194

pastoral

преди 10 години

костовашките цензураторчета тепърва ще се пържат в ада, който сами си построиха посредством "свободните медии". значи за хелзингския комитет и други нпо-та има хора, и хора, за които да се застъпят. за едните се плаща за да има застъпност, а другите дори нямат права на собствено мнение. ще си го отбележа в доклада за "цивилизацията". нямайте съмнения в това!

193

Анонимен

преди 10 години

Истината е следната.Това е най-големият провал на Запада и САЩ от втората световна война до сега.Искаха тихомълком с помощта на украинските фашисти да разположат ракетите си до портите на Русия.Само че Путин ги усети и им го сложи яко без вазелин.Вземането на Крим беше неотразим гениален ход,който направи на пух и прах този пъклен план.Кашата,забъркана от ЕС и най-вече САЩ доведе до това,че бяха хвърлени на *** 5 милиарда,в резултат на което Русия си разшири територията,а за САЩ остана срама

192

?

преди 10 години

А някой пита ли ги,или им иска мнението ,то щото феса е законен ,а стига изгъзици, то Меркел я разбирам то Германия е федерация, но франсетата какво ги бърка а

191

pastoral

преди 10 години

да не забравя: организирайте си един конкурс за най-западнала усмифка, че Истината тепърва предстои. с мене или без мене! и "това издание" може да ме прати на кладата, обаче истината няма как да изгорите, средновековни "демократи", членове на демократизиращата инквизиция.

190

pastoral

преди 10 години

още две усмифки от старите ленти. НЯМА НЕЗАКОНЕН РЕФЕРЕНДУМ!!! запомнете го! има незаконни политици. холанд се ползва със санитарния минимум на доверие в момента, което значи, че нелегитимен! другарко меркел, путин не може да праща повече сигнали към никого. деескалацията се очаква да дойде от страната на "демократизаторите", които холокостват живи хора, па били те и от "низшата каста". ясно до тук? не знам още кое е повече у вас. наглостта, или кефа да сте марионетки на задокеания.

189

Циника

преди 10 години

"Не ми отговори все пак. на каква операционна система работиш,ако знаеш де, защото си ИТ специалист колкото съм и аз."245, айде стига спекулирахте вече на тази тема. Писмеността, благодарение на която сега общуваме от разстояние е изобретена от финикийците. Паричните знаци също. Къде са те сега?

188

Циника

преди 10 години

Искрено ме разсмя 223 и с твърдението си за някакво имагинерно изискване от страна на хипермаркетите за качество на стоките /при това с главни букви/.Чакай малко за какво качество говорим - помпа за гума на колело,която не е в състояние да напомпи гума и не защото е дефектна, а просто защото толкова си може.Или пък автомобилни гуми с неясен произход. Евтини стоки за бедни хора, от които бедните обедняват още повече, че и си съсипват здравето с храната им.Тва са хипермаркетите.

187

rumen221

преди 10 години

Приятели,Обама, Меркел, Путин, Оланд и Кралицата са КРАЙНИ НАЦИОНАЛИСТИ! Те защитават интересите на нацията си, независимо от кръвта и сълзите на другите нации... И ТОВА Е ДОБРО за народите им иЛОШО ЗА НАС!Д. Камерън заяви, че няма да подаде оставка, ако Шотландия обяви независимост от Обединеното кралство на референдума през септ., предаде Ройтерс.Значи това била европейската демокрация ЗА ШОТЛАНДЦИТЕ РЕФЕРЕНДУМ, ЗА УКРАИНЦИТЕ - ЧАСТНИТЕ УБИЙЦИ на ЦРУ!!!- ТЕ ТОВА Е ИСТИНСКИЯ ЕВРО-АТЛАНТИЧЕСКИ МОРАЛ!!!.

186

Циника

преди 10 години

до 236, такъв сценарий, при който Янукович бяга умишлено за да компрометира Украйна дори и най-антируските медии и анализатори не са споменали,но пък взе, че ти го разви. Гений, бре!

185

Циника

преди 10 години

И като са такива великолепни работодатели веригите хипермаркети защо текучеството им на кадри е сравнимо със светлинната скорост?

184

ivo

преди 10 години

До Спонги 227A Детройт е процъфтяващ град ... във фалит

183

Циника

преди 10 години

Да не говорим прехвалените корпорации какви правила и какви условия на труд налагат в Далечния Изток на работещите.

182

Циника

преди 10 години

"ВеригитеПърво плащат РЕДОВНОВторо работятя на СВЕТЛО тоест с документи , а не на черно като си свикнал"223,или си крайно незапознат или лъжеш!В Кауфланд сключват на 4 часа и работят колкото и се каже - може и по 10-12 часа смяна на ден. За мръсотията в складовете няма да говорим, че би било неприлично!

181

Анонимен

преди 10 години

Другарю, бил съм на доста опасни места в САЩ. Дори в мегаполиса Ню Йорк има едни пресечки на които ако ми беше развалила колата доста щях да си изпатя. Никого не убеждавам да ходи там, но на мен ми харесва.

180

ivo

преди 10 години

До Анонимен 226Ти последите 5 месеца май си бил в кома ?

179

владетеля

преди 10 години

ВИЕ ЩЕ КАЖЕТЕ ,ЧЕ Е НЕЗАКОНЕН.ВАС КАКВО ВИ ИНТЕРЕСУВА ТОВА И КАКВИ СТЕ ВИЕ ЗА УКРАЙНА.НЯМАТЕ РАБОТА ТАМ!!!!

178

Анонимен

преди 10 години

Мисля, че след налагането на още санкции на РФ нещата ще се подредят. Корумпираните политици в Кремъл в момента търпят загуби и с течение на времето тези загуби се увеличават. Може да се хванем на бас, че любовта към парите ще се окаже по-силна от любовта към родината.

177

Анонимен

преди 10 години

216"законността" на правителството бе обсъждана в немския Бундестаг.Там бе казано, че парламентът на Украйна е гласувал под оръжие и е гласувал 73 % при изискване - 75!Намери в ютуба и слушай!На теб ти харесва, нали и колко хубаво ти стана, дето удушиха и умъртвиха толкова невъоръжени хора!И това е лигитимно, нали?Лигитимна е само лъжата в случая, защото така им утърва.

176

Анонимен

преди 10 години

Единствените които наричат украинците фашисти са рубладжиите и диктаторския режим на путин който започна необявена война срещу Украйна. Агресорът за да прикрие своите престъпления срещу човечеството нарича цял народ фашистки.У нас също нямаше фашисти в Царство България, но тъй като комунистите и червената армия избиха над 150 000 БЪЛГАРИ след 1944г набързо прекроиха историческите факти за да си измият окървавените ръце. Къде се е чуло и видяло фашисти да защитават евреи както у нас?

175

Анонимен

преди 10 години

Спонги, голям си кебапчия и бай ***!Хахахахахахахахах!