55

СПИРО ЯНАКИС

преди 9 години

АЛЕКСАНДАР ДУГИН ПРИЛИЧА НА ПРЕРОДЕН ВИЗАНТИИСКИ ПАТРИАРХ--ФОТИИОС.ИЛИ НА ВИЗАНТИИСКИ ВАСИЛЕУС - ВАСИЛЛИОС 2-РИ ИЛИ КОНСТАНТИН МОНОМАХ.ДАНО РУСИЯ ДА ПОБЕЖДАВА ВРАГОВЕТЕ СИ...ЕДИН ДЕН ИСТАНБУЛ ЩЕ БЪДЕ РУСКО-ГРЪЦКИ ГРАД.

54

Анонимен

преди 9 години

Лакомията ще затрие човечеството,идеологиите са безмислени,хората се интересуват само от консуматорския си нагон без значение от раса,пол и религия.Започвам да се съмнявам дали съвременният човек е разумно същество или кара само на инстинкти.

53

bg

преди 9 години

Gospod (Bafomet) blagoslavja USA.

52

Анонимен

преди 9 години

Този диктува в бсп и атака. Гейчето и лудия са влюбени в него.

51

Хамерика

преди 9 години

Арогантно-модерната универсална претенция на американските експанзионисти и на ЕС води дотам, че народите са поробени от капитала и увредени от Монсанто и Шеврон и трябва да се обличат в женски дрехи, за да ги обозначат като не-мъже.

50

Анонимен

преди 9 години

Третият вариант е част от тази олигархична върхушка в България да осъзнае, че дори с ресурсите, които притежава, тя е господин "никой" оттатък Калотина. Миналата година в световен мащаб бе проведена наказателна операция, наречена "деофшоризация". Смъртта на Березовски, кипърският случай, за който Путин не си мръдна пръста, показват ясно някои неща. Лесните пари, които бяха натрупани през 90-те години в хода на т.нар. "преход", в момента се изземват от световния финансов капитал, защото са му необходими. И първи жертви ще бъдат нашите олигарси и псевдокапиталисти, защото те не са и капиталисти,

49

Българин

преди 9 години

РУССКИЕ НЕ СДАЮТСЯ ......

48

Анонимен

преди 9 години

Ако се вгледате може да го припознаете с Осама Бин Ладен както по сходна външност така и по сходни идеи.Чудя се защо още не са го включили в wanted листата на ФБР и Интерпол за издирвани терористи и престъпници.

47

Анонимен

преди 9 години

Дугин нито е начетен нито е харизматичен, той е луд за връзване, двойник на Разпутин от началото на миналия век. Най- вероятно Дугин и неговия господар Путин ще завършат зле както Разпутин и Николай II. Що се отнася до неговата харизматичност в момента в МГУ са събрани над 2000 подписа на негови колеги преподаватели за да бъде изгонен от университета.

46

bg

преди 9 години

Sinedriona diktuva na meleza Obam.

45

ШибиРиби

преди 9 години

Ми то сякаш ние си нямаме подобни гурута... Има един мошеник в София дето лекувал с хомеотерапия, така лекичко от там се започва докато те пропие до кости. Същия брадат ***, с яркото име *арио . Такива са за Сибир. Жащо не отидат да лекуват из Африка или Тайгата а се плюнчат по семинари и объркват живота на един куп хора. Дудин е ясен... ЛУД!

44

st

преди 9 години

Another crazy guy.

43

азз

преди 9 години

"В ЦЯЛАТА ИСТОРИЯ АТЕИСТИТЕ СА ИЗБИЛИ ПОВЕЧЕЧОВЕШКИ СЪЩЕСТВА ТО ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ХОРА. ПОВЕЧЕОТ ВСИЧКИТЕ РЕЛИГИОЗНИ ХОРА ВЗЕТИ ЗАЕДНО. АТЕИСТИ -КОМУНИСТИ - ФАШИСТИ."много си глупов....точно в името господне/аллалахово, до момента са избити един милярд,шестотин двадесет и три милиона педесет и седем хиляди триста шайсет и един и половина души/человека и человечки.....ирак и иран да сздават изрил,чеченците с украйнците и още две,три страни да запалят ***,китай от другата страна,па на евреските балкани да прасне един гоолем метеор у козлодуй.....

42

Анонимен

преди 9 години

Администрацията на САЩ печата долари без покритие за да финансира граждански войни, или американски военни нахлувания. Благодарение на кражбата на ресурси на цели страни, Белият дом покриваше дефицита от безконтролно печатане на валута, а остатъкът разпределяше по джобовете на съучастници от администрацията.Както писа един известен финансов експерт, САЩ не са в *** на света, а много по-дълбоко

41

Мача започна

преди 9 години

Приятно гледане на българите-АМЕРИКАНОФИЛИ,безродните да просят за копейки.UUUUUUUUUUUUUSSSSSSSSSSSAAAAAAAAAAAAAAA

40

русия е номер 51

преди 9 години

Википедия дано не лъже,Уикипедия-също.По ВБП на глава от населението.Иначе е на 1 место от 51 държави,НО В ОБРАТНА ПОСОКА.Запаметите-51.

39

Анонимен

преди 9 години

до 48 Тулски, ****ераст гръчав, не можеш да си сигурен! Хиляда пъти съм ти казвал да не копираш постовете на хората, *** оскубана!

38

АРХАНГЕЛ

преди 9 години

Отдавна знам кой е Дугин, но тази статия е абсолютно доказателство за неговата правота! Толкова манипулативен текст наистина доказва, че западното мислене и глобалния неолиберализъм отдавна са 'минали' по лъжовност и гьобелс и сталин!!!

37

Анонимен

преди 9 години

Джон Дий ?

36

Комунистите хич не с

преди 9 години

ФАШИСТИ.Пишат ТОЯ ДА УМРЕ,ОНЯ ДА УМРЕ.Другари,поспрете малко,всички ще умрем,няма никой да остане.Как да ви нарича човек?