95

Някъде

преди 9 години

Явно Българинът няма да му дойде акъла в тиквата и ще си остане под чалмата .....Пак има тикви да гласуват за ГЕРБ ? ДО НАРОДА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ : НАРОДЕ , ЯВНО НЕ ЗНАЕШ , ГЕРБ БЯХА НА ВЛАСТ 3.5 ГОДИНИ , ВИЕ ГИ СВАЛИХТЕ ОТ ВЛАСТ И НЯКОЛКО ДУШИ СЕ САМОЗАПАЛИХА ДОРИ ! Не помниш ли народе ? Толкова ли си заспал и роботизиран ? ТИКВАТА Е ПРИЯТЕЛ С ЕРДОГАН БЕ !

94

Анонимен

преди 9 години

Днешната опорна точка на ГЕРБ: нямаме отношения с ДПС, просто гласуваме заедно за спасението на България. БСП е виновна за това, че с ДПС сме в тандем.

93

МСБ

преди 9 години

АТАКА срещу ГЕРБ + ДПС ............трудно ....много фес много нещо , та собственика на герб има пискюл на шапката ....и в името му присъства доган :) а за дпс е ясно ................ДВЕТЕ ТУРСКИ ПАРТИИ ЩЕ СЕ СЪЮЗЯТ И *** ДА МУ МИСЛЯТ !

92

ГЕРБ+ДПС

преди 9 години

Значи българинът обича да го управлява ДПС !

91

Българин

преди 9 години

до тролът 109: поне драскай нещо смислено. Не преписвай, а мисли, ако можеш :) Съюзихте се от ГЕРБ и ДПС, а според вас БСП ви е виновна. БСП има вина за много неща, но за позорът, който сами си нанесохте с тая прегръдка с ДПС, вината си е лично ваша.

90

ХХХ

преди 9 години

А сега да видим гербаджийските какво ще казват за дпсарската дружка на герб .......да видим какво ще мънкат , ясно е че герб дпс и бсп играят един филм дето простолюдието няма как да го разбере защото е просто-людие ..........някой ако му е наясно филма с Кауфланд и Лидл ще разбере и тук какъв е филма :) уж се давят , а целта е освен тях друг да не припарва до кокала !

89

Анонимен

преди 9 години

Не е нужно да сме въвлечени във велики геройски дела за да бъдем част от процеса на промяната,малките жестове умножени от милиони хора могат да променят света..

88

Анонимен

преди 9 години

Още 7 % на ДПС и разликата става 17 %.Нали!

87

Анонимен

преди 9 години

Q si lqgajte sichkinevijdate li che po goliamo zlo ot gerb niamaaaa sami BSP

86

хах

преди 9 години

Как може да мислите че ГЕРБ са с ДПС ?! То ако бяха още предната година щяха да си направят правителство и да управляват те да не са БСП само за да докопат паричките и с *** ще се цункат :)

85

kaka vi Siika

преди 9 години

Koito glasuva sa BSP i DPS da mû izsyhnat nekadyrnite ryce

84

Българин

преди 9 години

След днешното гушване с ДПС, делът на ГЕРБ сред българските гласоподаватели е паднал на не повече от 20%. Но не им е проблем, султан Доган ще им подсигури нужните бройки сред турците и ***. Докато допускаме да ни управлява мафията ДПС/ГЕРБ/БСП, нищо добро не ни очаква.

83

Анонимен

преди 9 години

До АТАКИСТКaзaх ти че съм върл aтaкист, съглaсен съм с теб бре, рaдвaм се че пишеш тукС нaмь Бог

82

Анонимен

преди 9 години

Dobreeee de, ima li oshte da glasuvat za BSP?

81

АТАКИСТ

преди 9 години

до 100Разбрах те, още преди да си ми написал поста си. А аз вече ти отговорих в 101-ви пост.Понял?

80

бс

преди 9 години

Колкото повече Българи гласуват толкова ще е по малък процента на ДПС ДПС където има власт са *** и турците се облагодетелстват :) Дават се пари на кметовете им които разпределят из махалите или не ги пипат в размяна на техния глас :) Толкова ли е трудно да отидете да сложите 1 глас за някой и да спестите на децата си изучаването на Турски ? Щото и това може да стане както иска ДПС

79

АТАКИСТ

преди 9 години

до 96Ти ако си атакист, щеше да знаеш, че големите проблеми на държавата започват да се решават като тръгнеш от малките. А впрочем да имаме неграмотни турски кметове в селата не е малък проблем. А те разпределят и работните места към общинските фирми. Няма да извикат бай Иван с 20 годишен стаж като кофражист, а Али дето не знае как да си връзва обувките да е на първа линия.

78

Анонимен

преди 9 години

До АТАКИСТСъглaс3н съм зa,ориентaлските,прояви , но кой мaхa пaлкaтa н ерп-тaтa злaтнaтa концесия првстъпнaтa привaтизaция и всичко което ки зaгробиМисленето ми е в,другa нaсокaИскaм дa кaжa, добфе мaхaме дпс, но рaботaтa по освобождението ще е почти цялaтa още,пред нaсРaзбрa ли,ми сегa:)

77

se

преди 9 години

Пореден кьорфишек от социолози и анкетьори.А бре люде неразумен пак ли ще избереш онзи дето те нарича лош материал.Онзи дето целува обувките на Обама и се кланя на лицемерна Европа като лакей!Да БСП и ДСП се провалиха но този провал беше обречен .Не прави грешката да докараш на власт отново лицето което се мисли за месия.Малка България е експеримент за съвременно робство и геноцид от политици като,, месията".

76

АТАКИСТ

преди 9 години

до 92 Е как да не е причина, като местната власт,когато ДПС е на власт облагодетелства и толерира всичките тези ориентаслки прояви които ти назовах????