28

Анонимен

преди 9 години

Смем се на Северна Корея ,ама сме бетер нея,снимка горе -долу

27

anonimen

преди 9 години

ti4aite davat ot *** po 1000 lv koito ima tam da bqga da zima predizborno 6te davat na xorata parite ma samo po 1000lvposle sled izborite 6te falirat bankata i parite ostavat za koito gi e otkradnal,xa,xa

26

Mr.STARBUCKS

преди 9 години

Гледам снимката, седалки и облегалки, и тук таме някой между тях.Така ще е и на изборите за Кольо.

25

Стратега

преди 9 години

Предизвиквам Дуци да се залее с кофа ледена вода насред центъра на Пловдив,че да изтрезнее най-накрая.То много насериозно се е взело момчето!

24

Анонимен

преди 9 години

даниелке, пиле шарено! сякаш не знаеш, че столипиново са за патрона на *** - пеевски! така, че по вероятно ще гласуват за кебапчето!

23

Анонимен

преди 9 години

Антибългарската партия АТАКА в момента изпълнява служебните си задължения като се носи из канализацията под догановото барбекю

22

Даниел

преди 9 години

Тези в Столипиново сигурно ще гласуват за Тиквата, щото ги е напазарувал!

21

anonimen

преди 9 години

te sa edno i sa6to be xora i Borisov i Barekov,6te razigraqt malko teatar i posle 6te podelqt plq4kata

20

Анонимен

преди 9 години

ще налапа кольо ***, ще засвири и песен ще запее, за радка малка пиратка! после и гюбек ще да метне! накрая и кебапчета печени ще раздава, кебапчета от кайма правени! кайма от стандарт "син език" ориджинъл!

19

Анонимен

преди 9 години

Същата *** като пудела Сидер. И двамата са продукт на отделителната система на Доган.Атака + ДПС = ВНЛ

18

Емил

преди 9 години

Разумните пловдивчани ще подкрепят Бареков!

17

Божо

преди 9 години

кебапчев вероятно е скътал някой лев от КТБ за кебапчета !!! кебапчев ще раздава бюлетини под форма на плоски кебапчета с печат :((( КАК МОЖЕ ДА СЕ ГЛАСУВА ЗА ТАКИВА ШМЕКЕРИ ??????????????????????

16

Анонимен

преди 9 години

Опааа, 16 стана 15 - до него е адресиран коментар 22 (ако и той не се окаже с друг номер след малко).

15

ИСТИНАТА

преди 9 години

Хахаха....нещо е объркал обещанието на плаката: искал е да каже не един милион работни места, а един милион топли кебапчета с порязаница бел леб, а след изборите.......след изборите няма да има и кебапчета понеже ще са раздадени по време на изборите хахахаха Не знам дали има още *** които да гласуват за тоя хитър балкански шут!!!

14

Анонимен

преди 9 години

Браво братчет, първо раздай обещаните таблети на учениците и готово.

13

Пловдивчанино 16,

преди 9 години

Чул те Господ, но аз помня изборите през 1990 г. Синята вълна помиташе червенушковците, но те предварително бяха организирали добре всякакви фокуси и фалшификации, та накрая успяха да се изкарат победители. Много добре ги владеят тези номера, още от времето, когато България от монархия е станала република, като разни избиратели открито се хвалили, че са гласували по 7-8 пъти в един и същи ден.На 5 октомври при вас ще се сборят две дъщерни фирми на столетницата - само така мога да ги окачествя.

12

Анонимен

преди 9 години

Дудук срещу компир.Не можем да се отървем от сянката на галошите и цървулите, които 45 години вилняха в страна с древна история и култура, а после още 25 години всячески спъваха завръщането и в нормалния европейски свят.

11

Анонимен

преди 9 години

този не го дишат в Пловдив, а той ... Пази Боже.Миньорите не са си взели заплатите , ми да ходят на автомагистралата да видят къде са им парите- в билбордовете на Бареков.

10

пловдивчанин

преди 9 години

до всички платени *** -*** ще преживее най голямото си унижение в живота на предстоящите избори след ,като в родния му град знаейки какъв е *** ,празнодумец и политик менте , хората там не го бръснат за слива !!!!!!!!!!!!!!!Не с Борисов ,ами с петия от листата на ДПС за града -няма да може да се пребори !!!!!!!!!!!!!!

9

Таня Мишева

преди 9 години

САМО ББЦ!