29

N

преди 9 години

Тая мижитурка открадна парите от еврофондовете,открадна парите на цяла банка и след това тя фалира,вдигна сметките на народа до безбожие и сега има наглостта да се показва пред камера,но докато има *** комунистическа *** така ще е!Историята го е доказала че където има комунисти държавата винаги дърпа назад!

28

Вазелин

преди 9 години

СерГей и твърд са несъвместими съставки. *** и упорит, побутван отзад да стигне нависоко по му прихожда.

27

69

преди 9 години

Мръсен, долен *** и ***! Не ти ли е малко поне неудобно и нямаш ли грам достойнство бе. Ти ли ще ни даваш акъл, дето излъга добрите пенсионери да гласуват за теб и им избяга най-подло в Брюксел, дето се ожени за жената на първия строител и крадец на банки-пирамиди за да те научи да крадеш, ти ли, който с аферата "Хохегер" открадна милиони, ти ли който се целуваше с турците и им се извиняваше безпричинно от името на целия народ, като че ли те е упълномощил. Подлец и лицемер си ти

26

sofeto

преди 9 години

"БСП не бива да се коалира с ДПС, твърд е Станишев"Виж тиии.... а как само се целуваше с Местан, уста в уста до преди.....?

25

Кратка памет

преди 9 години

2005-2009 Серго премиер с мандат на дпс. 2013-2014 бсп и дпс подкрепят "експертен" кабинет на Пацо. 14 юни 2013 - Сирьожа заявява пред парламентарната си група: "Или избираме Пеевски или кабинетът пада". Само преди месеци, бат Серго целува людовик Местан на Орлов мост пред всеобщ контра протест. Е са, т'ва кво е, бе ?!??!?111

24

ляв глупак

преди 9 години

бОЖЕЕЕ, КРИВО ЛИ СЕ МОЛИХМЕ, ТИ ЛИ КРИВО НИ РАЗБРА !!!! Колко трябва да си лицемерен и нагъл за да се изказваш. То не бе любов година и два месеца, то не бяха целувка на моста, то не бе извинение, то не бе чудо..... и изведнъж катарзис...... подписване на споразумение.Разбахте ли сега защо ви викат червини *** и освен бабичките друг за вас няма да гласува, а те са на привършване.

23

vesko02

преди 9 години

Станишев е много твърд.Ха-ха.

22

БРАННИК

преди 9 години

Бива ли да си такъв лицемер бе, ***?!

21

2

преди 9 години

аха освести се съсел нещастен ....сега е ред на Герб да се надупят на ДПС-то

20

Долен Ляв Педал

преди 9 години

Гей Геич твърд?!? Хорошие новинки для Вигенины ;-) Ама в Брусел ли е твърд, или на яхтата в Бяло море?

19

Анонимен

преди 9 години

Добър ден!

18

K.Коцев

преди 9 години

Я па тоя-от Станишев по-голяма " фурнаджийска лопата" е само Бареков! Абе Станишев,поне веднаж кажи нещо и го спазвай,бе!Досега турците ти бяха МНОООГО мили и симпатични, це лува се и прегръща с тях,че на това отгоре и им се извини,а сега пееш нов шлагер :"Не бива да се коалираме с ДПС!" Е,кой вече мислиш,че ще ти вярва ?! За се тен път се разбра,че си от партията "Като си изтъка платното - ритам кросното! " Да,ама и теб ще те ритнат скоро !

17

Анонимен

преди 9 години

Никога не съм харесвал Волен, но се оказа най-големият мъж, политик и патриот. Дано има шанса да управлява самостоятелно.

16

Анонимен

преди 9 години

Само Атака!! Всичко друго е кьорфишек.

15

Анонимен

преди 9 години

Една комунистическа кратуна най-после проумя нещо елементарно.

14

Анонимен

преди 9 години

Само Патриотичният фронт категорично заявява за забрана на антиконституционната партия ДПС. Така че, отговорът е ясен кой трябва да управлява. Комуноидите и гербавите милиционери няма да имат този шанс със сигурност. 70 години стига на червените обирджии. Светлият им комунизъм-идиотизъм се видя.

13

Бг.фес

преди 9 години

Серьожа за и......а....но дупе няма цяр

12

НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !

преди 9 години

Спокойно, другарю Станишев !ДПС вече са направили уйдормата с ГЕРБ за коалиция БОСТАН БОйко+меСТАН.Така че дори да искате пак да се надупите на Доган вече няма да е възможно.Там вече е гъзът на Бойко ! :)

11

Анонимен

преди 9 години

Аве до кога ще ни занимавате с бейбиситъра на децата на моника - да си гледа пес!

10

поп кръстю

преди 9 години

късно е чадо, за памперс...