198

варненец

преди 10 години

защо без референдум влязохме в тази помийна яма наречена ес?аз съм против това още преди да ни приемат.нямах ли право на глас по въпроса?това ли е демокрация?

197

Анонимен

преди 10 години

По-добре с Русия!

196

ЛИКЙУОП:

преди 10 години

Шпигел от 100 год е списание на десните *** и обича *ната, да си ги яде заедно с гербаджиите които им ги снасят.

195

Obiknoven

преди 10 години

Русия? Ако успеем да им продаваме е ОК. Иначе, с техен газопровод, ще стане както с Украйна. Не дай си боже! Както се вижда това са едни алчни за територии комплексари. Д астоят надалеч.Не, благодаря!

194

Анонимен

преди 10 години

До ххПо-точно доказателство, че сме Уникално ***, робски народ не може да се намери. Просперитетът е изключителен 10 пъти по-високо заплащане от Европа, демографски бум, интелектуално-образователен Еверест, грандиозна индустрия с десетки хиляди високотехнологични свободни работни места не си поискал, не си си намерил високоплатена работа с почтен работодател. А демокрацията перфектно танцуваш танца на спънатия кон под звуците на европейския оркестър с диригент Барозу и композитор Обамба.

193

ВАЛТЕР ШМИД

преди 10 години

аз съм ГЕРМАНЕЦ...МНОГО ОБИЧАМ СРЪБСКА РАКИЯ...И ЗАТОВА ЩЕ КАЖА НА МЕРКЕЛ ДА ВКАРА СЕРБИЯ В Е.С. А БУЛГАРИШЕ ВЪН ОТ ЕС.

192

Анонимен

преди 10 години

Да бе, за 8 години в ЕС се нагледахме само на "свобода, демокрация и просперитет"...аз запомних само деиндустриализация, емиграция и бедност...а да и пропаганда на ***!

191

До Назежда и Вяра

преди 10 години

И аз така - никой не ме е питал дали искам НАТО и ЕС. Ета сега казвам - по-добре с Русия, отколкото с НАТО. Писна ми с измислената американска демокрация, та те са най-големите терористи в света.

190

do 230

преди 10 години

Да, демокрация с лицето и същността на спечелилото евровиция ...не благодаря!

189

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 226Щото сега се възражда с помощта на араби, ***, престъпници, избягали, за да избегнат въжето (те ни подобряват раждаемостта и гена, според ЕС и гагата на Сталинка), с великолепно здравеопазване, затова е най-бързо намаляваща, с най-болно и най-умиращо население в ЕС и на първите места в света, с най-добро образование вече сме на последно място в Европа, с най-добра заетост 2 500 000 българи официално са в чужбина и .работят там достойно, по професията си като чистачи, камериерки, компаньонки и т.н. Наистина много напреднахме, а Турция изобщо няма териториални претенции къ

188

Анонимен

преди 10 години

Статията сама по себе си показва какви сме друсливци!И после защо не сме поне като Чехия,Словакия,Полша или поне Румъния.Никога няма да бъдем като хората с тия от БСП и ДПС.

187

надежда и вяра

преди 10 години

Никой не ни пита при присъединяването ни към ЕС и Нато..Дано сега дойде момент да си кажем мнението на референдум за евразийски съюз или за ес

186

хх

преди 10 години

Дългосрочната стратегия на руската мафия в България е да ни изхвърлят от ЕС и да станем руска задунайска губерния.Уникално ***, робски народ, не заслужава свобода, демокрация и просперитет.Освен да станат роби на путин, нищо друго не ги вълнува.

185

Анонимен

преди 10 години

До 223 АнонименУмнико, САЩ вече воюва срещу Русия, за да замаже някак пробоините в икономиката си. Честната Европа, която презира янките (тъпо европейско поведение) и разруши иконовиката, за да подобри свояата, малоумно приглася и отвращава от себе си. Само идиотин и бивш (от соц. време) криминален п рестъпник може да мисли за гражданска война в България. А говориш злобно и с лъжлив патос (пръв ще се покриеш, ако стане горещо) защото сега ползваш цялата мръсотия произлезла след 1990 r у нас, за да се обогатяваш с присъщите ти кражби.

184

Лоша работа

преди 10 години

Нали трябва да има някой виновен за бъркотиите и провалите в ЕС. Избира се най-удобния - най-бедния, най-навикания, най-беззащитния... Убий българина! Впрочем това е западен лозунг още от средновековието, ако не знаете. Само че тогава под българин са разбирали богомил, катар, албигоец и т.н., от които са се страхували. А сега почват да го употребяват за целия ни онеправдан от своите и чужди управници народ...

183

Ха ха

преди 10 години

Тия сега се усетиха ! Още в средата на 90 те по план от Москва и след натрупан опит в Русия с изграждането на Престъпните групировки пренесоха лизенза в БГ създадоха силовите групировки и по този начин завзеха Бизнеса !

182

Анонимен

преди 10 години

ЕС може да има доста проблеми, бюрократични и финансови в някой части, но е най - доброто място за живот на света! Внимавайте какво правите, защото излезем ли от ЕС, България ще изчезне от картата за отрицателно време!

181

ал

преди 10 години

Не е проблем, че ни използват по-големите от нас сили, като Русия и Европа. Най-гадното е, че политиците са ни национални предатели, които нарочно подписват неизгодни за страната договори, като взимат рушвети от тях и за това тежеста, която носи народа е толкова голяма.Защитавате БСП или ГЕРБ или некви други и техни политики все едно вие зимате кинти и живеете добре...Това е неразбираемо... Заслужаваме си Русия да ни го слага със скъп газ, заслужаваме и Германия да ни мачка и кой ли не!

180

Анонимен

преди 10 години

До ПУТЛЕРЕлементарен тъмносин плагиат. Болшевишко изчадие, което се прикрива с хули по болшевизма. По-добре *** да видиш покрива на вилата си в зоната на антифашистите над Княжево алчно породие, които отвратихте с привилегиите си хората от социализма.

179

Анонимен

преди 10 години

Ей русофили гражданска война ли искате да докарате в България??! Аз по скоро ще умра, но никога няма да допусна руски диктат в България отново!!