20

Анонимен

преди 9 години

вече 1000 пъти се обясни, че бежанец е онзи, който идва от СЪСЕДНА държава (с обща граница), в която се водят военни действия и животът му е застрашен. не разбирам откога владеем половината земно кълбо, че да имаме обща граница с афганистан, сомалия и конго? дори и сирийците, на които симпатизирам като хора, имат обща морска граница с гърция, но не и българия. поне не помня да са ни върнали излаза на бяло море или да имаме колонии в мароко...и колко пари пратиха хуман райтс уоч за емигрантите?

19

7

преди 9 години

като ни критикуват да ги вземат при тях , а не да се пазят от тях като дявол от тамян

18

Тях ги е страх сега

преди 9 години

Нали трябваше да пазим Европейските граници , какво стана ?Джихадисти не искаме да ни пресичат границата и да си правят гнездо в България !Ще преградим цялата граница ! А Запада ги е страх , че ще се върнат от Турция при тях ( със самолет ) и за това ни ги пробутват на нас !

17

Анонимен

преди 9 години

Не съм чул за такова нещо, а чета редовно чуждата преса.Вероятно някой предизборно е решил да нагнети ситуацията, че да може да прави каквото си реши под заплахата, че му нарушават малцинствените права.То в тая държава правата се нарушават на всички, особенно на тези които не са малцинства (и не са роми и не са ***), та на тях им се погазват правата брутално и безкомпромисно от страна на малцинствата.

16

Границите !

преди 9 години

Никои няма право да пресича чужда границата !Защо не се опитат да пресекът ГЕРМАНСКАТА граница , ще ги върнат обратно !

15

Анонимен

преди 9 години

"България се готви да строи още 131 км ограда по границата с Турция в опит да спре бежанския поток, навлизането на терористи и различни епидемии."Мухахах критикувайте си, не ни пречите!

14

Анонимен

преди 9 години

Хубаво , след като ни критикуват , правим нещо за себе си !

13

Анонимен

преди 9 години

Ще критикуват ! Да си гледат техния заир, че ще ги изколят !Те си водят войните и си продават оружието , но ние сме на прицел !

12

Границата

преди 9 години

Българи !Зорко си пазете границата !Американския Конгрес днес реши да въоръжава " Бунтовниците " в Сирия !Това значи на всички фронтове война в Сирия и Ирак !

11

Анонимен

преди 9 години

"Комисията настоява българските власти да махнат оградата по границата, която спира бежанците, търсещи международна защита."Хахаххаххах май нещо се объркахте, а? Даже ще я подсилим ако се наложи.

10

.............

преди 9 години

Бежанци в България НЯМА, има само и единствено терористи, кандидат такива и нелегални емигранти.

9

Анонимен

преди 9 години

"Хюман Райтс Уоч" е документирала три отделни случая, при които полицията е върнала 43-*** сирийци в Турция.Да живее МВР!

8

Анонимен

преди 9 години

Толерантност не означава да позволиш на всеки пришълец да ти се качи на главата, както става в Западна Европа, където най-популярното име вече е Мохамед. Довличат се отвсякъде и се започва - рев за права, забрадки, джамии, ранни бракове, многолюдна челяд, изучаване на майчин език в училищата... Така се превземат държави, на Хюман Райтс уоч това ли им е целта?!

7

Анонимен

преди 9 години

Границата е Българска и тук бежанци от Турция не искаме !Да ги водят в Германия !

6

Анонимен

преди 9 години

Време е ЕС да демонстрира своята прочута толерантност и да си вземе бежанците от България, те и без това искат да отидат в Западна Европа.

5

Анонимен

преди 9 години

Е как стигна до ЕС ?Не ни интересува мнението на ЕС !Те нали се напълниха и сега ги подсилват и се чудят как да им вземат паспортите !

4

Анонимен

преди 9 години

"Страната ни е остро критикувана в два доклада на "Хюман Райтс Уоч" и Европейската комисия против расизма и нетолерантността към Съвета на Европа."Аууу колко се засегнах, чакайте да си го преместя в другия крачол.

3

Анонимен

преди 9 години

Това е добре, когато спрат да ни критикуват, тогава ще е дошъл краят.

2

Анонимен

преди 9 години

Кой ви критикува бе ?И ние критикуваме Лондон , че от толкова толерантност към мюсюлманите , техните ДЕЦА станаха радикалисти- Джихадисти да им режат главите !На Българите вече са им рязали главите , при нас никога няма да стане тази обич !

1

Хигиенист

преди 9 години

Расизъм и нетолерантност - това са два фактора за самосъхранение на нацията и морала!