305

Анонимен

преди 9 години

TOZI GNOM E JALAK!

304

правда

преди 9 години

Щерев....Виждам че си голям враг на Руснаците.....я кажи САЩ с какво помогна на България....не пишете само а дайте примери. Обяснете от 90г как се развива България.

303

Маркс

преди 9 години

Използвали са това на Стара Велика България, а и не само него. Те всъщност са продължили тази велика Империя. Даже Иван Грозни дето унищожи Казанското ханство има български корени. Злата орис на нас българите е брат да воюва срещу брата си. Това трябва да спре!

302

правда

преди 9 години

До 380...и не само, в Испания земеделците са на бунт и скоро в Мадрид раздадоха десетки тонове зеленчуци на хората за да не ги изхвърлят а в Германия цената на млякото ще се повиши.

301

Щерев

преди 9 години

пРАвда ,ами има един грозен паметник цар окупатор май се казваше който грози държавна институция.Та редно е руснаците да уважат българските Кирил и Методи и да им направят паметник.Все пак руснаците щяха да са си неграмотни ако не ползваха тяхната азбука.

300

Маркс

преди 9 години

Виж, за оная дето пише в бука на Боко бих се размислил, мда.

299

Маркс

преди 9 години

Цереушкова, аз те усещам, че си ми навита, но няма да си наруша въздържанието заради едно блонди.

298

правда

преди 9 години

До щерев...Що...да не би американците да сложиха пред белия дом паметник на Костов или Плевнелиев...???

297

Щерев

преди 9 години

Кога руснаците ще сложат паметник на Кирил и Методи или на учениците им срещу техния парламент???????????????

296

правда

преди 9 години

Ама наистина ли има хора да вярват в американската демокрация..абе аланколу слепи ли сте или направо кьорави, какво се правите на ЗА или ПРОТИВ Русия...и деца родени след 90г седнали да коментират колко лош е бил комунизма и колко прекрасна е демокрацията. Защо не се говори конкретно с лично мнение базирано на знания а не да се повтаря мнението на Борисов или Плевнелиев или на медиите. ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ...преди и след 90г., ОБРАЗОВАНИЕ..., ПРОИЗВОДСТВО, СЕЛСКО СТОПАНСТВО, ЕНЕРГЕТИКА, ИЗНОС, ПРАВА..

295

щраус

преди 9 години

европа е заложник на сащ щатите са готови да я жертват за собственото си оцеляване номерът да воюват с чужди ръце на чужда територия вече не минава в кремъл вече не командват американци ситуацията е на ръбът една груба грешка и да не продължавам

294

Маркс

преди 9 години

Аз се чудя как са живели другите народи хиляди години без кока кола и полски домати, без айфони и т.н. Какво величайше страдание!

293

Маркс

преди 9 години

Всъшност ако жените ни станат чаровни като траверсите, ще се вдигне раждаемостта, но тази еманципация е направо отврат, да му се отще на човек!Там имаше една Парини, трябва да им дава пример, пфу!

292

Щерев

преди 9 години

Дядо ми казваше :Дай на *** човек власт и си гледай сеира....Тоя на снимката май е такъв случай..Но и друго ми казваше дядо:Вкарай в тоалетната руснак и го заключи и ще намери какво да яде. ..... Руснаците упорито строят великата руска стена за да се заключат в собствения си ***.

291

Маркс

преди 9 години

Все едно съм в Спартакус или в хамериканското посолсво, ужас!

290

Dea Atargatis

преди 9 години

Хей - тук има Блонинка ник !НЕ СЪМ АЗ - Аз съм си Dea Atargatis и т.н знаете ми именатаТук са и Бона *** и Юно Луцина и Титанида Астаеа амазонкатаи две нимфи... Панопея и дриада Дафне (те обаче не са се обаждали - аз знам от Астрето)

289

Маркс

преди 9 години

Кво да ти кажа, с колко пендери съм си писал, но тук има нещо ново, абе траверсите са нещо различно, пфу!

288

PETZL

преди 9 години

До Dea Atargatisи аз благодаря и уважавайте малкото русалче -добричка е но малко хора я разбират ...

287

Dea Atargatis

преди 9 години

Благодаря ПРИЯТЕЛИ ! Да е ведра и щастлива вечерта Ви !Пожелайте си нещо - ПРЕКРАСНО !

286

Маркс

преди 9 години

Има си вратари от Атака, аз не пазя Русия, пазя България!