планета си въобще.

112

eve1

преди 9 години

Най-големият кошмар на САЩ е едно евентуално сближаване между Европа и Русия.Цялата им външна политика е насочена срещу подобно сближаване и засега с успех.

111

до 14

преди 9 години

Страшен умник си. Сърбия никога няма да преглътне бомбардировките на САЩ и Европа. Ще играят ощипана мома години наред и ще се възползват от противопоставянето. Помисли ние къде сме с откровени предатели като премиер и президент и помисли над това:Проблема на давещия се си е негов проблем.

110

Малкият Иванчо

преди 9 години

Само не разбрах защо лишиха руснаците от храна тези хубостници?

109

Борец/от Моята борба

преди 9 години

Нов мост - без малкото фюрерче Путин.

108

коко перник

преди 9 години

До ПРОРОКЗнам какво става в КРАВАРИЯ И без да гледам филми!В момента треска ги тресе заради заплахата за долара от страна на Русия и Китай!Кравария е фашистка и полицейска държава!

107

Айде ...

преди 9 години

Айде спирай газта като стане най-студено.Знаем го.....

106

88

преди 9 години

ЕЕЕХ, малко по-голям БВП с 4 пъти по-гоямо население...Ако не друго друже не подценявай сънародниците си - и те могат да смятат

105

Анонимен

преди 9 години

Запада съвсем се разгащи и си повярва,че е победител в Студената война!И бързо забрави договорките в Малта!И на руснаците вече им омръзна да ги поучават като ***!Така че Лавров е много прав!

104

маймуните в зоопарка

преди 9 години

Първо ще върнат руснаците 100г.назад,а след това ще им дават храна за газта и петрола,както правят с тарамбуките от третият свят.

103

коко перник

преди 9 години

До ПРОРОКИ какво ме интересува мене какво е ставало в краварските щати!!!мен ме интересува какво е положението в България!А ТО Е ТРАГИЧНО!Ако продължавате да се криете като *** в панелките ще си е същото и ще става по-зле!И престанете да се делите на такива и онакива!

102

ДО 111

преди 9 години

Ако русия можеше да печата долари,комунизмът им нямаше да е рухнал.Твърдо съм за елементарен тест за интелигентност преди всеки да може да гласува.