17

Анонимен

преди 9 години

Unix based & OS X е истината.

16

Анонимен

преди 9 години

И 2010 да го нарекат си е същата боза!!!@@@

15

до 15

преди 9 години

XP беше наистина добър, но за времето си. Не можеш да казваш, че в момента е най-добър, тъй като не поддържа DirectX 11, a камо ли пък 12. Освен това XP и модерен хардуеър са си несъвместими понятия - с ХР не можеш да се възползваш от многоядрените процесори, които се предлагат сега. Има и други причини, но изводът е, че XP е само за стари щайги.

14

Истината

преди 9 години

Живнах откакто в къщи минах на единия си компютър *** Линукс Другия е с Windows 7, но го ползвам радко - дървена работа. В работата имам с Windows XP и Windows 7, но са страшно бавни, въпреки че са по-мощни от този в къщи с Линукса. Windows 8 не съм ползвал, а и не виждам защо.Всичките те обаче са много по-зле като операционна система в сравнение с ОС-а на машината, на която работех преди 30-35 години, т.е. през 80-те години на миналия век. Хардуера естествено напредна много, но ОС-а сега е боза

13

233

преди 9 години

Много гадни тия плочки на Уин8. Опитаха се да обедят хората, но не успяха. Все по тежки и по трудни и неинтуитивни за работа стават Уиндоусите. Дано се закопаят алчни нещастници.

12

Анонимен

преди 9 години

До БирхалевЧисто нова не.Втора ръка са по 5-10 бона. Тъкмо ги разгледах.Малък японски *** сигурно вози като каруца,таблото е горе долу прилично.Бих могъл да си го купя ако това е целта на живота ми но честно да ти кажа хич не ме радва.Мислех да се ориентирам към една C5 автоматик с двуцветно табло плюшени ел седалки и хидроактивно окачване.Голяма комфортна ,вози като облак ,бърза когато трябва.Ти щом си фен на голфа с газова изборът е твой ;)

11

Анонимен

преди 9 години

НАЙ ДОБРИЯТ ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА СИ ОСТАВА ВИНДОС ХР. КАКВИТО И НОВИ ВЕРСИИ ДА ИЗЛИЗАТ ВСЕ СА НЕДЪГАВИ.

10

Гуема новина

преди 9 години

за ГУЕМАТА ОС джамове !!! Между другото : гърците са измислили узото, а M$ - RESTART-та........

9

shady

преди 9 години

Старият ми настолен компютър е още на XP, но пък него го включвам в годината 2 пъти.Геймърският ми лаптоп е на Windows 8.1 и мога да кажа, че е супер стабилен и нямам ядове с него. Голям праз, че старт бутона почти го няма - свиква се, а и всичко останало си е супер. Имам някои малки забележки, но оценката ми за 8.1 е 9 от 10.Не бих сменил Windows с друга ОС единствено заради факта, че Win е съвместим с най-голям брой игри, приложения, програми, заради DirectX-а и т.н.

8

Бирхалев

преди 9 години

До Тойота приус..Сигурен съм, че не можеш да си позволиш нито "Тойота Приус", нито "Мазда на батерийки". Явно не можеш да надскочиш нивото на "Голф 2" с газова уредба, затова недей се излага.

7

Анонимен

преди 9 години

Светът се движи от Linux.. Само говнарите , геймърите, соросоидиите - използват Windows..

6

дядо

преди 9 години

Боли мЪ фара ,аз съм с DOS

5

Вретимир

преди 9 години

Ползвам го вече. Супер е!

4

Тойота приус..

преди 9 години

Омайко мила теслата е мазда на батерийки... Кога ще се возим на кадилак?! Мощно,голямо със всички екстри.Когато е нужно е бърз, много бърз и изглежда адски добре едновременно хай-тек с носталгични нотки по миналото за да се хареса на всяка аудитория. Тойота приус,мазда на батерийки... Кога ще откриете америка?

3

Кукуруз

преди 9 години

Аз съм с виртоална машина.

2

Анонимен

преди 9 години

И Windows ще бъде 1 терабайт, ще се ъпдейтва всеки ден и ще създава още повече главоболия. Не виждам какво по-добро от Windows 7 може да се направи. И Windows 300 да пуснат, все тая.

1

Анонимен

преди 9 години

Amiga представи виртуалните десктопи още през 1985. GNU/Linux - през 1990-та, OS/2 - 1996, MAC OS X - 2007, а иноваторите от Microsoft чак от 2015. Велика тъпотия. Ще си остана на Уин7 докато още се поддържа, след това ще търся безплатно Линукс решение.