126

жълто

преди 9 години

Някоя врачка ще даде по - точна информация!НЯКОЙ НЯКЪДЕ ЧУЛ ЧЕ НЯКОЙ БИЛ КАЗАЛ НЕЩО! Толкова ли няма журналисти които застават зад написното?

125

средна възраст

преди 9 години

И в Русия активираха НПО-тата. Лъжи на едро, които западняците с охота цитират като света истина. От тези лъжи вече тръгва голямата европ.политика.

124

Анонимен

преди 9 години

нещо,хич не се вързва с тея ядрени войни, *** къде ще скрият от хамериканските ракети, айде лилипуткин ще е в някой бункер, ами останалите ?

123

Анонимен

преди 9 години

Военните престъпления се виждат в източна Украйна с просто око. По - големите градове са развалини, няма вече инфраструктура, електроснабдяване, водоснабдяване, железопътен транспот и т.н. Сега ми се струва, че същото ще се случи и с източна Украйна. Едва ли някой ще им отпусне заеми при това положение. После няма как да ги върнат. Отпуснат ли им заем, ще е само за да се избиват взаимно. Украинските олигарси обаче ще го окрадат и ефекта няма да е голям ;) Запада си вкара голям автогол с Украйна.

122

PUTIN 4 WORLD LEADER

преди 9 години

До КАТРАНОВЦРЪН ЛИ СИ, КАТРАНЕН ЛИ СИ...НИМА НЯКОЙ НЕ ЗНАЕ КАКВО Е ВОЙНА? ВИЖ КАКВО СТАВА В ПОСЛЕДНИТЕ 15г. - МАЛКО ЛИ ВОЙНИ ИМА/ШЕ? А ТИ КАК ЗНАЕШ ДАЛИ Е ИМАЛО ИЛИ НЯМАЛО ПРЕДСКАЗАНИЯ? БИЛ СИ С НЕЯ И СИ ЗАПИСВАЛ И СЛУШАЛ КАКВО Е ГОВОРИЛА ЛИ?

121

за лъжеца 175

преди 9 години

Ей лъжец азиатски:НЯМА никакви забранени боеприпаси!ВСИЧКИ загинали цивилни са използвани за жив щит от руските терористи!Друго неясно има ли?

120

незнаещ до 155

преди 9 години

Не само ти имаш близки в украйна. Знаеш ли,че на мъжете до 60г. Им е забранено да напускат украйна? Знаеш ли как набират ,,доброволци" там? Знаеш ли, че само т.н. нац. Гвардия , в чийто редици са само реабилитирани криминали има стимул.

119

до 164

преди 9 години

"Комитета на руските войнишки майки" въпреки имената си, са американски агенти"Значи загиналите войници са американци??Поне бащите им не са ли руснаци?Психопат, млъквай!

118

Анонимен

преди 9 години

Какво по-естествено от това, че и в Русия има платени предатели от типа на Боко, Плевнелиев и Шаламанов (добре познато *** от армията, пробило си път в кариерата, благодарение на протекции и обучение в СССР)? Какво по-естествено от това да си лакей и предател, да скачаш и свирукаш на площада и да ти осребрят идиотизмите, вмъквайки те в политиката, там, където не е мястото на дребни душици сметкаджии и кариеристи? Както и да е, това са си проблемите Русия, а нашите проблеми?! Кога и как?!

117

за боклука 169

преди 9 години

До до Аз 153А да убиваш жени ,деца и старци и да стреляш с забранени боеприпаси по мирни жители нарупение на какво е,бе,мамка ти ***?вие верно сте ***,*** и вярвате че климатика може да привлече ракета от зенитна установка...егати и лицемерието и малоумието..

116

Анонимен

преди 9 години

не е ясно как русия ще излезе победител от трета световна, те и ракетите им са хванали ръжда вече...

115

Анонимен

преди 9 години

До АнонименСамо да напомня, че ако Русия искаше да влезе с войска в Украйна, щеше да го направи с 2000 самолета и 5000 танка!Щеше,ама не може.Да не ти е времето на Сталин...и другите имат танкове и самолети и по-добри от ръждите от 70те години...и ракетки си имат СССР умря,***

114

хаха

преди 9 години

колко са 15 000 военни?това са две мотострелкови дивизии.имаш ли понятие колко техника и тилови части има в тези две дивизии?само за информаци,БМП събира едно отделение пехота(11 човека) + 2 души екипаж.Смятай ти колко БМП са необходими,без да броим поддържащите танкови и артилерийски части... .И ми обясни как са минали границата без някой да ги види.И научете се като пишете за нещо ,поне малко да се образовате,бе ***..Това не е като да ***...банани,хаха

113

asd

преди 9 години

Поредната дебела, дебела лъжа, режисирана от Държавния департамент на САЩ!Никой не казва, че неправителствената организация "Гражданин и армия" и "Комитета на руските войнишки майки" въпреки имената си, са американски агенти!------------да бе вервам ти както вервам и в светлото социалистическо бъдеще.

112

до Аз 153

преди 9 години

"Но кадрите с посраните физиономии на бандеровските мухльовци в плен наистина са удоволствие за окото! Искаха да бесят москали, пък сега им се молят за милост и канче войнишка чорбица"Нали знаеш, че това са престъпления по Женевската конвенция?Както и да ползваш цивилни за жив щит, и дори после да пееш, че врагът убивал жени и деца...Но това е само поредното престъпление на руснаците - явно им е в кръвта азиатска...

111

майорски

преди 9 години

До ЖороЖоре ...според мен няма да е само с Крим и Донбас ...Путин е тръгнал ...и ще вземе цяла украйна ....така или иначе санкций ще има ...поне да се знае за какво

110

Анонимен

преди 9 години

До РомлянинДа ти кажа ли къде живея да дойдеш да ме зкаолиш,а,***?Такива "герой " като теб най ги обичам,мамка ти и недоразумение....

109

Жоро

преди 9 години

Сащ и *** им от ЕС имат две възможности - или отиваме към Трета световна война до края на септември - или дават на Путин това което иска - признават присъденияването на Крим, дават една огроман автономия на Източна Украйна, Обявяват че Украйна няма да влиза в Никакви военни блокове, и Правят Южния поток...

108

Анонимен

преди 9 години

15 000 руски войници пратени в Украйна за два месецаНяколкостотин са били убити в бойни действия----------Поредната дебела, дебела лъжа, режисирана от Държавния департамент на САЩ!Никой не казва, че неправителствената организация "Гражданин и армия" и "Комитета на руските войнишки майки" въпреки имената си, са американски агенти! Доказано те са финансирани и направлявани от САЩ. Тоест инструмент са на целенасочена дезинформация и пропаганда на САЩ на руска територия. САЩ плаща на тия да пеят

107

majorski

преди 9 години

малеее 15000 войници ...абе някой може ли да си представи какво е това 15 000 войници ...и как се изпращат......???? Това става само в Batelfield ....и то новата версия 2014!!!!