9

:-)

преди 9 години

Ей много негативни всички тук :-) В крайна сметка никой не е карал насила родителите да платят парите и да си пратят децата. Вярно е, че има пропуски, ама чак пък да е новина.... Колко от вас са водили децата си на палатки ? За тях си е голям купон да са сред природата и да спят в палатка. Освен това много хора си пращат децата на село при баба и дядо. Там да не би кухнята да е с разрешително и всяка стая да е категоризирана :-) Останете със здраве :-) :-) :-)

8

Анонимен

преди 9 години

Коя е тая госпожа да пратя и моя сополанко малко на село.Да види какво е да тичаш по поляните и да изядеш нещо от градината.Имало само една тоалетна.Ами на моето село едно време и една нямаше ами имаше така наречният КЛОЗЕТ.Ама то затова децата ни станаха такива *** и все болнави.

7

Анонимен

преди 9 години

Май и нивото на учителите падна, а после търсим вина в децата

6

Анонимен

преди 9 години

Който е искал е платил и детето му е било сред природата.Не всички са от село,не всички имат баба и дядо и не всички родители са скъсани за 280 евра.

5

Бивша

преди 9 години

Ето за това вече съм "бивша даскалица". За 500лв (стига с тези 1000 - няма такава учителска заплата, разберете) , че и да те плюят с повод и без повод. Ясно е, че всяко стадо си има ***, ама любимите за обществената помия явно са само учителите и лекарите. То за това и не останаха вече такива...

4

q1

преди 9 години

Ужасно. Поне вилата да беше направена и съобразена с някакви санитарни условия. Това е някаква наследена селска къща. Хората нямат съвест...да оставят децата да живеят при такива условия. Родителите спали ли са?

3

Димитър

преди 9 години

Извинявайте много, но мисля че е крайно време да спрете да живеете с убеждението, че заплата от 1000 лева стига за нещо. Докато хората изпадат в екстаз от такива заплати, по-големи няма да станат.

2

!

преди 9 години

Яка глоба и позорно уволнение!Ненаяла се ***!

1

Анонимен

преди 9 години

Всички даскаля в София, почвайки от яслите и детски градини, завършвайки с гимназии и университети, масово изнудват родители и студенти за пари под една или друга форма. Спокойно си делят първото място с полицаи,митничари, данъчни и лекари. Явно на Държавния служител работата му е друга, а не тази на която е назначен.