140

а

преди 9 години

не може нов закон да влиза със задна дата, в момента когато банката беше поставена пред специален надзор друг закон за защита на влоговете, т.е. до 100 000 евро, а не целия влог. дори и да имах пари в банката или изобщо в друга банка, пак щях да съм на същото мнение, не може цяла нация да плаща за откраднати пари, а и да няма заповеди за арести на тези дето са ги откраднали.да бъде оставена банката да фалира, не желая от моите пари да се плаща за чужди кражби.

139

Наблюдатела

преди 9 години

Тука работа мирише доста!Как се унищужават кредитни досиета за 3.5 милиарда?Та това е банка не бакалия с изгорял тефтер.Има договори на хартиен и магнитен носител,отделно всеки договор е нотарялно заведен.Ако наистина се източва банка се дават кредити на фирми бушони които фалирват и невръщат,но унищожени досиета???? Толкоз ли са прости служителите да лежат по 10-15г в панделата като има далеч по законни методи да се откраднат парите на балъците-вложители. Явно става въпрос за конфискация .

138

Анонимен

преди 9 години

Защо народа трябва да плаща за злоупотребите и далаверите в частните банки???Да върви по дяволите тази банка,ние ли трябва да плащаме на тези мошеници?

137

Анонимен

преди 9 години

МАСРАФА НА ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО САМО ЗА ЕДНА ГОДИНА Е 12 МИЛИАРДА...... А СЕГА НЯМА ЛИ ПАК ДА Е ВИНОВЕН БОРИСОВ !

136

Анонимен

преди 9 години

До АнонименАБЕ ПАК ЛИ БОРИСОВ ИМ *** ГАЩИТЕ НА ДОГАН И СТАНИШЕВ ? ТАЗИ БАНКА Е НА ДОГАН !

135

М.Р

преди 9 години

Да ви кажа истинатаКат ги гледам банките по света и унас ,наистина че са стабилни ! Ама от ВЪНШНАТА страна а от въртя са червясали .Докато не е късно всички на оръжие ,да ги очистем с целите им фамилии

134

до 142

преди 9 години

За да може тези с големите кредити да плащат малко докато фалират банката.

133

Анонимент

преди 9 години

Всички сме гледали "Типите Копилета" на Тарантино. Май наще управляващи "нацисти" само една такъв спасителен отряд, като във филма ще ги накара да се поразмислят. Ама кой ще се пристраши ...

132

Анонимен

преди 9 години

Значи, Тиквата наля пари в КТБ, а сегашният кабинет за една година не ги изтегли. Тц, тц, тц...

131

Анонимен

преди 9 години

БАНДИТИ ! НЕ ЧУЛИ ,НЕ ВИДЯЛИ ....АМИ ИЗГЛЕЖДА БАЙ ИВАН ОТ СЕЛО ДОЛНО НАНАГОРНИЩЕ Е ВИНОВЕН !

130

ЗАЩО БЕ ?

преди 9 години

КВЕСТОРИТЕ (ДЪРЖАВАТА) НАПРАВИХА ЕДНА ГОЛЯМА ГРЕШКА , КАТО ПРИБЪРЗАНО НАМАЛИХА ЛИХВИТЕ ПО СТАРИТЕ ВЛОГОВЕТЕ ОТКРИТИ ПРЕДИ 2-3 ГОД.В КТБ ! ТОВА Е НЕ ДОБРЕ ОБМИСЛЕННО РЕШЕНИЕ. ДО СЕГА МИ ДАВАХА ЛИХВА 7,5% , А СЕГА 2,7%. ПОСЛЕ ЩЕ СЕ ЧУДЯТ ЗАЩО ВСИЧКИ СИ ТЕГЛЯТ АВОАРИТЕ ОТ НОВАТА БАНКА КРЕДИ АГРИКОЛ. НЕ МИ СЕ МИСЛИ КАКВО ЩЕ Е НА 21 ЮЛИ ТАМ !АЗ ЩЕ СЪМ ЕДИН ОТ ПЪРВИТЕ КОИТО ЩЕ СИ ИЗТЕГЛЯ ПАРИТЕ ОТ ТАМ.

129

vesko02

преди 9 години

Да не се окаже ,че и проверяващите са намазали?

128

ВИЕ ГЛАСУВАХТЕ

преди 9 години

Първо спахте на изборите и не гласувахте. *** и турци избраха ДПС.Сега, когато ДПС в комбина с Пеевски и Мустака Ви окрадоха се жалвате.Следващия път пак не гласувайте. Стойте си у дома и не ходете да гласувате.*** и турците пък ще отидат и пак ще сложат мафиоти за политици, за да ви откраднат и последните спестявания.

127

Анонимен

преди 9 години

А защо парите на държавни предприятия са в частната банка на Василев?

126

до 140

преди 9 години

А моето виждане е :Държавата национализира КТБ, съдят василев и компания и прикриват изтичането на 3.5млрд, с оправданието че няма ниаккви документи за тях.Нищо чудно тези пари да са изчезнали по време на одита.

125

Анонимен

преди 9 години

Важното е сега да спасим банката на Василев.Човекът каза ,че сам се е създал ,оттук нататък сме ние.Щом има пари-да се спаси банката!

124

Анонимен

преди 9 години

ето моя поглед върху нещата:арестуват василев и още 2-3 *** съдят ги 5-6г. и накрая с условни.-те млрд. да ги прости господ, ама ние ще ги върнем.

123

Анонимен

преди 9 години

ИСКАМ ПРИСЪДИ ИЛИ ЩЕ ПОЧНАТ ПУБЛИЧНИ ЕКЗЕКУЦИИ

122

Един от народа

преди 9 години

А защо трябва да я спасяваме? Всички? Има си закон за несъстоятелност на кредитни институции, има си закон за гарантиране на влоговете. АЗ НЕ ИСКАМ ДЪРЖАВНА ПОМОЩ!!!

121

АНТИ

преди 9 години

До Анонимен135, като изкарат няколкостотин крадци на стадиона, като почнат инквизициите-останалите *** ще замръзнат като копърка в консерва!Повервай ми!