342

Духовников

преди 9 години

Българинът не е склонен да уважава кротки и интелигентни хора. На него му трябва ***, нахален и по възможност мутра! В този смисъл Миков едва ли е най- подходящия.....

341

Gorski

преди 9 години

Честито а да видим сега ще изпълниш ли предизборното си обещание са коалиция с Атака и ББЦ за следизборно управление

340

ДИДИ

преди 9 години

Моят фаворит беше Корнелия Нинова.Все пак, честито на Миков ! Може да не е идеалният избор, но е човек, когото трудно би могъл някой да нарече олигарх или крадец.

339

пленум

преди 9 години

така сме се напили на пленума,че сме избрали Миков е то се тая така и така се окъках ме -)))

338

Анонимен

преди 9 години

Едва ли Миков е най-подходящия, но щом БСП са си го избрали демократично, нека е лидер на БСП> Тъжното е, че няма други партии, които демократично да избират лидера си,а и без лидера си тези партии умират.

337

Анонимен

преди 9 години

Айдееееееее, е.баха майката и на тая партия !

336

ЦК на БКП

преди 9 години

Ето едно чисто Досие на Тодор Живков:На 25 февруари 1991 г. започва процес за незаконно раздаване на апартаменти, коли и представителни пари от УБО. На 4 септември 1992 г. Върховният съд го признава за виновен и го осъжда на 7 год. лишаване от свобода и да върне на държавата 7 млн. лева.

335

ИС

преди 9 години

Така и не се научихте, че в демократична държава не може да има комунистическа партия. Политиката на БСП е дясна от където и да я погледнеш. Тия балалайки, че комунисти ни управляват са просто един идеологически патос, направляван от американците, които все още обвиняват вечния си враг и ну погоди за своите несгоди. Да ама идеологията я няма вече 24 години. Сега измислиха и вица за световния тероризъм, да се намират на работа...

334

хитър петър

преди 9 години

наздраве бсп ))

333

дедо Ташунко

преди 9 години

Напънала се планината и родила мишка.

332

Анонимен

преди 9 години

Микооооф, БСП заслужава да не съществува в 21в. аланколуууу, сипи по едно за отскок с пожелание да се затриете кат партия и кат електорат!!!! Алилуяяяя

331

Анонимен

преди 9 години

абе защо толкова от левите шефове не могат да казват "Л"... ? Имат пари за мерцедес ама не и за логопед...Странна работа. А беше и прецедател на народното събрание. Нищо против човека ама не може на такъв представителен пост да турнеш, човек с явни говорни дефекти.

330

АНТИОВЦА

преди 9 години

Миков ми прилича на Горбачов. ТОЙ ЩЕ СЕ НАЛАГА и ЩЕ ПРЕСТРОЯВА, ДЯЛА и ШЛАЙФА БАНАЛНАТА ПАРТИЯ, докато я вкара в строя но ТОЙ Е МНОГО УМЕН за председател на БСП и едва ли ще успее да я реформира.

329

ГРАЖДАНИН

преди 9 години

ЗА МЕН ТОВА Е НАЙ-НЕПОДХОДЯЩИЯТ ИЗБОР.МИСЛЯ, ЧЕ БСП ЩЕ ИЗГУБИ МНОГО С ТОЗИ ПРЕДСЕДАТЕЛ...

328

Анонимен

преди 9 години

мдааа..сидеров, борисов, местан, каракачанов, кунева, софиянски, бареков, първанов, симеонов, янев..за другите лидери не се сещам в момента...та кой от тях е избран от националните им конгреси, събори или каквото е там? баш сме си индианци - племе, което чака някой с копие и лък да язди най-отпред..

327

Shark

преди 9 години

до 425. Да, диаУогична Уичност и Уегнал поУитик. Миков е една карикатура!!!!

326

Анонимният

преди 9 години

Миков е диалогична личност и улегнал политик.

325

каква ирония

преди 9 години

наследникът на тоталитарната БКП - БСП, е най-демократичната партия в България, поне по отношение на избор на председател. всички други са 'лидерски' партии - появява се някой, който говори убедително и става несменяем. няма избори, няма решения на структури по места, всичко се определя отгоре..и после се чудите защо сме зле и у нас нямало демокрация..ами няма да има..

324

до 421

преди 9 години

Като гледам и слушам напоследък,никой не иска коалиция с герб.Защо ли?

323

Shark

преди 9 години

Хаха, облякъл се Илия пак в тия. Явно в БСП не се търси промяна, цели се запазване на статуквото, управлението на Станишев продължава в лицето на Миков. Поне е сигурно че избори скоро няма да спечелят. А, и Господарите на ефира ще имат бол материал.Ако БСП търсеше промяна трябваше да изберат Кадиев или Я. Стоилов, но явно те не са удобни. Дааа!