180

И

преди 9 години

Гадняр гербаджийски.Доста трябва да почакаш за 121 депутати- на куково лято ще стане.

179

Реалист

преди 9 години

121 депутати - при положение, че вече си бил на власт 3,5 години и народа те е изгонил с камъни - *** на доктор човече ...:)

178

Анонимен

преди 9 години

ГЕРБ построиха градини за децата, усвоиха европейски пари и сега имаме най-хубавото метро, поправиха и пътищата и довършиха магистрали. Направиха и грешки, но ПОНЕ НЕЩО НАПРАВИХА. Какво по-точно направиха БСП и ДПС някой да ми каже? КАКВО НАПРАВИХА, КОЕТО МОЖЕ ДА СЕ ПИПНЕ С ПРЪСТ, всичко са празни приказки.

177

ГЛАСУВАЙТЕ!

преди 9 години

ДО 215 - НАПЪЛНО СИ ПРАВ. ИЗБОРНИЯТ КОДЕКС ПРЕСЕЧЕ В ГОЛЯМА СТЕПЕН ФАЛШИФИЦИРАНЕТО НА ВОТА, НО НЕ МОЖА ДА СПРЕ КУПЕНИЯ ВОТ. НАВСЯКЪДЕ КЪДЕТО ПЕЧЕЛЕШЕ ДПС И ГЕРБ,ВОТЪТ БЕШЕ КУПЕН. ЗАТОВА ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА ГЛАСУВАМЕ. ВСИЧКИ НЕ МОГАТ ДА НИ КУПЯТ. И ТАКА ХЕМ ВОТЪТ ЩЕ Е МАКСИМАЛНО ДОСТОВЕРЕН, ХЕМ САМО ТАКА МУТРАТА ЩЕ ИЗГУБИ.БСП ЗАВИНАГИ СЕ ОТЪРВА ОТ ВОДЕНИЧНИЯ КАМЪК ДПС И ДАЙ БОЖЕ ОТ СТАНИШЕВАТА ПОЛИТИКА- ВЛАСТ НА ВСЯКА ЦЕНА. ЗА ДА СЕ ВЪРНЕ НОРМАЛНОСТТА В ДЪРЖАВАТА,МУТРИТЕ ВЪН!

176

кметовете

преди 9 години

на областните градове дават силата на Герб-София,Пловдив,Варна,Бургас,СЗагора и т.н.-това са администрации,служби,чистота,техните семейства и тънъ.Но на тези избори може би ще има и изненади,и в горните и долните слоеве.Та,нищо чудно,да имаме ПНС-правителство на националното съгласие.

175

Анонимен

преди 9 години

Да не стане само изненада и БСП да събере 121 депутата и да гледам на винету опулената физиономия Хората са отвратени от уравлението на тези

174

МРАЗЯ МУТРИТЕ

преди 9 години

БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ Е ЧОВЕК НА ЗАДКУЛИСИЕТО, КОЕТО НЯМА ЦВЯТ, НО ПОВЕЧЕТО ГО ИЗБИВА НА ЧЕРВЕНО/ОНЯ ДОКАЗАН ****ДАЛ ГЕН. ГОЦЕВ, КРЪСТНИКЪТ НА МУТРИТЕ,КРЪГЪТ НА ЦВЕТЕЛИНА И ПРОКОПИЕВ - ПАК ОТ СИНЬО -ЧЕРВЕНАТА МЪГЛА/, МУТРО МИЛИЦИОНЕРИТЕ, МУТРИТЕ, АМЕРИКАНЦИТЕ И ТУРЦИТЕ В ЛИЦЕТО НА ДПС. ТЪПИЯТ ПЪРВАНОВ ПОД НАТИСК НА ДОГАН ГО НАПРАВИ ГЕНЕРАЛ-ЛЕЙТЕНАНТ.ЯЖТЕ МУ СЕГА ГЛАВАТА НА НАГЛИЯ НЕКАДЪРЕН ЛЪЖЕЦ И НАЙ-ПАЧЕ КРАДЕЦ.

173

Анонимен

преди 9 години

Абе работата е ясна -гласуваш за ГЕРБ получаваш бонус ДПС Затова аз ще си дам гласа за БСП защото развода е фактОтделно от това не съм фен на бистришките тигри

172

Анонимен

преди 9 години

ДОСЕГА КАКВО ПРАВИ БЕ,ТИКВА СМРАДЛИВА????НАЛИ САБОТИРА ВСИЧКО????

171

Е, АЙДЕ,МАНИ СЕ БОКО

преди 9 години

ХОРА, ТОЯ НЯМА ДА МОЖЕ ДА СЪЗДАДЕ САМ ПРАВИТЕЛСТВО, ЗАЩОТО НАРОДЪТ, КОЛКОТО И ДА Е *** /ДА СИ КАЖЕМ ЧЕСТНО/ ЕДВА ЛИ ДО ТАМ СЕ Е ДОКАРАЛ, ЧЕ ДА Е ГОТОВ ДА ИЗТЪРПИ ЕЖЕМИНУТНОТО ДУДНЕНЕ НА ДОКАЗАНАТА МУТРА БОЙКО Б. РЕКЕТА, УБИЙСТВАТА, ЦЕЦО КРАДЕЦО И ЦЕЦКИ, СЪСКАЩИ ПЕПЕЛЯНКИ, КАТО ЯНЧЕВА, АТАНАСОВА И ПРОЧИЕ ПРОСТАКЕЛИ И ЛЪЖИ,ЛЪЖИ, ЛЪЖИ БЕЗ КРАЙ.ОХ, НАРОДЕ ***,АКО ПАК НИ ГО ПРИЧИНИШ, ЩЕ РЕВЕШ ЗА ОРЕШАРСКИ,ТОЗИ ХАРЕН ЧОВЕК.

170

ИЗБИРАТЕЛ

преди 9 години

Нали вчера постави ултиматум(като типична мутра) на гражданите-ако няма 121 депутати няма да управлява,не искаше никаква колация.Искаше цялата власт.Днес говори друго.Такъв човек посмъртно не може втори път да му се даде власт от гражданите-веднъж се излъгаха,надявам се втори път да няма.ББ е най-неподготвения,най-необразования,най-некадърния минисътр-председател.Ак прочетете интервютата му-като вувузел повтаря-магистрали,зали.Нищо,че т.нар.магистрали дават фира,че са скъпи и пр.Хора, МИСЛЕТЕ!

169

Nobi

преди 9 години

Коментарите са 90% против тиквич. Ако и на изборите бяхте гласували, сега нямаше да му знае устата толкова.

168

Дойн

преди 9 години

След такава покана гостите сигурно бонбони и бутилка вино ще трябва да носят!?На влизане и ръка да целуват?Ейййй изтрещя тоя народ бре!

167

лудия

преди 9 години

а дано и 21 да не вземеш! че иначе ще има шистови вълишни и всекакви тровещи газове.

166

В кратце-

преди 9 години

Боко вика първия и му казва това е моята политика, съгласен или несъгласен, духай супата! Да влезе вторият за таратор! За останалите, по една студена вода! И така, колкото има. Консултациите свършват, идиото се засилва на направи България ЕООД и накрая народа се събира и го убива като Кадафи или Садам.

165

бесен

преди 9 години

Този,нали беше гавазин на Тато,и от там амбициите да спечели с..99.99%.И се питам,тези т.н.журналистки,не знам как докопали се до заветната дипломка,що го не питат вИНЕТУ,голяма работа ли е човек,построил една спортма зала,и десетина километра магистрала,на космически цени

164

are_kulata

преди 9 години

Вижте, израснъл съм с омраза към комунистите и мутрите.Какво да направя, че съм се родил в семейството на нормални, средни, честни Българи!Не съм виновен аз, че не съм намазал, нали, че не съм стана *** мутра и аз !Разбирате ли защо никога няма да гласувам за ''човека'' от снимката и неговата шайка червени крадци, или пък за който и да било, който има общо с Живков !

163

Батман

преди 9 години

Кой да кани от БСП? То раздрънкания трамвай БСП се движи без ватман вече, Станишев скочи от него и избяга в чужбина. Майор Деянов е вече натежал и остана в трамвая, но ватман няма.

162

кажете господине

преди 9 години

г-н Борисов, вярно ли е че за бежанците, които вие допуснахте заедно с БСП и ДПС като отказахте в парламента едно предложение да бъдат експулсирани нелегалните сред тях(99,9%), от държавата сме се разделил с над вече 300 млн лева за тяхната издръжка?Можете ли да дадете отговор пред обществото!Защото много ви знае устата да лае за кокала, но реално с какво сте по-разлини ??

161

Анонимен

преди 9 години

Тези, които разделят хората на *** кратуни и нормални се готвят да управляват. Ужас!