11

emil.popov.35

преди 9 години

И тая гнусна *** се намерила да говори за агония. Докато има и един жив гробар в тоя парламент, той винаги ще агонизира!

10

Кашчей Безсмертний

преди 9 години

Да ви са честити!Вие си ги избирате!Хи-хи-хи!

9

За съд си Цецке

преди 9 години

Голям мерак за тая оставка..., и като подаде Ореха оставка че ще цъфнете и вържете. Ама те от Герб са ми ясни , искат да няма кабинет и настане хаос и бъркотия, че да вземат направо властта без избори!

8

Недко

преди 9 години

Борисов , Цачева и Цветанов не оставят държавата да си поеме въздух! Постоянно нещо са недоволни, все някой им е крив, все правят интриги и скандали и въобще насаждат негативна енергия!То което и Правителство да дойде, тия няма да го оставят да работи ако не са те, разбира се!

7

Цачева, скрий се

преди 9 години

Тая така се излага в оня клип дето ги кара да пеят "цъфнал Герб" ,че не е истина. Държи се точно като класна , че даже им се кара как да пеят , ужас!

6

Балона - ГЕРБ

преди 9 години

Откакто се появи Герб на сцената държавата все повече и повече затъва! Преди да дойде Борисов положението беше много по-добре , не знам дали си спомняте , но тогава заплатите бяха започнали да се повишават и то много! Аз имам много авери дето бачкат на различни места и са ми казвали че взимали над 1000 лева(от Варна съм). Шефовете на фирмите им даваха дори бонуси всеки месец!Откакто се появи този пожарникар всичко се срина , затвориха с Дянков стотици хиляди фирми, оствиха хората на улицата и с

5

Цфнал ГЕРБ

преди 9 години

Убаво ни е Цецето,го плюйте!

4

Смешници

преди 9 години

Тази е един от многото придворни шутове на Борисов! С каква хъс само се борят за неговото благосъстояние и за власт и пари!

3

ХМ!

преди 9 години

АГОНИЯТА ВИЕ Я ПРАВИХТЕ ПОВЕЧЕ ОТ ГОДИНА СИ ИГРАЕХТЕ НА "*** МИ ДОЙДЕ МИ" НО ЗАПЛАТИЧКАТА СИ Я ВЗЕМАХТЕ НИЩО ЧЕ ЗА ЕДИН ЛЕВ РАБОТА НЕ СВЪРШИХТЕ МНОООГО СТЕ "ЗАГРИЖЕНИ" ЗА БЪЛГАРИНА ЧЕ ИСКАТЕ ПАК ДА УПРАВЛЯВАТЕ Е НЯМА ДА СЕ ПОЛУЧИ

2

Анонимен

преди 9 години

И датата е подкрепена от Герб, и договорката е налице, и няма да ви изберем!! А вашият да внимава, че ще получи инсулт от тръшкане за власт.

1

Анонимен

преди 9 години

Травестит