78

До-102

преди 9 години

Научи се да пишеш неграмотнико,и тогава прави умозаключения..............

77

пъцко

преди 9 години

До Анонимен 101никой не оспорва накъде отива бсп. но герб да са демократи - айде стига маймунски опорни точки, тези ще си ги разправяте на неандерталските си симпатизанти

76

Анонимен

преди 9 години

Защо в живота е така, този които има най-нисък коефициент, няма необходимото образование, няма гъвкавост на мисълта и никаква практика по темата, се изказва и анализира? И някои казва, че е "Тежката артилерия"!?! Нима грешката е в Деси или в тези които и дават оценката? Или в пронципа "Абе може и да е ***, ама е на човек!" Как искате да уважаваме такива "политици?" Те стават само за ирония и подигравка.

75

пъцко

преди 9 години

До Анонимен99, сериозно или иронията не се усеща достатъчно?

74

пъцко

преди 9 години

много е смешно (или жалк) когато едни комунисти (всички в ГЕРБ са комунистически ***) обиждат на "комунист" други комунисти. *** имат навика да си викат "***" един на друг

73

НеЗнам

преди 9 години

Не знам ква е тази Мая Манолова, но тази на снимката е най обикновена българска ***.

72

Анонимен

преди 9 години

...A 'GERB'SI IMAT EDNA PRODAJNA TIKVA !!!

71

www

преди 9 години

А от ГЕРБ са имали Тодор Живков. Сега, след смъртта му, остават: гардът на Тодор Живков (Бойко Борисов), пилотът на Тодор Живков (доскорошен председател на група) и пионерчето от тераската на мавзолея на Георги Димитров, застанало гордо до деда си Тошо.Ето, пак се оказва, че ГЕРБ имат доста повече кадри, доста пъ-дълга резервна скамейка от червени личица.

70

политолог

преди 9 години

Винаги ми е било интересно , защо всички неуспели партии се нахвърлят върху най-успешната ГЕРБ. На всички избори ГЕРБ е победител. Предполагам, че мижитурките и слабаците най-много се ежат и при първия шамар си подвиват опашките. В момента Б.Борисов е най добрия Държавник и в това няма съмнение. Иван Костов не може да спи, че народа го мрази и не го ще. Той си въобразява, че като непрекъснато прави мизерии на ГЕРБ ще се почуства по добре. Не другарю Костов, само затъваш в собствената си омраза.

69

Анонимен

преди 9 години

Туй плашило пък точно да приказва....

68

истината

преди 9 години

До istinataВсичко що е партия означава комунистическо!!!Е добре де, ама като е така защо на всеки няколко години се въртят едни същи ????

67

Анонимен

преди 9 години

Това Деси голЕма социалистка бе, то вЕрно щефа й е партиец, ама и нея я е обучил, брей, ти да видиш! Последователка на делото на Димитров, Кирков и Благоев!

66

хаха

преди 9 години

Божееее...Свещена герберска простотия! Тия същите дето са от котилото на БКП, чавета, внуци на БКП и партийни секретари, днес се събудиха "антикомунисти"!! Не става, другари, мисленето ви е безвъзвратно повредено, до небето да се тръшкате, вие си оставате едни креатури на БКП и първи братовчеди на БСП!

65

Анонимен

преди 9 години

До естет - Сестра Галева, ако и се свали с шпаклата мазилото е чист орунгел ,а устата и е като на селски *** дупката.Мая да се отказва от политиката защото нито е политик като политик ,нито е жена като жена.

64

istinata

преди 9 години

ГЕРБ=БСП=СДС=ДПС= КОМУНИЗЪМ!

63

хлъц

преди 9 години

А бе, сидерасти не разбрахте ли , че сте трупове !? И злобата ви вече е слаба и студена ! Полегнете си в трапа !

62

не син

преди 9 години

И Кутев е убавец за пример ! И умник !

61

хахахахаха

преди 9 години

Е, гербюгите пък са с Боци, Цоци и Цаца.:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

60

Анонимен

преди 9 години

Ehh,Desi da znaes kakav logoped sam samoo-taka ste ti se opravi slovoreda

59

vesko02

преди 9 години

Какво иска да каже с това,че Мая не може да запали Райхстага?