53

Анонимен

преди 9 години

6,5 млн. *** ще останат, българите-в чужбина!

52

Анонимен

преди 9 години

Всъщност изчезва един етнос - българският. Другите си се плодят... На повече от 50% от първолаците майчиният език не е български. Каква 2035 г. чак?! Много по-рано България вече няма да е на българите. По план ли е всичко или сами сме си виновни, не знам...

51

Анонимен

преди 9 години

Важното е бат Сали да състави правителствои да пристигат китайците, че някой трябва да работи

50

до 49

преди 9 години

Не е лошо да се разходиш до Шанхай, например. Може да се изненадаш. Разбира се, с българска заплата няма да изкараш много там.Истината боли, но в големите икономически центрове на Китай заплатите са по-големи от тези в София.

49

Анонимен

преди 9 години

когато безредиците и гражданската война започнат, мисля че ще намалеем доста по-рязко. за съжаление... дали ще е тока, увеличените осигуровки, лекарската помощ, някое конфискувано жилище, някоя палка по време на протест, емигрантите или бат сали, е въпрос на случайност..нещата са безкрайно зле и само 1-2% слепи богаташи и политици не го виждат..и дори се плаша какви ще са последствията..

48

Анонимен

преди 9 години

До преди година слушахме че 2020 ще сме 3 милиона.

47

Румба-Тромба

преди 9 години

Лошо ми е

46

До 51

преди 9 години

Извинявам се за грубата грешка.Понякога в бързината може да се объркат "в" с "ф",но по-важно е съдържанието все пак,надявам се да ти е допаднало.

45

Анонимен

преди 9 години

Хората мрът като мухи а те продължителноста на живота се увеличавала!Увеличава се на тия които рано пенсионирахте и позлатихте и по цял ден са по кафенетата!Направете истинска статистика!

44

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен"кръФта" ?

43

тъпчо

преди 9 години

Kак е,ракийката и салатката вървят ли?Сигурен съм,с чалгийка най-сладко. Пък и някой тарикатлък ако се направи,денят ще е перфектен.

42

Анонимен

преди 9 години

Китай и Индия нямат проблем с прираста, но пък там никой не иска да живее.

41

Анонимен

преди 9 години

'държавата', най-общо казано, е обединение на група хора с общи възгледи и целта й е да защитава тази група от външни посегателства на по-ниско развити цивилизации или общностни групи. при сегашното състояние на нещата, ние не само нямаме държава, а и нямаме нужда от такава. факт!

40

Анонимен

преди 9 години

В Европа всички изчезват, освен ***, албанците и арабеските.Турците също се топят, за сметка на кюрдите, западняците се топят за сметка на арабите и всякакви африканци.Раждаемостта е слаба навсякъде.Сега хората в развитите страни са научени да си правят удоволствието, после хапче или аборт и не раждат.

39

Пешко

преди 9 години

Браво на съзнателния и отговорен български избирател, който показа на комуно-мутро-олигархията, че отдавна вече не може да бъде така лесно изманипулиран - нито костинброд, нито белене, нито черните прогнози за тоци, кризи и т.н. хванаха дикиш извън обичайните ***; нито купуването на гласове доведе до нещо повече от най-малкото. Така че, кутевци, колкото и да се напъвате по форумите приключи тая. Дмитриевич хвана последния влак и остави Кутев и Мая да оправят бакиите, Доганя и той.

38

Анонимен

преди 9 години

Човечеството ще се затрие и на земята пак ще бъде Рай !!!

37

Пурко

преди 9 години

Нищо за сметка на това ще гледаме повече турски серияли, и европа най сетне ще осъзнае, че българите сме с естствен тъмен цвят на кожата а не както се предполагаше до сега бял....

36

Анонимен

преди 9 години

Към тези,които искат да бягат:вървете на майната си.Тази страна е пропита с кръфта на милиони българи през близо 14-векивното ни съществуване за да я опазят за поколенията и да не изчезнем като нация.Заради такива като вас днес тя е загубилка много от териториите си,но пак е оцеляла.И дори въпреки 500-вековното робство пак оцеляхме.Днес обаче сме свидетели на мекушави,дрогиращи се безхарактерни чалгалюбители,ограничени и ***,които нищо не правят за да подобрят живота си.Бягайтееее, бързо

35

Анонимен

преди 9 години

Трият, защото истината боли и не е удобна за силните на деня - нашите псевдополитици-продажници, ЕС, САЩ и НАТО. Иначе празни приказки да се пишат..

34

До 25 (

преди 9 години

По-скоро вас ви чака нещо, защото тези, които сега ви закрилят, за да постигнат някакви свои цели, имат и една по-далечна цел - населението на земята да се намали до половин милиард човека.Ти си помисли, с каква цел са създадени изкуствени вируси в някои лаборатории и защо се работи главно в една насока - те да действат на расов принцип.Така че, вместо да пишете щуротии по форумите, сядайте си на за*дн*иц*ите, учете и работете - това е единственият ви начин за спасение.