119

някой

преди 9 години

Да гласуваме за Светльо Витков за "Глас народен" , или за някой друг - малък !!!Никога за старите ***, дето ни докараха до сегашното положение !!!

118

Анонимен

преди 9 години

Ало политолога, само от това ли ще ни стане ясно колко "добър политик" е Бокото ?! Да ти имам логиката. Е, аз пък казвам за да няма коалиции, да изберем Сидеров. Защо точно Боко ?!

117

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 141Китайския социализъм що не фалира?

116

Анонимен

преди 9 години

До Бай &Защото това е демокрацията .Винаги ще има недоволни .Няма как всички да са ЗА , но управлява този който е най малко мразен, или най много харесван ...Както искаш така го разбирай.Много са ми смешни разсъжденията , да ама за Боко гласували само 1 мнл българи ....Да ама кажете , че тези САМО са най много ... за БСП гласуват 500 хиляди , за ДПС 300 хиляди и така.....Кой трябва да управлява , *** ли , той иска защото го подкрепяли 100 хиляди , и двамата с Радан си поставят условия

115

Анонимен

преди 9 години

До макетоАко не си разбрал,социализма ФАЛИРА И сега още му плащаме дълговете и грабежа.Ходи в Северна Корея

114

макето

преди 9 години

да гласуваме за социализма другари колкото и да беше лошо ся е 50 пъти по лошо

113

Анонимен

преди 9 години

До АнонименЯ се връщай под масата вресливо атакистче,да няма пак шамари

112

До 127 Shark

преди 9 години

Shark, всичко за което говориш го сториха комунистите и тяхната пета колона. ГЕРБ може да не са целите в бяло, но те за сега са най-близко до европейските ценности, към които се стреми България. Заедно с РБ те са единственото спасение в този критичен момент.Ако не разбираш това, значи русофил или комунист, който иска да види България в орбитата на Евразийския съюз. Разбра ли?

111

Евгени

преди 9 години

Всичко друго, както и да е, всеки знае (надявам се) за себе си кой е най - добрия кандидат, кой си продал гласа, кой попроучил по малко, кой тепърва ще решава ... само са ми чудни тея 4,4 % за атака ... кой *** би гласувал за тях след последните парламентарни избори, когато Волен от болни амбиции си продаде г*за за 2 дена слава, и се обърна срещу партийните идеи на 180 градуса ...Поздрави на всички :)

110

дам

преди 9 години

Атака може да си обещават каквото си искат , защото знаят че Болен никога няма да стане премиер.Нали го питаха Сидеров , защо е златния пръст , след като не му се изпълняват обещанията за минимална заплата 1000 лева , и той каза аз обещах но не съм премиер .. Сорри.Така ще е и с обещанията му за тока и за всичко , неговата цел е да излъже простите и да влезе в парламента , да взема по 200 хиляди на месец субсидия както сега . Това му е целта

109

Анонимен

преди 9 години

До 128да защото следващия транш рубли е обвързан с резултата от изборите. Капиш?

108

Доктор Сър Пичук

преди 9 години

Ще гласувам за ДПС!!!Долу ГЕРБ и БСП!!!

107

Анонимен

преди 9 години

Николай Колев-Босия:Партиите са търговски дружества!

106

Анонимен

преди 9 години

Реваншизъм, скъп ток и избори до дупка. М

105

Анонимен

преди 9 години

то се е видяло че ще се гласува за Атака напук на всички АТАКАААААААА

104

Shark До103

преди 9 години

Аз може да съм ***, но ти си явно платен комунистически ***. Само такъв може да каже че трябва да управляват партии, които съсипаха страната, които дадоха в ръцете на алчни частници стратегически обекти като ЕРП-тата, язовири и предприятия от военната индустрия и виждаме резултата -хора, които плачат че не могат да си плащат тока и стоят на студено в 21 век, наводнения, взривове, загинали хора, други, останали без домове. Не, ти не си платен баклук, ти си платен ***!!!

103

мутра

преди 9 години

Само ГЕРБ !

102

Анонимен

преди 9 години

Последния в България който остане да изгаси лампите/ ако има ток/ ако Герб спечелят

101

7

преди 9 години

Да разбирам ли ,че вече баницата е разпределена и ,че няма смисъл от моя глас?Дано не е така както го написах.Българи излезте и гласувайте за да не ви подменят вота продажниците и мошениците.Колкото повече са гласували ,толкова ще им е по трудно за манипулации.

100

БОСТАН

преди 9 години

Бойко Паша и ефенди Местан в коалиция БОСТАН!ше ви оправим