31

Машалла

преди 9 години

Другари герберасти ,Халал да ви са новите ортаци -ДПС .Вашите бъдещи гробокопачи .

30

Анонимен

преди 9 години

и така стана ни ясно какво ще е следващото правителство.за БСП малко се кефя че така ги изиграха партньорите им,много им се вричаха в любов.ама така става,на мюсюлманин вяра да нямаш.БСП сега са като употребена нежелана вече партньорка.така е фесовете управляват БЪЛГАРИЯ.да не допускаме втора такава коалиция в парламента.

29

Рали1

преди 9 години

"Не е случайна и номинацията на Кристалина Георгиева.Апропо,след няколко дни ще изнеса пред медиите зловещи,ужасяващи факти за престъпни заговори.Това при всички положения ще промени изборите на 5 октомври."днес,интрвю за СтандартДокато тук се настройвате един срещу друг"Б"отбора на ДПС,ББЦ вече е приготвила кофата с помията!Миналата година аферата Костинброд изненада ГЕРБ,а сега?Мислете като българи и се обединете,иначе ще продължаваме още да виждаме само Борисов,а да пропускаме другата шайк

28

neni4a

преди 9 години

Айде Местан и Боко се прегърнаха и целунаха. Кво стана бре гербери,нещо се оказахте и вии *** на Доганчо. Викахте,че Сидеров е бил редовен посетител,а ко се оказа?????? Че след като Сидеров си замине и Боко е следващия посетител в сараите

27

без изненада-аналоги

преди 9 години

Преди Бойко го свързвахте с Костов и секирата за ужас на децата.сега ...заплахата от тандем с ДПС?!?!? по силата на каква логика?!?! Или само поради интрига да спрете възхода на ГЕРБ??

26

тия па

преди 9 години

не изчакаха и изборите да минат.... Пфу!

25

Анонимен

преди 9 години

какво става гербери!!!воашия пак се извъртя??? те жените не могат така!

24

Анонимен

преди 9 години

Ей *** народ9 млд. дефицит докара това управление за 1 година и когато се прави единственото възможно в момента за оцеляването надържавата-злоба,жлъч.Айде пишете какво да се направи,а не кой какъв е и с кого спи и. ..

23

www

преди 9 години

СЛЕДВАЩИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ ЩЕ СА ГЕРБ-ДПС.

22

69

преди 9 години

Ето къде били БСП-арите и пишат ли пишат, и раните ***. Ама нека си пишат, то тяхното е ясно. НИКОГА ВЕЧЕ бсп.

21

Анонимен

преди 9 години

Кой каза, че ГЕРБ е против ДПС? Няма такова нещо, ще го разберете драги ми герберасти, но след изборите, когато ГЕРБ разчита на подкрепата на ДПС. Още от сега ГЕРБ разчита на ДПС и заедно гласуват в синхрон, а БСП им е опозиция.

20

Анонимен

преди 9 години

Народът - Бойко, хубаво ли е кафето?Бойко - Хубаво е, турско е!Нищо ново под Слънцето. Миналата година, ден след като БСП и ДПС договориха кабинета Орешарски и ДПС получи 8 министерства Тиквуняка е предложил на турците коалиция и 9 министерства, иначе казано фифти-фифти!Тази есен като нищо ДПС ще има 10 министрества, а ГЕРБ 8!Това е големият политик - Боко Тиквата, вождът на тиквократите! Гласувайте за него и чакайте спасение!

19

376

преди 9 години

КОй открадна парите на вложителите от КТБ освен ДПС и Василев? Ще има изненади.....,но Василев ги държи с компроматати..

18

НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !

преди 9 години

Къде сте бе, господа протестиращи ?Къде сте да ни обясните как след Орешарски нямало да дойде Боко Тиквата на власт ?Къде сте сега да ни кажете, господа псевдородолюбци и националисти да ни обясните защо ГЕРБ глрасува с ДПС ?!Нали уж ГЕРБ беше против ДПС ?!Нали в основата на протестите беше това, че ДПС управлява България ?Сега не е ли същото ?!Това не е ли задкулисие ????Защо сега мълчите, гопода наведени псевдожурналисти и *** ?

17

До 14

преди 9 години

ГЕРБ и без да се коалира с ДПС, ще последва НДСВ - така става с подобни партии.

16

Анонимен

преди 9 години

Гласуваш за Бойко, получаваш - Местан!

15

Рали1

преди 9 години

Коалиция се прави,за да се създаде СТАБИЛНО правителство!Нито има коалиция,нито има създаване на правителство!Ако искаме да имаме СТАБИЛНА държава ни трябва ОБЕДИНЕНИЕ,а не да си четете точките,че ГЕРБ и ДПС са в коалиция.Не вярвам Борисов да се коалира,след това което се случи на БСП.Но ако е в интерес на държавата-трябва да сме заедно ВСИЧКИ.Иначе трябва да преживеем историята си отново!"Който не е научил историята-я преживява отново."-Тъжната и кървава БЪЛГАРСКА история!?

14

ГЕРБ + ДПС

преди 9 години

"Депутатите от ГЕРБ и ДПС успяха да прокарат решение за свикване на извънредно заседание на парламента, на което да се разгледа искането за актуализация на бюджета на Здравната каса и на държавата. БСП остана в опозиция, опита да бойкотира кворума".Още чудите ли се защо са предсрочните избори и кой с кого ще управлява? Всичко е ясно.

13

Анонимен

преди 9 години

ОчевАдно е, че актуализацжция на бюджета досега не беше нужна, но не управляваше ГЕРБ. Сега се задава служебно правителство на ГЕРБ, което поради огромната си некадърност няма да може да се оправи в рамките на досегашния бюджет и сега ГЕРБ се опитват да ни натоварят да им плащаме милиарди заеми, които ГЕРБ ще окрадат и пропилеят.

12

Анонимен

преди 9 години

ако герб и дпс се коалират това ще е краят на герб