138

Анонимен

преди 9 години

В момента ГЕРБ има безусловна подкрепа от ДПС и от ББЦ , това прави около 140 депутата , напълно достатъчни да стане премиер и да управлява , дори без да дава министерски постове на Местан .... А какво среща от страна на РБ , само условия и перчене и 20 депутата подкрепа напълно недостатъчна за да управлява , ако се събере с реформаторите трябва да угажда и на АБВ и на ПФ.Това е

137

емо

преди 9 години

един приятелски съвет;откажи се боко нямаш потенциал

136

Анонимен

преди 9 години

До rumen.andonov.18не гледай само брой депутати , а гледай гласували за тях и проценти ..Как ГЕРБ са със затихващи функции , а имат повече депутати от БСП и ДПС взети заедно.В миналия парламент Борисов можеше да си мечтае да има депутати колкото на ДПС и БСП , а днес има 7 депутата повече от БСП и ДПС ...Кои партии си вдигат подкрепата , РБ ли котито 7партии имат 8% имат по малко от половината от депутатите на ДПС .Едно е ясно , ако Бойко искаше вече да е премиер с подкрепата на ДПС и ДПС2

135

rumen.andonov.18

преди 9 години

Не знам дали Бойко си е изяснил,че партията му(което е едно и също с Борисов)няма и вече няма да има полезен ход.Това е партия със затихващи(все още по-бавничко,отколкото ни се иска)фунции и след всеки избори ще смалява влиянието си все повече и повече.На следващите(надявам се скорошни)предсрочни избори ще стигне около 70 вероятно.Защо ли?Ами защото ББ е в невъзможност да направи нещо повече от това,да се оправдава защо не може(а той всъщност не иска) да направи правителство.Не иска,защото сам не може да го стори,а не може да споделя власт(така се е научил).Единственият начин да направи прави

134

Станишко

преди 9 години

ХА,ХА,ХА! Най-сетне си признае,че отдавна си се навил да легнеш на Доган и Пеевски. ДАНО ТИ Е ХУБАВО,КОГАТО ТЕ ПРЕКАРАТ И ТЕБ,КАКТО ПРЕКАРАХА СТАНИШЕВ!

133

Bad_Boy 1914

преди 9 години

Пълен *** си Борисов... Добре,че не успя да узурпираш нацяло власта,както се канеше !

132

1

преди 9 години

Браво на Бойчето,най после послуша учителите си Доган и местан и ще направи кабинет на малцинството БРАВО! Това батко му местан го предложи преди два дена,данчо ментата му се извини публично,така че да се прегръщат и целуват и това е.Да живее мафията да живее олигархията,а каито може да избяга от тази държава да го прави по бързо.

131

До или

преди 9 години

я ти, като изучил се г-н, да ни обясниш - в какъв обществено политически строй и кои са идеолозите му, живеем сега! Както би ни обяснил за соца - Маркс, Енгелс и т. н.Убеден съм, че си нямаш и представа как се дефинира сегашния строй ,кои са философите му и какви книжки са написали. Ама те тия работи ги четем по-простите и необразовани Граждани.

130

elkataneva

преди 9 години

Борисов да спре да прави "планове"А и Борисов да спре да прави" планове"А,Б или В,а да напусне политическото пространство.Такъв неграмотен амбициозник няма място нито в управлението,нито във властта.

129

Анонимен

преди 9 години

Правилно, самостоятелно правителство, както предложиха ДПС. Така се поема отговорност!

128

социален

преди 9 години

Социална мрежа, в която се печепи от активност. Регистрирайте се, за да печелим заедно pal.bg/?ref=ls84n670g1

127

Оффф

преди 9 години

На хората вече наистина им писна от тези женчовци РБ. То не бяха превземки, преструвки, отмятания, извъртания, човек глава да го стрелне от тях. Разочароват много яко.

126

ии

преди 9 години

До Mr.STARBUCKSЗнаеш ли за колко ГЕРБ (ББ) продаде на франсетата нефта в черноморския шлейф?

125

ва банк

преди 9 години

Другият вариант е да предложа в парламента правителство на ГЕРБ, пък който го подкрепи, подкрепи.И какво ще излезе от това? Куцук, куцук и накрая по пързалката. Доста несериозно.

124

ии

преди 9 години

До Mr.STARBUCKS"Има една приказка в Америка : Всичко е измислено, ти само трябва да го спазваш и изпълняваш."1) Брат само една забележка.... това не ми звучи като приказка от америка (страната на свободното слово) ... по скоро е с руски манталитет.2) Хайде моля те хора които не живеят в България, не плащат данаци в България, не живеят с българските заплати, не ползват българското образование, здравеопазване и административни услуги, да не ни дават акъл а?3) Основната причина е друга...

123

Анонимен

преди 9 години

Този човек не разбра ли, че в демократичното общество никой не може да налага еднолично волята си, а трябва да приема компромиси и да се съобразява с исканията на другите. Каква е тази нахална упоритост, с която иска всички да правят това, което каже? За да си политик трябва голям интелект, дипломатически усет и много още качества, които липсват на бившия премиер.

122

Българин

преди 9 години

"Борисов с план Б: Предлагам кабинет и който иска, да подкрепя"Борисов , не съм ти "фен" и никога няма ти бъда ,но с това си изказване за пръв път ме накара да те подкрепя.Ти спечели изборите и правиш кабинет. Който иска да го подкрепи . Това е поведение на политик ,това е поведение на мъж. Другото е разни "лилипути" да ти извиват ръцете и да се правят на " Галиверовци"

121

Mr.STARBUCKS

преди 9 години

До ииИма две основни причини в България нещата да не вървят. Основната е , че вие не искате да се променяте.Забелязал съм, когато някой чужд дипломат или посланник излезе и каже нещо, всички започват : Какъв е тоя , че да ни дава акъл, и подобни такива. Когато се каже , че това трябва така да се свърши, започва се, ама не може ли да не е така, а така да е.Има една приказка в Америка : Всичко е измислено, ти само трябва да го спазваш и изпълняваш. ...........................................

120

ии

преди 9 години

До Mr.STARBUCKSБрат тъпо ми е да се отнасят с нас като с *** и парцали.Брат тъпо ми е да тъпчат сънародниците ми. (аз съм се оправил, изучил съм се и вземам парите дето взема само 4% от населението)Брат не ми пука за теб... но ми е тъпо като правят зала за 13 хиляди места за 100 милиона лева, а в Турция 25 хил с подз,гаражи за 25 милион евро. Тъпо ми е като прават ремонт на зимния дворец за 50 мил. лв.Тъпо ми е като дадът 750 мил лв за проекти спрени от EU за корупция. (преди 3 седмици)

119

Уравнение

преди 9 години

13.10.2014 - Лютви Местан декларира, че движението е готово, без участие във властта и без условие, да подкрепи кабинет на малцинството на Борисов.16.10.2014 - Борисов с план Б: Предлагам кабинет и който иска, да подкрепяВъпрос: #КОЙ ли ще подкрепи "План Б" на Борисов?P.S. А дали това е "План Б"? (жокер: 22.03.2014 г. - Борисов и Местан на кафе в Кърджали)