131

до асд

преди 9 години

Тоя пък иска независимост от Брюксел. Ти като беше ученик искаше ли независимост от майка си и баща си или им прибираше паричките за закуска и кино. Аде стига, станахте за посмешище с бедняшката ви Русия която постоянно ни я тикате в носовете. Разберете че Русия вони на корупция и милитаризъм, а на последък и откровен фашизъм и не става изобщо за какъвто и да е положителен пример.

130

Борисовото

преди 9 години

"Проблема" с КТБ е част от схемата за източването на матрЯла .....НЕК имала нужда от пари , банка фалирала , сняг паднал и няма кой да го почисти.......... матрЯл ши плащаш че си е*ало мамата разииш ли ! И на никому не се сърдете защото Борисов точно това ви обеща ! Пенсии по ниски , по малко пари за общините , пенсионна възраст по голяма , замразени доходи И НАПРЕД КЪМ ТУРКО-ХАМЕРИКАНСКИТЕ БРАТЯ .............само незнам кога ще изядем *** от Русия

129

Анонимен

преди 9 години

В момента, в който банката отвори хората ще си изтеглят парите и тя така или иначе ще фалира. Очевидно е, че всичките клиенти на КТБ са преминали вече към други банки.

128

Лубрикант

преди 9 години

файда от *** героизън - никва!

127

Анонимен

преди 9 години

Евангелие от Матея 25 глава:14-30"Ти поне трябваше да внесеш парите ми при банкерите и когато си дойда, щях да взема своето с лихва."Българската държава и политик не признават нищо. Нито законите на ЕС, нито собсвените си закони още по-малко закони на Бог. Видяхте ли сега? Що за престъпници са бг. полотиците. Мафията си има държава и тя е България. Дигай се народе! Да ги трепем всички. За какво са ми банки и политици. Все *** крадливи са интрябва да ги избием.

126

ГЕРБ

преди 9 години

*** СЪМ! СЪМ ***!

125

Анонимен

преди 9 години

Ако ЕС няма да ни дадат нито едно евро помощ за оздравяване или фалита, тогава е най-малко подозрително защо ГЕРБ бързат да съберат 4 милиарда лева държавни заеми и да ги вкарат в КТБ.

124

стойчо

преди 9 години

Да търсят парите от началниците на бай Сали.

123

МСБ

преди 9 години

Елементарно Уотсън .. трябва да има претекст за вдигането на тока ! ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ ПРЕМИЕР ! Човека глутна само 200 милиона ...останалите са глътнати от тези които искат да я възстановят , за да може после пак да я оберат ! ЧЕСТИТО БОРИСОВОТО !

122

Анонимен

преди 9 години

КОЙ? КОЙ? КОЙ? глътна 4,2 млрд лв? Ясно е обаче КОЙ ще ги плаща..изстрадалия български *** народ! Прайте ся #bankWithMe

121

Вложител

преди 9 години

Според мен няма виновни! Такива дупки се появяват периодично по тези географски ширини. Това ДПС, Пеевски, Бареков и ББЦ....са невинни душички. Те работят за благото на гражданите! Вервайте ми! Сега някакси ще ги въстановите тези парички, нали?

120

Ясен

преди 9 години

Скъпи (в прекия смисъл) сънародници. Ако не сте разбрали нещо или имате проблем с дългите и витиевати формулировки в доклада на одиторите, нека да го кажем просто и ясно: предстои ви да се бръкнете с около 2 милиарда, за да има с какво да се платят гарантираните депозити на вложителите в КТБ. А не е толкова трудно да се отворят публично кредитните досиета, да се видят имената на крадците и после както си му е редът да им се отнеме цялото имущество и да се пратят да гният в затвора.

119

Анонимен

преди 9 години

До АнонименКТБ е руска банка под прикритиеКак под прикриете бе,човек.Те даже си обявиха за техен клон на и бяха сред акционерите!

118

krastosloviza

преди 9 години

ha ha Dan4o mentata i peevski misljat za dobroto na BG i vlojitelite neverojatno poznaite sega koija partiika e s 2 mil evro po bogata

117

Анонимен

преди 9 години

Е то всичко си върви по реда . То не бяха град на мечтите, то не беше първа частна банка, минерал банк, пирамиди, не знам си кво още. Сега когато уж всички мислеха това повече няма да се случва у нас, хоп заю за ушето.... и на простора да съхне.

116

Анонимен

преди 9 години

Руснаците и да са откраднали пари от КТБ са го направили с правото си на освободители. Сега всеки пълнолетен гражданин на родината да вземе да извади 1000лв и банката на българо-руската дружба ще бъде спасена. И не забравяйте за освободителната война и за всички добрини на големия брат

115

до 130

преди 9 години

Русия нагло ограбва БългарияНад 51 415 фирми регистрирани у нас са собственост или управлявани от руснаци, но печалба не плащатЦели сектори от икономиката ни са зависими от КремълЛУКОЙЛ НЕФТОХИМ АД приход 7 639 339 000 лв (7 МИЛИАРДА 339 милиона или 10 % от БВП на България). Печалба няма!!!!!!!!! За последните 6 години декларирания приход е 40 МИЛИАРДА ЛВ., но няма година, в която да са отчели дори една стотинка печалба. Вече са изхвърлили на улицата 15 000 българи, работещи в рафинерията.ТИТАН МАШИНАРИ АД приход 80 333 000 лв.(80 милиона), печалба само 798 000 лв.СОК КАМЧИЯ

114

Анонимен

преди 9 години

КТБ е руска банка под прикритие

113

Задачка за II клас

преди 9 години

Цветан откраднал от Депозан 4,20лв. Гарантан поел задължение в случай, че Цветан краде, да върне на Депозан откраднатото, обаче Гарантан има само 2,10лв. Кой и откъде ще намери липсващите 2,10лв за да се върнат парите на Депозан? Приликите с действителни лица и събития не са случайни.

112

аха

преди 9 години

Точно руските престъпници направиха тая кражба,нали уж ВТБ беше акционер в банката,изведнъж като мина в режим специален надзор, май точно руснаците обявиха pyrwi 10 пъти,че нямали претенции за нищо и към никой...и как да имат.Там е заровен ключа от бараката.И ни пуснаха белокос клоун-националист,дето е атакист ама най е продажен комунист!