17

Янаки

преди 9 години

Кажи си, Местане, те ще те разберат! :)

16

Анонимен

преди 9 години

Почти всички стоки за масова употреба в България са турски.Защо да не си контактуваме с Турция , с предимство!!???Какво получаваме от Русия ???САМО НЕФТ И ГАЗ --ПО НАЙ-ВИСОКИ ЦЕНИ В ЦЯЛА ЕВРОПА !ЕГАТИ И "БРАТСКИЯ РЕКЕТ"!!!!Русия ДГД!АЙДЕ У ЛЕВООООООООО....!!!!

15

BG

преди 9 години

Какво бил обсъждал :))) Ами питайте го, нали ви беше коалиционен партньор :))) Заедно митинги правехте, целувахте се, извинихте им се за имената - питай бе :))) Бас държа че всички другари отдавна научиха "майчиния" им език - е.. излагацията на ***, граници вече няма :)))

14

Анонимен

преди 9 години

Я , СИКТИР ,БЕ ЯНАКИ !Вие като продавате България на Русия и Путин , на кого давате обяснения???В БЪЛГАРИЯ 1/5 ОТ НАРОДА Е С ТУРСКО ЕТНИЧЕСКА ПРИНАДЛЕЖНОСТ!ЕСТЕСТВЕНО Е ДА СМЕ СВЪРЗАНИ С ТУРЦИЯ!РУСИЯ ДГД!!!В БЪЛГАРИЯ , НЯМА ЕТНИЧЕСКИ РУСНАЦИ, КУЍ""ВИ И ПИЯНИЦИ!ЕРДОГАН МИ Е СИМПАТИЧЕН И ЧУДЕСЕН ДЪРЖАВНИК!ПЪТЯ НА БЪЛГАРИЯ ЗА ЕВРОПА ,МИНАВА ПРЕЗ ТУРЦИЯ!!!!!САМО ДПС!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

13

сс

преди 9 години

Пили сa турско кaфе ,вие преди време не пихте ли комунистчетa ?

12

Анонимен

преди 9 години

Ще разберете когато областите в България населени с турци поискат автономия,а,, братските '',САЩ и ЕС кажат ,че това е едно от основните човешки права ,тогава ще разберете !...................................няма страшно ... тогава любимия ви СССР и другаря путkин ще ви спасят от лошия запад ... xXx мама червена селска !!!

11

dpsi

преди 9 години

Обсъждал е как да унищожи за винаги комунистите крадливи в БГ. Държи ги както винаги в ръцете си.

10

Анонимен

преди 9 години

Тука ще направят някоя втора Украйна накрая ...

9

az

преди 9 години

Година и два месеца управлявахте заедно! Немя ли време тогава да попиташ - ***!

8

Анонимен

преди 9 години

Ще разберете когато областите в България населени с турци поискат автономия,а,, братските '',САЩ и ЕС кажат ,че това е едно от основните човешки права ,тогава ще разберете !

7

KLARK

преди 9 години

RADETELIAT NAKOALICIA BCP-DPC ZADAVA TOZI VAPROS.KAKAV KOMUNIST,KAKAV LICEMER.BLAGODARENIE NA DPC IANAKI STE SE PENSIONIRA SAS STAGA SI V PARLAMENTA.

6

Анонимен

преди 9 години

свършени сме. и не ни свършиха деписето, а тоя от снимката некадърен кариерист комунист и неговите шумкарски авери. проклети да са всички.

5

Бай Иван

преди 9 години

Е как какво бе? И питаш. Ами нали идват избори, а те са благодарение на ДПС и ГЕРБ, които се договориха да фалшифицират заедно изборите в тяхна полза и те да бъдат проведени на курбан байрам, за да дойдат турците от цял свят за празника и да гласуват.

4

111

преди 9 години

Знаем какво са обсъждали , да напълнят БЪЛГАРИЯ с колкото може нелегални престъпници мюсулмани , с една дума си правят каквото си искат на българска земя, и няма кой да ги спре

3

Анонимен

преди 9 години

га яди баклавата ни рива!

2

реалист

преди 9 години

Хора, гласувайте за да разкараме ДПС, тези хора даже вече не крият, че са турски шпиони, и олицотворение на олигархията! Те вече открито ни се подиграват, че каквото кажат това е, нещата са плашещи, те даже не се криятвече, че работят срещу България

1

Анонимен

преди 9 години

ти не знаеш ли бе ***?!