9

Българин

преди 9 години

Заради такива простотии Столетницата умира- пейнбол и рап!!! Кого се опитват да впечатлят, младите, които отраснаха с белезите на комунярското 70 годишно робство???Бог да я прости, жалката партийка!Няма да си спомняме с добро за нея!!!АМИН!!!

8

Анонимен

преди 9 години

Желая на партията и на комунистите да ги полее проливен дъжд с гръмотевици.

Към празничната програма щели да бъдат включени няколко интерактивни събития. Специален пейнтбол турнир за пенсионери 75+, които ще се замерят с яйца и торти. Освен това за желаещите ще се организира космическа обиколка с летящата чиния около планетите на слънчевата система. Чинията ще кацне на Юпитер и Сатурн, където червените бабички ще имат възможността да разгледат забележителностите и да се запознаят с местните си връстници. Миков няма ходи на обиколката, щото ще бъде пиян като талпа.

6

читател

преди 9 години

Само не мога да разбера защо пишете думата космос с голямо к?Освен авторът на статията да е от типа "крива ракета".

5

ined

преди 9 години

Тоя Захариев какво изобщо разбира от космически кораби, да си гледа там порносписанията и да не дава акъл за неща дето не разбира.

4

космонавти

преди 9 години

"Бързо в чинията всички *** и да излитат към Марс!"Летящата им чиния с разрешително ли е, защото иначе ги грози глоба от 10 000 до 100 000 лева глоба.

3

Студент

преди 9 години

Значи, да преговориме. Ако искам да изстрелям метерологичен балон в орбита(не помня коя сфера се водеше), трябва да си изкарам разрешително иначе ще ме глобят до 100 бона?! Тоя определено не е добре психически! Качвай се на чинията и да те нема, другарю!

2

Smile

преди 9 години

Всички *** в чинията и право в Сибир с еднопосочен билет.

1

горе на черешата

преди 9 години

Бързо в чинията всички *** и да излитат към Марс!