76

Гняв

преди 9 години

Аахаххахахахха еееееей червей епа аре вдигнете тока пак, че да видим какво ще стане!!! 1 година скачахме и чакахме да ви дойде акъла ама то това вашето нахалство край няма ве ***!!! Ще ни затриете като нация бре ***!!!Тоя път вече ще палим и ще трошим и EVN и ЧЕЗ и Министерски съвет и каквото дойде! Ни армия ни пос*аните полицайчета ще ни спрат! ГНЕВА НАРОДЕН Е БЛИЗО, МНОГО БЛИЗО!!! Ще ви избесим ей, всичките до един!!! На Чаушеску на гости ще ви пратим!!!!!!!!

75

Анонимен

преди 9 години

До ПростНикакво плавно - ЯКО

74

Анонимен

преди 9 години

Пазарът казва, че трябва да има шоков спад на цената на тока и фалити и ликвидация производителите на скъп ток.

73

Глупости!

преди 9 години

Глупости, цената на тока трябва да бъде намалена до реалните разходи за производството и доставката му, които сега са завишени чрез корупция и престъпно ценообразуване.Всяко друго мнение е именно корупция и престъпно ценообразуване, както се знае добре.

72

Анонимен

преди 9 години

Енергийния борд е поредната мафия на ВЕИ + банките и ще дублира ДКЕВР.

71

Анонимен

преди 9 години

Щонов, Порожанов и Горанов все едно са братя! Имат еднакъв върл поглед!

70

ЖИВ Висшист

преди 9 години

Преминаването на 100% здравеопазване, водо и енергоснабдяването в частни ръце е еквивалентно на престъпление! НЯМА ЧАСТНА ФИРМА, която да работи за благоденствието на хората НЯМА ТАКАВА!!! Фирмите фукнкционират така: Съкращаване на разходите - (уволнения, намаляване брой и качество на услугите) с цел Оптимизиране на печалбите - (повишаване на цените за крайният потребител). Скъпи вода, ток, утопление, лекарства, без места в детските градини, частни болници на макс = 100% ЗАТРИВАНЕ НА НАРОДА!!!

69

L.

преди 9 години

Тоз не мога да го разбера на три ракии ли е или на успокоителни.

68

гост

преди 9 години

То нека служебното правителство на българоубийеците от герб и назначено от некадърния ни президент Роско Плювналиев увеличат цената на тока.След това ще има протести пред парламента и някой хора ще бъдат изгонени със камъни и ще се чудят къде да се спасяват от гнева на народа

67

Висшист

преди 9 години

До: "Икономист" Много смях и едновременно тъга пораждат твоите "мъдри" изказвания (употребата на кавичките е много важна особено за титлата ти) Как придоби тази степен? Завършил си задочно за 10 години неизяснена специалност в светилото на световната икономика УНСС ли? Или просто си си падал на главата доста като малък? НЯМА страна в СВЕТА, която да е прокопсала от разпродаването на социално важните ресурси! ДОКАЗАН ФАКТ и най-развитите икономики използват държавен протекционизъм в тези сфери!!!

66

гост

преди 9 години

То нека служебно правитилество на българоубийеците от герб назночено от некадърния ни президент Роско Плювналиев увеличат тока .След това ще има протести пред парламента и някой хора ще бъдат изгонени със камъни и ще се чудят къде да се спасяват от гнева на народа

65

ааа

преди 9 години

Нали всичко е "Пазарлъшка" Пазарна Икономика в Б-г. Колко ли е цената на тока на "пазара"??? Защо не се дава разходната част на цената на тока??? -- Не може загубите в електро-преносната мрежа да надвишават консумацията. Кой независим орган контролира измервателните прибори за електро-консумация??? Колко пиявици са се закачили на потребителската цена на тока???

64

Bubbles

преди 9 години

Аз пък си мисл

63

не, не и пак не

преди 9 години

Не, цената на тока не трябва да се увеличава изобщо ! И няма да позволим да се увеличи, нито плавно, нито никак ! Тая няма да я бъде ! Няма да ни крадете повече ! Няма да го позволим !

62

Анонимен

преди 9 години

aaaaaaa hahaha

61

offtopic

преди 9 години

Абе тоя е копие на Joaquin Phoenix!!! Лошо копие ама много прилича не е истина..

60

Прост

преди 9 години

Целия народ иска да ви го набута ПЛАВНО.

59

Анонимен

преди 9 години

"Увеличението на цената на тока би трябвало да е плавно в дългосрочен план"Има ли горна граница това увеличение, или да се готвим за безкрайно увеличение?Така е, като всичките ни политици са все мафиотски некадърници.Не само няма светлина в тунела, а и тунел към по-добро вече няма.

58

Анонимен

преди 9 години

60.И аз съм икономист !Франция е пример , че има държавна част и частна в един сектор . Контрола е двоен.САЩ , има държавен протекционизъм на производството на коли ! За да запазят конкурентноспособни американските производители , държавата налива там пари.Спомням си още Бил Клинтън предостави на индустрията 400 млд.. Също в САЩ - с държавни средства се започва някакво експериментално производство , доста рисковано , ... И по късно се появяват и частни инвеститори , но те спазват същата по

57

До 60

преди 9 години

Още ли не си разбрал, че по-лошо от държавния монопол е само частния монопол, та ни агитирашп за частен монопол.