20

Маркс

преди 9 години

Това бе част от химна на САЩ- Знаме от звезди, а другият, дето слагате минусчета е химна на Франция- Марсилезата!*** калинки, пфу!

19

До Маркс

преди 9 години

Комунист-социалист вярващ в Бог,спешно се нуждаеш от мед.преглед най-вероятно си луд.

18

Иво

преди 9 години

До до 19Ивчо ще викаш нали се сещаш на кой, ако не се сещаш клекни схвана ли,а за *** ако говорим тук има доста и едната е малко по-нагоре погледни............потурчен ***.

17

Маркс

преди 9 години

Напред деца наРодината,Денят на славата дойдеКървавото знаме натираниятаСрещу нас се развяЧувате ли как в полятаСвирепо войницитереват?Те идват също и при васда убиват жените идецатаПрипев:На оръжие, граждани,Постройте редиците,Напред, напред!С нечистата кръвБраздите да напоим

16

мая минета

преди 9 години

Много противна,Отврат отвсякъде.

15

Иво

преди 9 години

Хайде сега помислете защото явно народа е сляп,тази и кавала Бареков хванаха печатницата,Пеевски му е работодател на кавала,каква е асоциацията БСП(БКП)-и етническата партия ДПС.....колко още ще мамите този народ бе ***..........и не ми трий коментарите турска ***.

14

Маркс

преди 9 години

Вие сте долни и арогантни простаци бе! Тази жена е един ангел за бедния и мизерстващ народ, ако и да е комунистка! Какво направи вашата Цачева, изпя Цъфнал Герб и толкова! Пфу!

13

До Маркс

преди 9 години

Тя го обича да го яде нещо си се объркал по-възможност да е твърд, размера няма значение за тази хахаха

12

Kit Chelin

преди 9 години

Да се смее ли човек, да плаче ли или да се възмущава? Днес др. Борисоофф открил спортна зала в Свиленград, защото по негово време бил сключен договора. Наглец. Кой направи проекта, подписа договора и осигури парите за зала Армеец? Правителството на Сергей Станишев. Защо др. Борисов си присвои и строителството на този обект като само го завърши. Същото положение е сега със залата в Свиленград. Построена е по времето на правителството на Орешарски. И магистрала Марица се строи. Да не лъже отново.

11

Ха,ха,хахаааа....

преди 9 години

Сметки без кръчмар на кюстендилската Слива-червива!Тая е по-*** и от собствения ми ***!Направо се *** с тоя Изборен закон!

10

Радо

преди 9 години

Тази с *** няма ли да измисли някоя нова измама,не съм за Герб някой да не се обърка......много плитка им беше лъжата, сега да постараят.

9

nana

преди 9 години

Гад долна . *** комунистичски.

8

Анонимен

преди 9 години

Кога най-после ще влезе в затвора това чудовище, което манипулира изборите на 11 май 2013г и погази Конституцията на РБ. Докога ще я гледаме. Повръща ми се от такава наглост.

7

ИСТ

преди 9 години

Бойко не ти е дал нито един лев, защото знае че ще го откраднеш.Социалисти- комунисти харчат пари изкарани от други. Затова.

6

8

преди 9 години

не е важно колко са отпуснати, а за какво са използвани все пак. Сигурен съм, че в Кюстендилска област никой не е разбрал разликата със или без тези 16 милиона... освен Мая и подизпълнителите де

5

Анонимен

преди 9 години

maiooo i XU..............III NESTAVA OT TEBE PATKO PROSTAAAAAAAA

4

Анонимен

преди 9 години

Манолова всичко наред ли е? Явно пак разчиташ на късата памет. Да ти напомня ли, че по време на жалкото ви едногодишно управление (на което ти беше председател на НС) кредитния рейтинг на страната беше понижен ДВА пъти. Да ти напомня ли, че за тази 1 година създадохте условия за растяща безработица и криза в енергетиката? С ква уста ми говориш тука за някви 16 милиона

3

mimoza

преди 9 години

vsichki protivnisti na gerb sa kusopametni;ne pomniat che 25g bsp nipazsipaha a se sardiat na gerb za 3te godini upravlenie

2

Петкан

преди 9 години

Бойко или Орешака, всички работят за Сорос и сие. Всички взимат кредити по команда от МВФ или ЕБ, докато не ни фалират подобно на Гърция и накрая ще ни кажат, че сме живели "иху-аху" както разправяха за гърците.

1

sofeto

преди 9 години

Мая-"сигналчик"..... само голям сурат и напълно безполезна за обществото!