82

Маркс

преди 9 години

Ореха, Сатанишев, Боко Тиквата, ***, всички тези герой са кукли в ръцете на ДСолигархията, как не проумявате. Навремето бе БСП и СДС, същата работа. Демократа Костов прехвърли цялата държава в ръцете на дребните дечиня на полковниците и генералите от ДС, пфу!

81

Анонимен

преди 9 години

Щом народа е страхлив да се бори срещу изедниците му остава единствено да се самозатрие!

80

голфаджията

преди 9 години

Яснооо, БСП-то от яд, че не са на власт вербуваха всички психично болни и ги убедиха да се подпалят. Няма кой да ви се върже, лошото е че така сами си подпалвате електората.

79

Боку

преди 9 години

Дойде Боко на власт и хората пак започнаха да се замозапалват

78

Анонимен

преди 9 години

Какво се оказа, че Лидия Петрова е била от протестиращите срещу Орешарски и Станишев? А сега се самозапалила против ГЕРБ?

77

Маркс

преди 9 години

За информация, през последната преди оставката на Боко година, само в Пловдив са се самоубили към 178 човека. Информацията е строго засекретена, е живите факли не можаха да ги скрият и засекретят! Това не трябва да допуснем да продължава! Но пасаран, Боко!

76

135

преди 9 години

Някои сайтове писаха, че се е запалили от кандилото ?. И Гъобелс нямаще такава пропаганда.Новата версия е психично болен.Медиите трябва да пишат истината, а тя не е приятна. Хората са докарани до отчаяние от мизерията. Има и психоза. Дано да не се повтори вълната отпреди 2 години.

75

Маркс

преди 9 години

Народът добре помни за предишните живи факли. *** в наглостта си написаха лъжи в уйкито, Бог да ги съди, сбърканяците долни, пфу!

74

Анонимен

преди 9 години

До 112Факт. Един мой приятел се самоуби през не чак толкоз далечната 1996-та. Обеси се. Но нито една телевизия или вестник не го отразиха. Яко, а...

73

Анонимен

преди 9 години

ami tova demokraciata za bednia chovek na koito e ostanal glasa da glasyva za bogatashite ,da vzemat vlasta koqto e za tih no ne i za naroda koito e obrechen na mizeria ,samo edno triabva voina ne glasove partii i oligarhia ,a vlast na naroda blast na svobodnia chovek .

72

Анонимен

преди 9 години

ИСКАМЕ ДОГАН, ИНАЧЕ ФИТИЛ! ИСКАМЕ ДОГАН, ИНАЧЕ ФИТИЛ!

71

Анонимен

преди 9 години

Има нещо гнило в тези дивашки подпалвания. Съвременните самоубийци не се палят като диваци, а вземат хапчета, свръхдози, бесят се,самозастрелват се, блъскат колити си в дерета и хиляди други начини тихом и мълком, да не стават за резил на хората. Задължително оставят писмо, вести по телефона да се сбогуват с близките и посочат защо. Тук сме свидетели на *** самоубийци с притенции за внимание. Правят лудите си изпълнения публично, очакват аплодисменти за лудостта си . Голяма простотия!!

70

Анонимен

преди 9 години

До 109Щеше да е добре, ама той е прибрал всичко каквото е имало там и не негово в това число.

69

Анонимен

преди 9 години

До 106И иронично 7 от тези 8 не бяха в период в който управляваше герп, а бкп, доган и сидер. Най внушителното на метростанция Люлин, където имаше кръв там където и слънцето не огрява.

68

Анонимен

преди 9 години

Гореща новина! Путин се е самозапалил на Червения площад! Имал авоари в КТБ!

67

Маркс

преди 9 години

Сигурно си нов..., аз не съм комунист и мразя ДС, почти колкото мразя и щатите. Боко съчетава в себе си и двете ми омрази, пфу!

66

Анонимен

преди 9 години

До МарксДето има един чисто български лаф "работа не ща, искам пари" - не е лошо. Племето е тъпо и не става. По-добре да го няма.

65

Анонимен

преди 9 години

8 души загинаха между февруари 2013 и Януари 2014 след като се самозапалваха в рамките на мащабни демонстрации срещу бедността и корупцията в най-бедната страна в ЕС. Психиатрите обвиняват отчаянието, мизерията и липсата на перспективи за инцидентите, гласи съобщението на AFP.

64

Анонимен

преди 9 години

До МарксСекретните документи дето Станишев "изгуби" и следваше да има разследване от ДАНС? Тези ли секретни документи?

63

езичник

преди 9 години

тия самозапалвания вече са прекалено много. някак си не се връзва всички тия хора да са ненормални. саможертва и проклятие е това. много зловеща клетва, която ще тегне над главите на потомците на тия, срещу които е изречено много дълго време, а саможертвата прави проклятието неотменно.