83

Анонимен

преди 9 години

Няма такъв лицемер! Постоянно се прави на емоционален, възмутен, а в същото време е един хладнокръвен бандит - наркотрафикант, рекетьор, контрабандист и крадец! Един от малкото български МИЛИАРДЕРИ!

82

Реалист

преди 9 години

Бил се ядосал - на кой се ядосваш бе *** - нали ти изтегли НАШИТЕ ПАРИ от касата, а сега се праиш на улав и всеки ден квичиш кат ошипана мома ...

81

Анонимен

преди 9 години

Абе къде е Цветанов бе?? Явно Боко го е скрил да не се появява до изборите за да не си спомня Матряла !

80

Анонимен

преди 9 години

И няма край и няма край ....

79

Анонимен

преди 9 години

Веднъж и Боцко да се изкаже като експерт в дадена област... областта "как да излъжем простия народ, пардон - мат`рял"!!!

78

Анонимен

преди 9 години

затвор за тебе изродееее

77

John Doe

преди 9 години

И още нещо - нито Иван Костов, нито Сакскобургготски, нито Станишев си позволиха да посегнат на парите от НЗОК! А винаги е ставало дума за около 2 млрд лвСамо Бойко Борисов си позволи да го направи! И поради тази причина само Бойко Борисов е виновен за кризата в здравеопазването!

76

Милчо

преди 9 години

Сикаджията-мутра от 90-те години , когато ни рекетираха и ограбваха мъжката , всеки ден ни дава акъл! Да вземат да го разследват ама разследване до 1989 г. и да видим тогава какво ще излезе от праведния му живот!!!!

75

м..даааааа

преди 9 години

Той започна да внася хаос в банковата система,Лили Чудото забърква хаос като върховна специалистка по финанси и строителство. Дрислава ,която с ВОЖДА и Дянков ограбиха заедно с лекарския съюз от НЗОК / от всички нас/ 1.5 милиарда лева сега пак напира за власт .Борисов -върнете парите на НЗОК!Върнете 4 милиарда ,които профукахте за няма 4 години.Дайте някой лев на пенсионери , майки с деца срещу които ,упражнихте геноцид!ВЪРНЕТЕ ОКРАДЕНОТО!

74

Анонимен

преди 9 години

Кражби много-добри лекари, малко!

73

Анонимен

преди 9 години

И тия са като тебе другарю Борисов.Днес кажеш нещо,на другия ден се отметнеш и кажеш друга глупост.А,това ,че си некадърен и некомпетентен го знае целия български народ,та даже и тези от управата на ЕС.Млъкни вече,че втъсваш на всички.

72

Манго

преди 9 години

до Боян данъкоплатец Ами, къде ти беше акъла бе, Боянчо? Или се беше продал и ти за кървавите и мръсни сикаджийски пари на ГЕРБаджийските престъпници и неграмотни простаци?!

71

John Doe

преди 9 години

Каквито и да ги плещи Борисов, истината за кризата в здравеопазването е само една - ТОЙ, Борисов и Дянков откраднаха 2 млрд лв от резерва на НЗОК! Ако тези пари бяха налице днес, нямаше да има никакви проблеми в здравеопазването - просто щяха за запълнят моментния дефицит, а по късно от здравните вноски щяха да възстановят изтегленото.Това е причината за сегашната криза - НЯМА никакви други причини - големият резерв на НЗОК е създаден точно за тази цел, но Борисов и Дянков го ОТКРАДНАХА!

70

Анонимен

преди 9 години

Бонуси,бирени скандали,акции за два стека цигари,тефтерчета,евро комисар от ГЕРБ който не знаеше на кой континенте Судан,летене с правителествен самолет за мачле,постни пици,ленторез,лошя материал,студентите - овчари,пържоли на полицейски кучета,министри събрани от улицата,върхова безработица,огромни сметки за ток,и още и още...

69

тома неверни

преди 9 години

Всеки ден лъжат и казват обратното-каза човека с желязната дума....пфуууу

68

лъчо мозъка

преди 9 години

Наистина ли повече от три огдини тази мазна и отвратителна сикаджийска мутра на снимката, беше български премиер Моля ви, кажете ми, че съм сънувал!

67

бунзен

преди 9 години

До Бял Данъкоплатецзащо сте били гербаджии? как сте повярвали на личния бодигард на ТЖ, крадеца на коли, трафиканта на амфети, момчето за всичко на Маджо - Боко Рапона? това, че си бил гербаджия говори лошо за теб - не мислиш, лъжат те лесно, сприхав си и в края на краищата - безотговорен към своята и общата съдба. този изблик на възмущение, дето си написал не хваща дикиш. БСП=ГЕРБ=ДПС=ДС

66

до 66

преди 9 години

Този мафиот има един изпитан приьом , срещу заплащане, измами, изнудване и злоупотреба с власт, принуждава дори и малкото по-интелигентин журналисти да пишат всеки ден за него. Пред последните 10г. няма някой за който да е писано повече...всеки ден, всеки час...и това е една от причините хората да гласуват за този ***......хората по принцип гласуват за познатите неща.....БГ ще стане правова държава, когато медиите пишат без принуда, съдиите решават по съвест, прокуратурата работи по закон.

65

Анонимен

преди 9 години

Той да си спомни какво приказваше за банките само преди дни, пък тогава да обяснява къде е слънцето посред бял ден.

64

EMIGRANT2

преди 9 години

KATO GLEDAM V BG NQMA. EDIN CHITAV POLITIK I JA LNA VI MAIKA ZIMATA AKO IZ BERETE TOQ TIKVENIK TOI IZOBSHTO NQMA SOCIALNA POLITIKA I VI OBRICHA NA GLAD STUD I MOR