51

Анонимен

преди 9 години

До АнонименРусия буквално под носът ти на 22.12.2014 съвместно с Китай започва изграждането на канал в Никарагуа, съединяващ двата най-големи океани.Не е лесно да си руски ***. Такива глупости да те карат да пишеш.......

50

Щерев

преди 9 години

Може ли едно процедурно питане? Ако *** пукне в България ще почиваме ли 3 дена?

49

Анонимен

преди 9 години

Що дири *** в Бризбейн?Тръгна кат аслан,върна се ......Оставиха го на празна маса,а другите се шегуваха.И руснаците пишат разни работи в техните сайтове за него.Затова му се привиждат цветни революции,пак може и да предизвика съдбата.

48

Щерев

преди 9 години

В Русия се задават по-тежки времена, отколкото правителството предполага. Според банкери официалните прогнози за близките 3 години са твърде далеч от реалносттаВ най-близко време в Русия ще има рецесия и е твърде вероятно да настъпи 3-годишен икономически спад, предупреждават банкерите, цитирани от "Независимая газета" Нямат край добрите новини от Русия.Сутринта за шефа на Газпром- с хеликоптера отпътувал за отвъдното ,сега четем за фалиралата Русия.......Дай боже още.Амин.

47

Анонимен

преди 9 години

vova ubii fashista

46

Русофоб

преди 9 години

Колкото и Путин да затяга гайките, североазиатците отиват към фалит! :)

45

Анонимен

преди 9 години

Путин имал стратегия ????? Ха-ха.....Уверено води Русия към провал.

44

Боби

преди 9 години

*** хич и да не чака цветна революция,ами да извади картечници,шмайзери,танкове,бомби,булави,смерчове,букове и други дървета,и железа и подкара руснаците в ГУЛАГ.Друг изход няма.Щото *** е велик?

43

до УМЕН ГУЩЕРЛЯК

преди 9 години

Добре бе хора,да кажем ако русинаците нахлуят в БГ, представяте ли си какво ще стане? Ще почнат да се заселват руснаци с култура различна от нашата......Познавам доста руснаци за 10 години не научиха и една дума на български м? Та те национализират всичко след себе си. Ако имате да речем фризъорски салон,ще го направят държавен и ще ви изхвърлят. Ако решите да протестирате ще ви пребият баретите ,това ли искате?...Хапчетата тогава ще са ти безплатни,осигурени от държавата и ще ги пиеш редовно

42

Tina

преди 9 години

До УМЕН ГУЩЕРСъс сигурност е по-добре да нахлуват бежанци-идилисти, които ще ти отрежат главата, ще се изгаврят с жена ти, ще продадат дъщеря ти, ще зомбират сина ти...А след тях да нахлуе и извратения аскер на "великолепието"-"откривател" на Америка...

41

Пей пър комент

преди 9 години

Актуални цитати от книгата "Майн тайга: ""не бива да се случи "цветна революция"", ""трябва "в единен фронт"", ""Русия е свободна страна"".......................Симплисити ъф дъ биинг ъф дъ бългериан ЕНДЖИОУ пей пър комент блогър.

40

Анонимен

преди 9 години

Путин и Русия заради намесата им в Украйна трябва да изчезнат. Русия е вредна за света.

39

Tina

преди 9 години

Човекът има стратегия за държавата си най-малко до 2025-а...А ние?... Путин, моля ти се, обърни малко внимание и на България. По целия свят ходиш, само България пренебрегваш... Не може така. Обидно е някак си... Тук вече не се търпи!...

38

Анонимен

преди 9 години

Китайците обещаха на пу да му дадат 25 000 000 000 долара ,капаро,за строежа на Силата на Сибир,ама нещо се отказаха.Той ли не е разбрал,освен руски и немски не разбира какво му говорят,той ли не е чул,кой знае?Сега щял да го строи сам,с Милер.Поднебесната империя се усмихва дяволито на Империята на Злото.Чий ли ще е Сибир?Може пък,цветната революция да е спасение?

37

жорката

преди 9 години

Нещастници, до сега сте изтрили 10 коментара и сами сте написали поне 30. Не се ли срамувате от себе си? Цялата ви работа е менте, а който иска да си губи времето при вас също е ***. Менте сайт, менте коментари!!!!!!

36

Анонимен

преди 9 години

Актуални цитати от книгата "Майн тайга: ""не бива да се случи "цветна революция"", ""трябва "в единен фронт"", ""Русия е свободна страна"".

35

Анонимен

преди 9 години

Ако има нормална демокрация, нормална полиция, независими СМИ, независима съдебна система, ако за здравеопазване ,образование и благоустройство се отделят повече средства отколкото за военни разходи, ако не се нападат съседни страни ,ако войниците ти не умират в отпуска извън твоите граници ..... тогава няма да има цветни революции.Толкова е просто ,Вовка !Живееме в 21 век, хората искат да живеят нормално . Стига си ги зомбирал !

34

Брдюдюнков

преди 9 години

Спукана им е работата на Русия . Евреите са се настървили за кръв и плячка , а и в Русия е пълно с *** готови да се изтрепят един друг за цветни дрънкулки. Това което вече се е случило в почти цял свят ще се случи и там.

33

читател

преди 9 години

Открай време в Русия който е срещу властта е : престъпник, фашист, анархист, десидент, луд, ***, ***,шпионин, и всички са за лагерите.Вероятно ще ги отворят пак, за радост на олигарсите и маргиналите.

32

Анонимен

преди 9 години

*** казал това,*** казал онова,*** в Сибир,*** в Бризбейн/сам,самичък си яде и си говори горкия/.На кого ли му пука за изостаналата страна ,където ядат само ЕЛДА.Тази година и природата е срещу него,ЕЛДАТА /черната каша/ е с 30-40 процента по-малък добив в Алтай...Сега ще ядат пасти.