182

СПАС

преди 9 години

Сега го търсят хамериканците. Щели днес да ни го покажат, ама нещо няма новини?:))))))

181

СПАС

преди 9 години

И къде е сега този Бук????????? Хамериканците видяха изстрелването на ракетата, определиха, че е руска, ама го изпуснаха да се шмугне в храстите!!:)))))) Изпари се пустия му Бук:)))))))

180

любопитен

преди 9 години

До Анонимен 261 а ти си ??????

179

СПАС

преди 9 години

До Анонимен,Няма такъв!!!!! Има голяма РЛС, която следи целите и ги разпределя и предава на установките!!! Тези установки имат радар до 30 км!!!! Опълченците, не знаят абсолютно нищо за курса на самолета, няма как да го засекат, ДА СЕ ПОДГОТВЯТ и свалят!!!!! Това е възможно само в ТОТОТО!:)))

178

умерен

преди 9 години

Време е за новата Желязна Завеса....нужно е да се спре рашистката чума !

177

Анонимен

преди 9 години

До РУШКИТЕ ЛЪЖЦИ, Самолета "предположително" е СУ25, но може да е МИГ, СУ26М и т. н, но е УКРАИНСКИ УБИЕЦ!!!........или е руски, даден на опълченците и после обратно в Русия:))))На екрана на РЛС не се забелязва!:)))))))))

176

СПАС

преди 9 години

Ракетата свалила преди 13 години самолета от Израел над Черно море, СЪЩО Е БИЛА РУСКА, НО ОТНОВО ИЗСТРЕЛЯНА ОТ УКРАЙНА!!!:)))))))))

175

РУШКИТЕ ЛЪЖЦИ

преди 9 години

РАШКИТЕ ПРЕДИ 2 ДНИ ПО СПЕШНОСТ ПРЕПРАВИХА СТРАНИЦАТ В УИКИПЕДИЯ, КЪДЕТО СЕ КАЗВАШЕ,ЧЕ ТАВАНЪТ НА МИГ-25 Е САМО 7 000 МЕТРА

174

Анонимен

преди 9 години

Какво още спорим по въпроса? Дадоха ли снимки на части от самолета където го е ударила ракетата? Дадоха снимки. Руснаците излязоха ли с изявление, че всяка произведена от тях ракета си има отпечатък, и че може да се идентифицира? Че всяка произведена ракета си има досие къде се намира в коя войскова част и местоположение? Че ракетата се сваля от отчет след като бъде изстреляна? Айде да помислим поне мъничко, моля!

173

СПАС

преди 9 години

Вярното в американските хуморески е, ЧЕ РАКЕТАТА СВАЛИЛА САМОЛЕТА Е РУСКА!!!!:)))

172

СПАС

преди 9 години

Българският офицер от запаса обяснява най-точно нещата. Една, две установки Бук са просто "прашка", без РЛС!!!!!! Все едно че стреляш с двуцевка по комар!!!! Нужна е поне една батарея + команден пункт!!!!! РЛС!!!! По нашите учения в Шабла се подготвяхме с дни, знаехме от къде ще дойде самолета и пак не стават нещата както трябва. Опълченците не знаят курса на самолета! За да се развърнат им трябват 10 минути!!!!!! За това време Боингът, ще е над Русия!!!! Просто смешни американски изявления!!!

171

Анонимен

преди 9 години

Аз на голи приказки не вярвам.Чакам американските доказателства, които безспорно доказват съпричасността на бунтовниците и на Русия към падането на самолета.------на какви "доказателства" и ти вярваш бе чоджум, не разбра ли че всичко се фабрикува...

170

СПАС

преди 9 години

Нагледахме и наслушахме се на украински лъжи!!! В Одеса се самозапалили, в Луганск се самовзривили, еди къде си опълченците стреляли с Градове?????? Самолета го свалили с прашка, ама, РУСКА ПРАШКА, която си върнали немедлено на Русия и сега нямат??????? Те ли са луди или нас вземат за превъртели?????????? Да плачеш ли, да се смееш ли?????? Лошото е, че това не е игра, а гинат хиляди хора, заради шепа фашизирани украински престъпници, завзели властта!

169

майорски

преди 9 години

До Momoмомо трябва още да живееш ... щом не разбираш фактите ...какво да ти кажа ....ти си комунист !

168

майорски

преди 9 години

До проста да падладейшмалеее какво напис бр човек ...направо ме разби ...ти наистина ли вярваш или някой ти го продиктува .....

167

Momo

преди 9 години

Аз на голи приказки не вярвам.Чакам американските доказателства, които безспорно доказват съпричасността на бунтовниците и на Русия към падането на самолета.Сега гледам една руса кака как 20 минути вече само ни обяснява как всичко, което казва е вярно без никакво доказаталство за подкрепа.Отдавна не съм на възраст, в която да вярвам на сладките приказки на русите какички.

166

До 239

преди 9 години

Като говорим за пропаганда :Operation Mockingbird was a secret campaign by the United States Central Intelligence Agency (CIA) to influence media. Ех ако живеехме преди 200 г. Сноудън щяха да го канонизират за светец приживе!Тик-так,тик-так, времето лети, а цените на облигациите още ще падат.

165

Шоп

преди 9 години

До майорски Първо това не е министъра на отбраната на Русия, толкова ти разбира куфалницата на тебе, министърът на отбраната е Сергей Шойгу и е индианец, познава се по физиономията. Второ, този генерал просто говори празни приказки, демек маже се с л****. Трето, никъде не се говори за никакъв самолет на 5 км. Понятно?

164

Анонимен

преди 9 години

скоро фабриката за илюзии ще се затвори в матушка

163

Анонимен

преди 9 години

Но колко дълго президентът ще се задържи върху този опасен път?-------няма да е повече от 2018, може и много по- рано да си отиде...