107

ДО 141

преди 9 години

Само Великобритания,Франция,Германия и Италия имат над 13 000 000 000 долара ВБП,а ,,велика Русия'' малко над 2 000 000 000.Къде е Киро на кирия,чети и се учи ,приятел....Проста сметка-ръст на Русия 0,3 r ,и ръст на ЕС при този ВБП.Че ЕС ще загуби е ясно,но загубите на Русия ща са красиви.Някой руснак бе писал,че ако има нови санкции до 6 месеца Русия ще фалира.Ама той е фашист,не е хич вярно.

106

Анонимен

преди 9 години

До ??????????????Хиляди жертви , защото руснаците няма да позволят америка да дойде до границата им ! И отделно чехите и словаците са различни народи за разлика от украинците ( покраинците ) и руснаците !!!

105

до-137

преди 9 години

Ей...,забравих че тези велики хора са били комунисти или и само с такива възгледи.

104

soulburner

преди 9 години

До демократ до 140Ти си поредният безнадежден случай, след Одисей 1.Извинявай за грубият израз, но си *** и необразован. Няма да губя време да ти пиша в опити да налея акъля.

103

Анонимен

преди 9 години

Ефекта на доминото.За Русия загубите ще бъдат много големи.Да не говорим за по дълготрайния ефект,когато мине даже само година ефекта от санкциите ще е огромен.И най лошото за Русия че ще го усетят и обикновените хора и то доста осезаемо.Май Путин наистина е ***.

102

Д до 142

преди 9 години

Затова сме на опашката на ЕС защото ви позволихме да си играете с народа и да предавате националните интереси в полза на Русия.....Не се радвайте народа ще ви търпи руските лъжи довреме ...

101

6

преди 9 години

В интервю за зам-шефа на Роснефт за Радио Ехото на Москва,Русия не бива да плаща 50 000 000 000 долара ....Така и трябва.Следващата стъпка,май,ще е замразяване на всички руски активи от Канада и САЩ през Европа до Япония и Австралия.

100

демократ до 140

преди 9 години

Та какво заради ремонта на 5 стари самолета които не могат да минат преглед и рискуват живота на нашите орли ще искаме да се спират санкциите.Голам мотив ..ха..ха Ами ще си купим модерни .....Нали сме в НАТО.Тези самолети са вече въпрос на национална сигурност.Точно руснаците могат да пробутат фалшиви части за тях и да саботират БА.Вие станахте национални предатели...влизайте си в релсите да не ви командироваме в Сибир.Ние сме в НАТО и ЕС.

99

до димократ

преди 9 години

ЛЪЖАТ тези които казват че България ще загуби от санкциите с Русия.Напротив.Русия внася от 2 млрд. долара а ние максимум изнасяме до 500мил.Забрана на вноса от Русия ще възроди българските фирми и ще отвори работни места в България.Няма да храним някакви кгб-пенсии , а ще храним българските..Откъде вадиш тази статистика и правиш тези изводи-май имаш два източника да черпиш инфо,носа си и *** си.Не се чувствай задължен квот намери там да го споделяш на всеослушание тук.

98

do 139

преди 9 години

Руската икономика с предвиждан ръст от 0,3 процента.Това се казва икономическо развитие........Толкова е и на ЕС около 1 % но той е и три пъти по голям като население.Не бъркай иконом. ръст на Германия с ЕС.

97

6

преди 9 години

Руската икономика с предвиждан ръст от 0,3 процента.Това се казва икономическо развитие.

96

до 112

преди 9 години

То и Европа си живееше незле ,когато имаше желязна завеса и СССР.И то без Съветски газ.....А презарвативите тогава бяха големи и твърди...............Ох,че си спешалист!!!Заради такива като теб живеем в мизерия.Абе земи попрочети една книга,само с РЕП журнали не става.Вземи и прочети откога СССР след това РФ изнася газ и петрол за ЕС и после пиши.

95

6

преди 9 години

,,...Колкото и да търгува с Индия и Китай,челните технологии са на Запад...''.Запада ще си го премести в другия крачол заради рашките,сега император Пу и робите му да му мислят.

94

Янко

преди 9 години

"Всяко действие има равно и противоположно противодействие" - това поне не е казано от руснак, някои веднага щяха да го отрекат. Конкретно - едно врътване на кранчето ще остави Германия без 300000 работни места, а това са 1 млн гърла. Франция ще се чуди какво да прави двата "Мистрал"-а, губи 1.2 млрд ?, а всекидневната им поддръжка струва мно-ого пари. Италия няма да продаде 1500 "Lynx" ("Рысь"), от които руснаците и без това бяха разочаровани. Селскостопанската продукция на Европа ще позакъса.

93

демократ

преди 9 години

ЛЪЖАТ тези които казват че България ще загуби от санкциите с Русия.Напротив.Русия внася от 2 млрд. долара а ние максимум изнасяме до 500мил.Забрана на вноса от Русия ще възроди българските фирми и ще отвори работни места в България.Няма да храним някакви кгб-пенсии , а ще храним българските.Вон колонизатори чортавьй руски!Марш в Азия.

92

Анонимен

преди 9 години

славянин, не употребявай, моля те, нацистки изрази (последно изречение, пост 127).Не слизай на тяхното ниво.

91

Анонимен

преди 9 години

"США это Третий Рейх на стероидах. Неоконсерваторы убеждают американцев, что они исключительная нация. Если кто-то в России сейчас подсчитывает возможные финансовые потери из-за Крыма, это неправильно. Ведь в противном случае вам это обойдется дороже, чем деньги. США примутся за Белоруссию, а потом и за саму Россию. У вас, честно говоря, и выбора-то нет. То есть он выглядит так: или сдаваться, или выстоять за свои интересы, за право быть суверенным государством", сказал Пол Крейг Робертс.

90

сотир

преди 9 години

До офицер--Виж сега,по тоя въпрос има много догатки.Но в самото начало Путин им каза-Дори и да добиете независимост,Русия няма да присъедини Донбас и Луганск.На него му е пределно ясно,че ако ги присъедини това вече ще е прекалено нагло.Но сагата още не е приключила.На мен ми се струва,че целта е да се покаже кого защитават САЩ и какви наистина са в Киев.Засега бавно,но това се получава.Мойто мнение е,че трябваше още в самото начало,руснаците да се намесят.

89

До № 113

преди 9 години

До До 103Неуките да мълчат! Съветска Русия, въпреки войни и блокади, въпреки голямата емиграция, е дала на света наука и култура от най-ранните си години. Да си чувал за Горки, Петров-Водкин, Станиславски, Шостакович, акад. Павлов, акад. Йофе, акад. Вернадски, Булгаков, Ахматова, Шаляпин. А Стравински откъде се върна? От САЩ! Да не говорим за по-късните години! Мога да изброя десетки, стотици имена. А ние тук се хвалим с един Джон Атанасов - баща му бил българин! "***! ***!" и се тупаме

88

офицер

преди 9 години

Сотире,защо Русия изчаква да избият в Украйна нейните събратя,а не направи онова,което направи в Чехословакия през 1968 г. Аз самият участвувах с български полк?