135

Исмаил

преди 9 години

Има толкова празни села вече.Дето да играят мишките нека да ги заселят с бежанците.И те са хора.

134

читател

преди 9 години

Ние плащаме за да живеят тук, плащаме за да ги лекуват, ваксинират и сега ще плащаме за да учат децата им тук.В крайна сметка плащаме за да отглеждаме талибани и в Европа.Браво на хората от това село.Ако ги подкрепим, проблемите ще бъдат по-малко, ако си траем, проблемите ще растат.Изборът е наш!!!

133

Анонимен

преди 9 години

като не учат- що не учат, като искат да учат, що учат... няма угодия

132

Анонимен

преди 9 години

Добре де, ревете срещу бежанците, дето искат да запишат децата си на училище, що не ревете срещу *** дето си отглеждат децата по сметищата. Да ви таковам и манталитета ***...

131

Анонимен

преди 9 години

До АнонименКазваш: "Нормалните хора няма да допуснат децата им да се мешат с бежанци."Хмммм. Интересно. Интересно е, защото това води до там, че тогава децата стават бежанци и се мешат с тия, дето приемат бежанците...

130

Ганьо

преди 9 години

До ПуркоПурко, казано е в Библията "Не съди, за да не бъдеш съден!" Нихилизма ти е отвратителен. Ако си българин, де.

129

Пурко

преди 9 години

Дефиниция на българин-Ограничени, мразещ всичко около себе си, и мислещи единствено за себе си. Човек който никога не излизал от родното си село о родното село никога не е излизало от него. *** човек проста нация...

128

истеричен смях

преди 9 години

Западните бандити-колонисти разбутаха света и ни натресоха "бежански" проблем,за който нямаме никава вина.Който предизвика войните,да сиу взема и "бежанците".Западът и по-точно Световното еврейство използва "бежански" проблеми,за да воюва срещу гоите.А ние,"гоите",вместо да се вдигнем и насметем целия ционистки слугинаж,хленчим по форумите,плюем се и се обиждаме един друг,блъскаме си в чутурите някаква вина спрямо хора,с които не сме имали нищо общо,за удовлетворение на "висшата еврейска раса".

127

Анонимен

преди 9 години

До АнонименЩом ги защитаваш тия тогава си ги вземи в къщи да ги храниш. Нормалните хора няма да допуснат децата им да се мешат с бежанци.

126

койчо

преди 9 години

След като им е отказана защита не означаба ли, че им предстои връщане от там от където са дошли!? Защо им е да учат български тогава? Или търсят всячески начин да останат за да ги храним?!?!

125

Анонимен

преди 9 години

"Най-голямото богатство, което може да има България, са хора, които знаят български и помнят България с добро. Няма по-голямо богатство! Никъде, никога, по никакъв начин няма да намерим по-голямо."Хич не ме интересува какво мислят за нас разни африканци и с какво ни помнят, само да се махат. Сега като надойдат тия аз вместо да купя 2 на шоколада на детето, ще трябва да купя един а другия отива за дете на чужденец. Бежанците ограбват нашите деца, да си вървят от където са дошли.

124

Анонимен

преди 9 години

Цяла нация от зли, мразещи хора. Още ли се чудите защо положението е такова ? Мразете на воля - безплатно е, но не се сърдете, когато ви се затръшват врати под носа.

123

Анонимен

преди 9 години

Някой ще каже ли колко учители административен технически персонал и т.н *** пари покрай тези 18 ученици.И вероятно всички от директорката надолу са рода както обикновено е по тези села

122

Анонимен

преди 9 години

Аз само не разбирам за какво приютяване и какви разноски бълнуват коментиращите. Децате просто искат да отидат на училище...Слаб народ - слаба държава, стойте си вие "чистите българи" с мутрите и куките и си умрете заедно, докато ние нормалните се махаме от тази кочинка.

121

до госпожата

преди 9 години

Ама госпожо, гаранция няма. Всичко е математика и изчисляване на риска. Ако им платим моливите, има някаква вероятност да им платим и затвора, но тя точно толкова колкото е при Иванчо, Петранчо и Драганчо.От друга страна, ако не им ги платим ви го гарантирам. Ще ви дам за пример ромите. И с тях подходихме по този начин и сгрешихме.Просто с една омраза проблема не се решава, решава се с адекватно мислене

120

до 207

преди 9 години

Приютявай бежанци у вас на собствени разноски, недей да губиш време по форумите, айде че почна даскалото. В момента, в който си намерят работа, приютяваш следващите, издържката им отново ще идва от заплатата ти.

119

Валентин

преди 9 години

Всички тези проблеми и вестникарски сензации на практика отклоняват вниманието на общестово от основния въпрос: Защо тези още не са депортирани?Все едно аз да се намъкна в къщата ти и ти като ме сгащиш да те питам колко милиона ще ми платиш пък ти евентуално да се съгластиш на няколко хилядарки вместо да ме питаш какво всъщност правя в дома ти на първо място?Границата и да ги няма.

118

Анонимен

преди 9 години

Еееее, пред Лудогорец на колене !!!! Опа грешна статия

117

до 197

преди 9 години

Пропусна Трендафилка Минзухарова на 34г. от село Долно ***. Всъщност няма значение, важното е да измислиш колкото се може повече имена хаххах

116

до 197

преди 9 години

Продължавай, до 2 милиона има още много имена хахах