98

Анонимен

преди 9 години

Гениалният финансист Борисов остро "разкритикува" правителството.... Защо, вместо да ни губи времето с непрестанните си мрънкания, не си направи труда да направи просто сравнение- колко са увеличили доходите на народа за 4 години управление на ГЕРБ в сравнение с 1 година управление на БСП; колко е бил фискалният резерв при ГЕРБ, колко е при БСП?!

97

гласувайте

преди 9 години

Боби, болен си човече, но за сметка на това особено *** и примитивен!Разиграва мат'ряла по телевизии и студия по цял ден брещолеви небивалици за мат'ряла!Силно се надявам на нормалните да им писне и тоя път да идат до урните !!

96

Breaker

преди 9 години

Тенерал Плачко не дпря да циври. Егати *** парче е.

95

Анонимен

преди 9 години

Орешарски увеличил фискалния резерв???Абе Кутев, спри им заплатите на тея писачи бе , че се излагат с глупости.А като е увеличил резерва защо подава оставка?

94

Анонимен

преди 9 години

Колкото до т.н. самозапалвания видя се че това са режисирани постановки на БСП.Единият го поливат с бензин, палят и после снимат с камерата. След това спират снимането и гасят с пожарогасител. Всичките ви "самозапалвания" бяха такива!

93

Анонимен

преди 9 години

На тоя наглец "възмутен" е перманентното му състояние!!!

92

зъболекар

преди 9 години

ГЕРБери, кажете последно, че се обърках, сега хубаво ли е да теглим дълг или не е?Трябва ли да теглим дълг или не?И колко 1,2 или 6,7,8 млрд?И моля без глупостите, че тия направили поразия и трябва заем!Това е все едно да идеш на зъболекар и оня шарлатан да ти каже, че тази пломба е лоша и ти трябва нова, а тя не е !!!

91

Герб-2млрд дълг /год

преди 9 години

За 1 година Орешарски увеличи фискалния резерв с 2 млрд., а Борисов всяка година задлъжняваше държавата с 2 млрд. - изхарчваше по 1 млрд. от оставения от Станишев 8,5 млрд. резерв и вземаше по 1 млрд но държавен заем. борисов направи ПОЛОВИН милион българи безработни, Орешарски откри 40000 нови работни места за 1 година. Мутрата открадна 1,8 млрд от Здравната каса, а сега лее крокодилски сълзи, че жертвата му - здравеопазването нямало пари! Мутрата срина България от 65 на 112 място по икономика

90

Анонимен

преди 9 години

Повече от вода не му и трябва (на служ.правителство) иначе току виж под вещото ръководсво на президента са прахосали парите за летящи кофчези F16 на тройна цена и втора-трета ръка от времето на Горбачов буквално.

89

$$$ ГЕРБСП $$$

преди 9 години

Защо се дава гласност на тоя шизоиден Банкянски ***, защо цялата му комсомолска ДС шайка иска на всяка цена властта, от патриотични подбуди и дълг към родината или отново за да крадат като невидели, ДПС като анти-конституционна защо не мяхнахте, вместо това Борисов работи с Пеевски и ни прави на ***, щеше да има хора по затворите и т.н., много, много ниско било за гласоподавателите на ГРОБ, очеивдно хора с нерешени психически проблеми !!

88

кутев

преди 9 години

Братя ..отивайте в нелегалност и забравете топлите служебни места с много бонуси ......... текло ли е пак ще тече.

87

Нема лошо

преди 9 години

Щом някой иска пак да куса старата пожарникарска попара, само хляб и вода, нека гласува за Тоя

86

Анонимен

преди 9 години

Мутра бил Борисов, ама при него имаше работа за всички и нямаше фалирали банки като при Орешарски, нали?

85

МММ....

преди 9 години

ВИЕ Г-Н Б.Б. ОСТАВИХТЕ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ САМО НА ВОДА ИИИИИ СЕ ЧУДЯ КОИ СА ТЕЗИ ЗАСЛЕПЕНИ БЪЛГАРИ КОИТО ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА ВАС А МОЖЕ БИ ИМ ДАВАТЕ ПО МАЛКО ХЛЯБ????

84

:-)

преди 9 години

Последен ден управление на червената ***, ДПС и Атака. Ликувай народе!

83

Иван

преди 9 години

До Бочко.И след като Боко не става и БСП не става и ДПС не става и АТАКА не става то кой остана? ДДЦ? Айде като си такъв акъл отговори ми на въпроса като идеш пред урните чий ще го дървищ?

82

Анонимен

преди 9 години

До John DМай самозапалванията бяха при мутрата Борисов!Нещо спомените са Ви разпиляни от незнайна субстанция......................

81

Анонимен

преди 9 години

НАВРЕМЕТЕ ОТВЛИЧА ХОРА И ТЪРГУВА СЪС ОРГАНИ И НАРКОТИЦИ,СЕГА ПРЕМИЕР ИСКА ДА СТВА,НЕ ,НЕ,НЕ,

80

анонимен

преди 9 години

бОРИСОВ е една жалка мутра.Карикатура от прехода за завладяване на територии и пари по нечестен начин.Колкото и да иска да впечатли родните оглупели хора,не може.Това си му е запазена марка.Кажи му МУТРА и забрави за всички обещания за култура ама образование.Ала-бала той като кмет един *** не можа да изхвърли,сега държавата щял да оправя.

79

Анонимен

преди 9 години

ПРЕЦАКАЛ БИЛ ДОГАН,КОЙ ПРЕДЛОЖИ ИЗБОРИТЕ ДА СА НА БАЙРЯМ И КОЙ ПРИЕ ? ХЕХЕ,ИСКАТЕ ЛИ СНИМКА ДЕТО Е НА ДВА КАТА НАВЕДЕН ЦЕЛУВАЙКИ РЪКА НА ДОГАН ???