19

Удобно

преди 9 години

Ех, че удобничко така. Природата ни виновна. Само че "забравяте", господа управляващи, че инфраструктурата трябва да е предвидена и за по-интензивни валежи. А нашата инфраструктура е стара, повредена и неотговаряща на градоустройството, което между другото също е куца, та се къса. Ама нали е по-лесно да обвиняваме, я природата, я случайността, я липсата на късмет. Естествено отговорността никога не на някой конкретен човек, винаги е абстрактни неща.

18

limonadata

преди 9 години

Потопите у нас са следствие от тоталното безхаберие на държавата и общините, както и на човешката небрежност и глупост. Климата няма абсолютно нищо общо. Не може коритата на реките да са затлачени, деретата застроени, язовирите неподдържани и да очакваш, че няма да има проблем и да разчиташ на факта, че ще ти се размине или няма да вали....С това оправдание за климата политиците и отговорните лица си измиват ръцете.

17

Анонимен

преди 9 години

Има потопи защото дори природата мрази Пеевски и неговия приятел, копието му Цацаров, и иска да ги удави за да възстанови природното равновесие!

16

vanko84

преди 9 години

ади овца василия какво чакаш запуши ми устата като ме блокираш пачи пачи всички партии оглавявали властта до сега са *** и кавали дудук прости простати мрежи смърт и изгнание за тея ,гейбери,бостани,дудуци,реформи деформи,абв-вгз,нфсбостани ,депесегейтаци,бсп-палячовци,вмро кавалджиевисмърт смърт и пак смърт за тея партии ,

15

GINA

преди 9 години

Бих добавил и да се спре горката мафия, покровителствана от дпс, да изсича горите. Мазна крадлива ***, това и върху вас рефлекрира бе, *** ненаядени.

14

vanko84

преди 9 години

днес.бг са много зле ,хайде пак ме блокирайте какво чакате *** *** гейбераска,бостанска, деформирали деградирали калинки дудук кавалджиеви

13

Анонимен

преди 9 години

това за самолетите е вярно,хвърлят някакви ионни частици които увреждат половата система на човека,но и усилено се твърди в интернет че сащ ни пускат харп и то не само на нас

12

vanko84

преди 9 години

хайде блокирайте ме сложете ми цензура,мръсни продажни медии промити мозъцище ми налагате вие цензура,ся да ви кажа интернет е виртуално пространство не реалнотака че всеки може да си прави и пише каквото иска ,да ви образовам днес.бг кавала дудукови соросни прости простати мрежи американо-терористи промити мозъци,за нищо неставате калинки лумпенски

11

Men

преди 9 години

В Англия вали постоянно в северните части на Германия също и то не само тази година, но там има силна държава която взима мерки за защита на хора и имущество. Холандия е под морското равнище няма удавени -примери много, а у нас всичко е разграден двор. Докато се сечат безразборно горите строи се където им скимне и не се стопанисват язовири водата и планината ще ни идват на гости ежедневно!

10

бай иван

преди 9 години

Ако валежите продължат в същите темпове и зимата, то дано са ви останали средства от миналата топла зима.

9

Анонимен

преди 9 години

Защо пишете глупости, дъждовете са си дъждове. Има държави, където вали постоянно, причината са това което се случи в БГ е безхаберието на институциите, липсата на регистри и контрол на водоемите и още куп причин, като липсата на елементарни неща в 21 век, като канализация в някои населени места.

8

Ко?Не!

преди 9 години

Стига лъгали простия мат'риалКлимата се може да се контролира успешно и целенасочено от близо вече две десетилетия Абре, какво стана с глобалното затопляне ? Мухаха ,нещо тихомълком се замени с израза ''КЛИМАТИЧНИ ПРОМЕНИ''

7

Solar-Power

преди 9 години

Най-много метан се отделя от многобройните крави в Китай.Истинското замърсяване е от *** на кравите в Китай.

6

яа

преди 9 години

даването на язовирите под аренда е проблема

5

ФАШИСТ

преди 9 години

и този професор плаши гаргите, в природата има цикличност която се повтаря през 40 години . за разрухата и жертвите от наводненията е причина човешката немарливост и новоизлюпените богаташи мислейки си , че всичко им е позволено - да се разрушат микроязовирите , да се забрани незаконното строителство, гората не е изсечена

4

преди 9 години

Абе всичкото професор е ясно - раздават се солидни грантове в областта на "глобалното затопляне" (а като се оказа, че такова няма го прекръстиха на "климатични промени"). Требе да се яде... Само че, гусин професор, причините са по-различни конкретно при нас и са доста по- прозаични - сеч, язовири, липса на институции и т.н.

3

Анонимен

преди 9 години

Поголовното изсичане на горите в България е основната причина за наводненията,както и престъпното стопанисване на микроязовирите.

2

онбашията

преди 9 години

и какво, за да няма парников ефект да се откажем от колите може би? определено ще има ефект. ако се откажем от колите, тези десетина жертви на климата сега щяха да са живи. и като бонус към тях щяха да са живи и стотиците ДИРЕКТНИ жертви на автомобилите. не знам за вас, но за мене определено еко логиката е малко сбъркана.

1

Анонимен

преди 9 години

Ми намълете ги тея газове спрете да пърдите поне !