352

Анонимен

преди 9 години

Искам мажоритарни избори.Искам да избера личност на която да повярвам и да и търся отговорност.Не искам партии и назначени дебелаци и ***.Калинки и калинчовци ,парашутисти и парашутки.

351

Анонимен

преди 9 години

нито един мой познат не гласува нито за герб, нито за бсп, нито за дпс (предполагам е имало някакви за сдс, атака, светльо хиподилския дори и т.н.). ама като казвам никой, означава наистина никой. не знам и познат на познат, който да го е направил. и как точно събраха толкова гласове тези партии? май онези ***, дето крадат Джиелезу, наистина са повечко отколкото излизат на преброяванията.

350

стига

преди 9 години

Спрете да избирате между кока кола и пепси кола. С това мислене винаги ще си редуваме Герб и БСП. Разберете че и двете не стават, докога ще избираме между две ***. Бойко е абсолютна проста мутра и ме е срам че беше премиер и кмет. БКП не са по стока (поне не са толко прости). До кога ще въртим едни и същи доказани некадърници? Пак ли Пинокио ще реже лентички и ще се тупа в гърдите колко е велик?

349

аз

преди 9 години

Щях да се успокоя, че тоя няма да управлява, но като знам, че си мени мнението и позицията по три-четири пъти на ден ще изчакам вечерното му изказване, в което ще твърди че трябва да се коалира и с дявола само и само да е на власт.

348

Анонимен

преди 9 години

в една нормална държава, обикновено има голяма дясна партия, която управлява с по-малка националистическа партия и обикновено, са леко анти-европейски настроени. обикновено ги замества лява партия в коалиция с по-малка либерална и започват интернационални и про-европейски политики. у нас всичко е обърнато - 'социалистите' са олигарси, които се мръщят на Европа, а 'десните' са бивши комунисти, разпродаващи страната ни. 'либералите' са бивши терористи, а националистите - русофили? Уникално,а? :)

347

A....не

преди 9 години

АААААА.....НЕ, научи се да управляваш ако трябва в коалиция. Най-лесно е да се бяга от отговорност когато нямаш пълната власт, а такава иска само този, който желае да прави далавери и друг да не ги разбира. Той се казва диктатор. Заради една счупена глава сдаде властта, вместо да се напънете и оправите проблема, сега пак такива приказки. Ако не ставате бягайте от политиката.

346

Анонимен

преди 9 години

Ама ти няма да имаш и 100, да не говорим за 121!

345

Анонимен

преди 9 години

на някои българи очевидно им харесва да преядат с тиква, ама хубаво да се нама'ат до пръсване, после да се насе'рат и да се омажат до ушите. и след това почват да викат: ох, колко ми е тежко, малиии, гледай колко съм ***.факт! феноменът е описан и от български писател, ако си спомняте уроците от училище..

344

лумпен

преди 9 години

До 123ти си прав 123..тези ,които гласуват за герб не са престъпници..те са най-обикновена ***

343

Анонимен

преди 9 години

Мазен нагляр.Съвремения Пиночет. Този направи българите да се мразят по-между си.

342

@

преди 9 години

Нормалните политици поумняват в опозиция, Боко оглупя.

341

123

преди 9 години

Някъде четох, че гласуването за герб е престъпление. Нищо добро не я очаква държава със 600000 прастъпници на свобода/колкото баха гласувалите за герб на последните избори/.

340

Митко

преди 9 години

Ти никога няма да имаш сам 121депутата,никога.За какво да правим избори,по-добре да дадем на пенсионерите по един бонус,отколкото да ги хвърлим за плакати.Предполагам,че и 88 няма да събереш.

339

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 395Е как да го махнат,като половината медии работят за него :)) !

338

ген.Луков

преди 9 години

БРЕ, ТОЯ ЩЕ ПОЧНЕ И ДА ИЗНУДВА."ВЪЛКЪТ КОЗИНАТА СИ МЕНИ-НРАВА НЕ."ЕЕЕХ...БОКО, РАПОНА, БУДА ВСЕ ОТБОР ЮНАЦИ, ОБЕДИНЕНИ В ЕДНО ГОЛЕМО, КРЪГЛО И ТВЪРДО С ОРАНЖЕВ ЦВЯТ. ЩО Е ТО?

337

Анонимен

преди 9 години

Абе, махнете го тоя най-накрая от медиите

336

Анонимен

преди 9 години

мнозина сте забравили, но аз помня една 'особена' реплика на боко по време на тази прословута 'оставка': 'не искам да гледам кръв по улиците, които аз съм строил'. Беше нещо като 'не ми пука за хората, но ме е яд за килимчето'. дотогава търпях и конгречулейшънс, и пържолите за кучето, и 'аутцоцването', и мишо бирата, и бистришките тигри, и багерите с трупове, дрямките в европ. парламент, заплахите, че ще пусне нарочно добив на шистов газ, но след февруари, ПОНЕ МОЯТА ЧАША ПРЕЛЯ. този е отписан!

335

авицена

преди 9 години

тия некроманти от герб ми се струва че използват мъртвите души в тяхна полза...как го правят не знам...но няма как след като всички те мразят ти да печелиш избори...бат боко

334

ха-ха-ха

преди 9 години

ГРОБ ще имат около стотина дупетати. Бас ловя тогава, че Боцко хем ще реве, че по право трябва да му се даде да управлява, защото е спечелил изборите, хем ще прати Цуцьо да прави метани на Доганя и Местаня, че да управляват заедно.И разбира се никой няма да го пита за тези му думи, както и самия той няма да ги помни.

333

Анонимен

преди 9 години

както казва моят съсед: 'досега при бсп-то подготвях плавна емиграция, ако *** спечели, ще има евакуация'..