42

Мразя русия

преди 9 години

Смъртта на империята на злото русия ще бъде приветствана от свободния свят...

41

АРХАНГЕЛ

преди 9 години

Явно само в Бг сме се примирили и си харесваме ***! Колкото и долни да са еврогейците и те не обичат ***! Затова и американската сталинка ще остане в миманса!

40

Анонимен

преди 9 години

Плевнелиев: ,,Източна Европа пое инициативата и вкара свежа кръв в нашия ЕС''- Да, вие вкарахте свежа кръв във вашия ЕС ,но кръвта на БъЛГАРИЯ ИЗТИЧА - *** продажен !

39

ШУРОБАДЖАНАКА НЕКАД

преди 9 години

ТЬРСИМ ДОБРЕ ПЛАТЕНО МЯСТО НА НЕКАДЬРНАТА КРИСТАЛИНА. ДА /ТЕ чули да е дала едно евро за бьлгария след бедствията. АЗ НЕ СЬМ ЧУЛ НО И ТЬРСИМ МЯСТО ЩОТО Е МНОГО НЕКАДЬРНА- ЧАК И ПРЕЦЕДЕНТА СЕ Е ВПРЕГНАЛ. ТИ НА МЕН АЗ НА ТЕБ. ПОСЛЕ СТАЛИНКА ЩЕ ТЬРСИ ДА НАМЬРДА ПРЕЦЕДЕНТА

38

Анонимен

преди 9 години

Тия *** искат да разпалят нова световна война. Преди 100 години след атентата в Сараево бяхме въвлечени в световната кланица и милиони хора си отидоха по бойните полета в Европа. Ако сега пак настане време за война заради тия *** на върха на ЕС, знайте едно нещо от мен. Никога няма да вдигна оръжие срещу братята руснаци! Никога! Вие ако искате отивайте да се биете. Искам Плевнелиев да е на първа линия, сигурен съм, че ще се посере.

37

Доктор Сър Пичук

преди 9 години

САЩ трябва спешно да започне война срещу русия като спонсорира щедро чеченските терористи и им предостави оръжие на масово унищожение. Терористите ще използват оръжието да да изравнят москва със земята и ще смажат всяка руска съпротива.Да живеят ЕС и САЩ, долу русия и евразийския съюз!!!

36

Ален

преди 9 години

Винаги първи, но отзад на пред .

35

alkap

преди 9 години

гоце делчнеевската теменуга се показа и се изказа добре че жена му не е там да го върне в 1 ви клас в гоце делчевското СОУ откадето не треа се пускат да стигат по далече от благоевград. Селската му същност и амбиция ме изпълват с смях всеки ден.

34

SS

преди 9 години

Кристалина Георгиева ще получи силен, много силен, ама много-много силен ... и голям ...

33

(не)случаен минувач

преди 9 години

Сталинка - на бунището на историята...

32

Румбо

преди 9 години

Плевнята има опит с бодряшките и амбициозни изказвания,ама дотам!Като се почне от "Колорадската" реч та се стигне до заплахите срещу Русия(?!)-само празни приказки.Още малко и ще подмине "Царя".

31

Гласът на народа

преди 9 години

Всеки българин знае кои са Владислав Варненчик, Януш Хунияди и Влад Цепеш( последните двама са с българска кръв) наречен от тъпите западналяци Дракула! Вечна слава на тези герой! И вечна памет за тези дето ни освободиха от ислямисткото робство и оставиха 200000 свидни руски синове в българската земя! Русия завинаги!

30

Анонимен

преди 9 години

Когаааааа :)

29

Anti-U$A

преди 9 години

Тате ще ми купи колело, ама друг път!Та и на Помака работата е същата. Никой в ЕС не ни *ва за 5 стотинки, територията ни е предназначена за заселване с гмежта на Европа. Всички европейски държави, ще изпратят(чрез подходящи Европрограми) *** си в България. До 10 години, ще се превърнем в страна-гето, населявана от ***, азиатски и африкански бежанци и управлявана от кукли на конци като Помака и Тиквата.

28

Анонимен

преди 9 години

Кристалина Георгиева ще получи силен икономически ресор!Закупчик на санитарни материали за Европейския Парламент. Честито!

27

до 29

преди 9 години

Да ,но винаги във такива моменти сме избухвали така че сме правили всички и всичко на пастарма около нас. Ако всичко това не престане ще има нов погром .Тия унижения ни идват във повече

26

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Абе тоя Роско...президента,няма ли...очи.Мен ще ме е...срам да се навирам между европейските лидери,ако държавата ми е...първа по...бедност и...първа по корупция.

25

Анонимен

преди 9 години

Армията първо я унищожиха , заедно с оръжието !И сега ще купувате , това което другите ще го изхвърлят !А Боко ще унищожи българския завод за оръжие !

24

Маркс

преди 9 години

Братя българи и християни, нещата вървят неумолимо към затръкването на нашата родина България и унищожаването на българският народ. Ще позволим ли на един ***, платен комсомолски секретар и изчадие на комунистически номенклатури, занимаващо се с ментеливи хороскопи и гадания по непознатото и непознаваемото да ни унищожи? НИКОГА! ДА ДАДЕМ ОТПОР НА ИЗМЕННИЦИТЕ И ПРЕДАТЕЛИТЕ НА БЪЛГАРИЯ!

23

Mihailov

преди 9 години

"изключителен европеец", ще се спукам от смях....