110

Sasho

преди 9 години

Голямата новина е, че благодарение на ветото на Гърция и Кипър руско-сръбското искане е пропаднало. Така в рамките на 48 часа дипломацията ни получи една добра и една лоша новина. Лошата е, че Русия и Сърбия не са наши приятели по македонския казус. Добрата е, че Атина и Никозия са наши съюзници (поне засега) в битката срещу македонизма E TE TOVA SA NASHITE "PRAVOSLAVNI BRATYA))))))))) NA RUSOFILITE LIGITE IM TEKAT KATO CHUYAT KAPUTKIN

109

Анонимен

преди 9 години

142, има видео на ANNA news

108

Sasho

преди 9 години

На 5 и 6 декември 2006 г., в Страсбург се проведе редовно заседание на Комитета на постоянните представители на Съвета на Европа. На него се обсъдиха въпроси, свързани с контрола по изпълнението на решенията на Европейския съд по правата на човека, включително изпълнението на решението на Европейския съд по правата на човека по делото ОМО Илинден ПИРИН. По време на заседанието Русия и Сърбия поискали от България да регистрира въпросната организация, което не изненадва.

107

Ванга

преди 9 години

Русия ке повърне Крим

106

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 136Важното е да си пишеш каквото трябва, а "циклофрениците" да ги оставиш да си циклят!:) Може и от време на време да си местиш пакета от левия в десния!:))))))))

105

Анонимен

преди 9 години

най- вероятно още 100 години ще ни убеждават *** в разпада на "гнилия" капитализъм, ако изкарат 100 години...

104

Анонимен

преди 9 години

преди 2 минутиВ Сърбия се проведе масов митинг в подкрепа на Новороссия. Питате защо руснаците приемат сърбите като приятели и братя, а нас като предатели. Отговорът е пред вас.-----брадчед не ме интересува какво се е провело в сърбия, аз не искам да съм брат нито с *** нито със сърби

103

Анонимен

преди 9 години

В Сърбия се проведе масов митинг в подкрепа на Новороссия. Питате защо руснаците приемат сърбите като приятели и братя, а нас като предатели. Отговорът е пред вас.

102

Анонимен

преди 9 години

Няма смисъл от арументирано отговаряне на шопа. Той има някакви аргументи в главата и следва само тях. Това, аргумент различен от неговия и използван за различни от неговите цели, не съществува. Има още няколко циклофреника тука и с нищо не можеш ги промени.

101

Анонимен

преди 9 години

не знам за какви " разследвания " и " доказателства " приказвате, то в ясно като бял ден че самолета е свален от ***, те са и тея които най - много врещят...

100

Шоп

преди 9 години

До познавам го Ако и е трудно да прави кавали, ако е по-техничарка, може да я научиш да навива тръби? Но ако сте си лика прилика най-вероятно с нищо няма да може да ти помогне на простатата - само ше си трошиш кръста с нея...

99

СПАС

преди 9 години

До до Спас 126Въобще не ме притесняват. Писали са простотии много пъти. Важното е спокойно и аргументирано да им отговориш, а ако прекалят, да отидеш до тоалетната да се облекчиш. Стига да не са те разсмели прекалено, защото ще видиш зор при това си действие!:))))))))))))

98

Шоп

преди 9 години

До познавам гоКогато и да отида през нощта до тоалетната го виждам в отсрещния прозорез над клавиатурата. ----------Взимай Простамол УНО и нема да ме виждаш толкова често :)))))))) Или научи жена ти да прави кавали - ще видиш как ще те облекчи...

97

Анонимен

преди 9 години

светата вода ненапита очернена?

96

Анонимен

преди 9 години

До няколко месеца Русия ще се срине изтощена, Путин ги държи руснаците в мъгла за да им е ясно

95

до Спас

преди 9 години

Спасе, Шопа и Странджата няма да спрат да лаят. Те са идейно убедени и силно влюбени в САЩ. Вярата им е непоколебима. Сега ще те размажат с доводите си.

94

Шопенхауер

преди 9 години

Аз съм......ъъъ аз съм Шоп де....ъъъъъ мразя....ъъъъъъъъ мразя Русия....ъъъъъъъъъ всички.......ъъъъъъъъъъ всички сте ***.....ххххххеееееейййййтттттт юююююююСпоко шопе Джим Кери ще те награди за писанията ти,само му требе един гугъл транслейтор за превод на коментарите ти.За да има неопровержими доказателства "от бългериан сайт"в следващата си пресконференция за свалянето на Боинга.

93

Анонимен

преди 9 години

до асдСлед 20-30 години Русия ще е на парченца, едно за мен едно за теб, едно за Китай :))))

92

СПАС

преди 9 години

До Шоп 115Точно защото не съм такъв, не повярвах на нищо западно, а те заляха света със"замазване на разследването"!:)) В момента са като наакани и само санкционират! Носи прав, че има много ***, които им повярваха, но сега се спотайват. Има и такива, които продължават да лаят, но аз знам, че го правят за пари и донякъде им е простено......Скоро и те ще спрат!:)

91

Анонимен

преди 9 години

Тука е петъчния купон!Пък теб ако те боли главата, се обади на *** и си вземи болничен