81

куц

преди 10 години

До Драго Стойневточно така, ако трябва правителството на Орешарски с кирки и лопати ще поправя белите на ГРОБ

80

жури

преди 10 години

До ТракиецСтойнев е нещо друго, предшественика му обаче е за съд

79

искър

преди 10 години

ГЕРБ работи срещу България

78

Анонимен

преди 10 години

Колко ли са се навели *** на Путин при подписването на договора?Като го гледам този комсомолски натегач , който хвърляше плюнка от трибуната на народното събрание,само и само да бъде издигнат на този пост, колко ли неустойки има да плаща България /както при АЕЦ Белене/,ако се спре прооекта.В цялата си история БКП /БСП/ винаги са си били предатели на националните интереси

77

за Витков!

преди 10 години

Стига бре хора този проект трябва да бъде преразгледан, към момента това което е подписано е изцяло в ущърб на България. Тръбата на нашата територия трябва да е изцяло наша собственост от там натам вече може да се строи каквото и да било!

76

Тракиец

преди 10 години

Стойнев заслужава поздравления за действията си.

75

Zikko

преди 10 години

Много критики пое Стойнев, но с днешна дата можем да кажем, че е един доста добър и успешен министър.

74

Анонимен

преди 10 години

Успех във кои начинания , във увътрянето на НЕК с милиарди ли?

73

Анонимен

преди 10 години

Правилна позиция! Мисля, че са наивници тези, които повярваха на човешки недоразумения, каквито са Боце, Цеце и компания, та да ме прощават!

72

Слави

преди 10 години

Успех на министъра във всички негови начинания.

71

Анонимен

преди 10 години

Този наивник не разбра, че ако "Южен поток" е изгоден за Кремъл е неизгоден за Брюксел и обратното !...или с други думи да забрави втория руски "Паток".

70

Анонимен

преди 10 години

Нам ко са дърлите пак. И ГЕРБ и БСП подкрепиха Южен поток всеки по време на управлението си. Когато става въпрос за национален интерес трябва да сме обединени и единни. Германците си прекараха Северен поток и не им пука за тъпите украинци. А на нас не дават да си прекараме южен поток. Що не го духат?А най-добре е да започнем да добиваме собствен газ от черноморския шелф.

69

Vladimirov

преди 10 години

Днес в Брюксел министър Стойнев показа какъв трябва да е българския политик, а именно да защитава интересите на собствената си държава през призмата на Европейския съюз.

68

ПАЗАРДЖИК

преди 10 години

А ЗАЩО ДЕБЛОКИРАХТЕ ТРЪБИТЕ ОТ ЮЖНИЯТ ПОТОК.СЕГА СИ ВЪРТИТЕ ЗАДНИЦИТЕ КАТО НА ЕВРОПЕЕЦИ.ПУТИН ГО КАЗА ВСИЧКИ САНКЦИИТЕ КОИТО ПОЛУЧАВЕМЕ ОТ САЩ И ЕС НИЕ ЩЕ ОТГОВОРИМ ОГЛЕДАЛНО ЧИСТИ И ПРОЗРАЧНИ.БОДРЕПЕТЕ ПО- ГОЛЕМИЯТ СИ БРАТ РУСИЯ ОБАМА И МЕРКЕЛ ИСКАТ ДА СЕ УНИЩОЖИ РУСКАТА ИКОНОМИКАНО САМИ ЩЕ СЕ БИЕТЕ ПО ДЖОБА

67

Анонимен

преди 10 години

Добър министър за тия, чиито фирми се занимават с износа на ток. А с колко милиарда ще тресне НЕК , докато е на този пост ,страх ме е да си го помисля.

66

Нейков

преди 10 години

Стойнев е един добър министър.

65

Анонимен

преди 10 години

Кое му е мъжкото на този бе? Опитаха се ,да пробутат закона , ако мине номера и като видя че не минава "...ама то било само на първо четене..."

64

До спонги

преди 10 години

Земята се върти колега парите в него също днес са тук а утре там. АБЕ КРЪГОВРАТ КВО ДА СЕ ПРАВИ НЕИЗБЕЖНО Е И НИЕ КАТО БЕДНА СТРАНА ТРЯБВА ДА СЕ НАГАЖДАМЕ КАКТО Е РЕДНО ЩОМ СЕ НАГАЖДАТ ДРУГИ ПО ГОЛЕМИ ИКОНОМИЙ ОТ НАШАТА ТРЯБВА ДА ВЗИМАМЕ ПРИМЕР ОТ ТЯХ И ДА ГИ СЛЕДВАМЕ ТАКА ЧЕ ЕДНИ ИМАТ СЕВЕРЕН ПОТОК А ДРУГИ ТРЯБВА ДА ИМАТ ЮЖЕН И ТОЧКА.

63

До 59

преди 10 години

Е как ще дойдат да си го вземат я сега се уточни или намекваш че Трансатлатическото споразумение което искат да подпишат Евросъюза и Америка е нож с две остриета в случая с Руският тръбопровод защото то гласи следното че Големите Компании или Корпораций имат пълно право да съдят Цели Държави по неустойки на договорите хахаааха Значи вас Десните хем ви боли хем ви сърби хем незнаете как да се почешите Затова аз ще гласувам за Националистическа партия а ако се наложи и за Социалистическа

62

Анонимен

преди 10 години

Браво,Стойнев!Това е мъжко поведение.