20

до 24

преди 9 години

Има!Това е 18 годишната еврейка Сара,за която се жени 56 годишния Иван Александър!Точно заради нея България се раздробява и става плячка на турците!Вярно,50 години се завладява страната,все пак това е държава с над 3,000 крепости,но с този "еретически" брак царствения дъртак,който дори не е от царски род, обрича България на пълно унищожение!А неговите внуци са потурчени и завършват живота си в Мала Азия като обикновени коменданти на крепости!А 500 годишното робство практически унищожава народа!

19

Анонимен

преди 9 години

До ИсмаилДа ходи всеки както иска. Аз няма да ходя нито както иска попа, нито пък както иска ходжата. Таковал съм им онаковато и на двамата. Както и на политическите ***.Та няма никой да ми ограничава свободата така, както и аз не ограничавам свободата на никой, Стига да не си пречим.Утре някой орангутан ще избяга от зоопарка и не само бурки, ами и червени дупета ще изиска да имаме... Хайде стига с пещерните виждания. Дреме ми за туземни "богове" на някакви неандерталци...

18

Анонимен

преди 9 години

Пещерното поведение на някои муслимански "течения" е странно и несъвместимо с никоя религия. Включително и с мюсулманската.Използването на религии за политико-икономически цели е цинизъм!Самоубийците са психически болни хора, които са използвани за целите на някакви престъпни организации. Жалко, че не го разбират... Кой Българин ще иде да умре за Пеевски, Станишев, Борисов, Доган... или който и да било друг полит-***? Няма вече луди...

17

Исмаил

преди 9 години

Защо не накарате монахините да ходят без *** и с къси поли?Все пак това е дискриминация...срамота тези кълки да не видят слънце.

16

Дордата

преди 9 години

Няма как да я спечели тая война. Мюсюлманския мозък е завинаги заклещен в 11 век, с много малки изключения

15

до една жена

преди 9 години

Абсолютно права си!Точно за това там алкохола е забранен!Само от 50 грама уиски ставаш луд при тамошната жега,направо не ставаш за нищо!Проблема е,че всичко се политизира и манипулира!

14

АйнЩайн

преди 9 години

"Носенето на бурки в Западна Европа пък е един от най-честите примери за сблъсъка на двете култури."Ми то бурките са си простотия. Значи - сблъскват се култура с простотия...

13

Анонимен

преди 9 години

Уважавам мюсюлманите, чел съм корана.Всъщност носенето на забрадка е много морално. На запъд се твърди,че разголването на жените е признак на тяхната еманципация, а носенето на забрадки във арабския свят е унижение на жената. Всъщност точно обратното! Неуважение е западното третиране на жената като парче месо, което може да вдигне онази работа на всеки срещнат по улицата.

12

Исмаил

преди 9 години

За всички защитници на нежния пол с объркани мисли ще кажа едно: Имали в българската история да е дадено на жена да бъде царица,имперетрица, или президент на България? Защото в османската империя поне две известни жени командващи тази империя ,и те не са били мюсюлманки а сами(не насилствено) са приели Исляма.И защо всички магарета носят български имена?

11

Анонимен

преди 9 години

два свята с огромна пропаст по между им.Затова.Ние в нашия християнки.Те в техния..А в дупката толерасти и ***.Свобода за Брайвик.

10

Pertinax

преди 9 години

До TrueАка става въпрос кой от кого се интересува,то арабите въобще ама наистина въобще не се интересуват от нас българите като ни смятат за бедни,мързеливи,алчни и завистлив народ.

9

Анонимен

преди 9 години

За арабите жената е като вещ диван който ражда деца.

8

х

преди 9 години

Абе оставете ги да си ходят с "бурки"или"фереджета",все тая.Номера е да са голи и без ***.Ако са къси тези неща до над коленете ще са много вървежни.Какво ще им гледате"фейса"

7

Вотан

преди 9 години

До Една женаПрава си и ако тези жени по стечение на обстоятелствата бяха християнки те пак щяха да носят същото облекло!

6

хунор

преди 9 години

Съгласен съм.

5

Анонимен

преди 9 години

DANO V ISLIAMA SE ZARODI RENESANSA VESHE.......kak ne vijdat che vsichki im se podigravbat za gluposta i vrodenata jestokost-stiga veshe

4

Една жена

преди 9 години

Проблемът е сериозен, по него трябва да се изказват хора, които са го изследвали.Като жена ще изразя моето частно мнение, което не ангажира никого:1. Само човек, който знае какво представлява арабската пустиня, може да се опита да разбере какво е било практическото предназначение на тези покривала, особено в далечното минало, когато хората са пътували на камили.2. Мисля, че жена е измислила нормата да се ходи с покривало,защитаващо красотата от убийственото слънце3. Днес вече е отживелица.

3

bravo

преди 9 години

v oksford-nikade ne se vijdat tezi... znaia.... tova e radikalen idiotizam-idvast ot pustunite-avganistan,pakistan,persia.tova sa divi plemena-***, goliam smiah-vece i sred *** tuk-burki-te ne znaiat zasto-davat im pati,tova v evropa-no pasaran....

2

Анонимен

преди 9 години

Разбира се че няма нищо мюсюлманско.Ако техният Бог е искал жените да са покрити, то те са щели да се раждат със някаква покривка отгоре...същото е и с обрязването...

1

Валентин

преди 9 години

А един още по-дивашки обичай е това че режат от пенисите на невръстните си деца. После *** ги питай дали са искали или не.