70

Анонимен

преди 10 години

taka ami aide zadrujno vsi4ki na6i kumundel4eta s samoleti za severna koreq nali iskat kumunizam mamitoim tam im e mqstoto

69

Анонимен

преди 10 години

В Саудитска Арабия има нравственна полиция. Напишете статия и за тях!

68

ODESSA

преди 10 години

Живея във Германия, но със удоволствие бих живял така както беше при "комунизма".

67

Анонимен

преди 10 години

До ГеографЗападно от Ванкувър има един острое... мого е малък, почти колкото Португалия. Може веднага да провериш в гугъл мапс. Та на този остров е столицата на провинция Бритиш Колумбия.

66

Ф.С.В

преди 10 години

Какво се закача запада с северна Корея- Защо не закача Саудитска Арабия Кувейт и т.н. там жените нямат права- ходят облечени догоре в черни дрехи - нямат право да си показват лицата - ДА ! ама Запада там не се меси защото *** евтин петрол !! -

65

shrek

преди 10 години

Последен пост, че ми писна да обяснявам. Целият Майдан и прочие арабска простотия от лани е резултат на ЦРУ и САЩ. Путин понеже е глупав се върза и се прави на велик, ама ако му спрат изкупуването на суровини е отишъл на майната си аламинут. Затова да се приобщи към Европа, където и е мястото на Русия и съчетавайки пазар за суровини с нови технологии САЩ и Китай ще духат супата.

64

shrek

преди 10 години

До 78ти да не си богоизбран матрял, че даваш оценки?

63

Анонимен

преди 10 години

Шрек, каква Европа?! В Европа само Меркел не лиже д***то на САЩ, Англия и Франция винаги са го правили, Италия е фалирала...Европа...мани я Европа, в Петербург има хора, които могат да купят Рим, Лондон или Париж и да построят на мястото на Колизеума, Биг Бен или Айфеловата кула руска баня и да канят татарски манекенки да се къпят полуголи там!

62

Анонимен

преди 10 години

До shrekDa ti go nachukam na prirodnite bogatstva. Hora nqma , hora....

61

Географ

преди 10 години

69,Между Япония и Аляска има само водна площ, бе!Ти спомняш ли си онзи, който употреби израза "от Ванкувър до Владивосток" /океанът е между тях/ :))))) И едно наше хумористично издание му присъди званието "Топидиот". А човекът хем беше завършил "Международни отношения", хем беше партиен лидер, хем стана премиер. После някои започнаха да обясняват, че той имал предвид да се погледне не от Ванкувър на запад, а на изток.

60

shrek

преди 10 години

До 69С удоволствие бих ти обърнал носа, но не виждам защо. Защото и аз споделям, че САЩ са ***, но Путин с всичките си природни богатства трябва да разбере, че е в Европа с всичките и технологии и заедно с ЕУ да натрият носа на чичо Сам!

59

Анонимен

преди 10 години

Горбачов на дръвника! Ванката Костов също! Закри завода, в който работех, продадоха машините за скраб и дойдох да работя в София при *** шопи, защото камък върху камък не остана в провинцията! Драгалевски ***, когато и *** все ще е късно!

58

Анонимен

преди 10 години

До ODESSA"Кавото и да лъжете, при така наречения комунизъм, имахме държава."Nqmahme dyrzava, imashe politburo koeto mu kazvaha kakvo da pravi ot Moskva.Imshe nqkakvo proizvodstvo dotirano ot dyrzavata , koeto ne proizvezdashe nishto kachestveno.Sega kogato trqbva da se borim i konkurirame sys zapadniq svqt se vidq kolko sme nazad, tochno zaradi glupaviq komunizym.

57

А бре, Одесо!

преди 10 години

Забрави ли, че Перестройката завари някои хора в Централна Русия с пенсия 20 рубли месечно? И когато репортерите им обясняваха, че вече има гласност и могат да протестират срещу тази несправедливост, бабите отговаряха, че не смеят да го направят!Именно на гърба на тези хорица Брежнев ни даваше заеми от стотици милиони и после ни ги опрощаваш, та успявахме да поддържаме заводите, работещи на загуба.Кой е казал, че някъде има справедливо общество? То е идеал.Ние търсим път, гарантиращ развитие.

56

Свободата

преди 10 години

Ех, а ние си мислим, че живеем зле. Може и да сме бедни и да не живеем охолно, но не всичко е пари. Въпреки всичко имаме свобода, имаме право да живеем живота си както си искаме и да правим каквото си искаме. Свободата е свещенно право на всяко живо същество, никой няма право да я отнема. Подобно диктатори като тоя нерез на снимката ще горят в ада със сигурност, заради нечовешка гавра със собственият си народ. А не мога да си представя колко извратени са хората, които го подкрепят.......

55

до 62

преди 10 години

Хайде, Шрек, обърни ми носа! Обърни го, както *** демократи си обърнаха *** към разпадащият се хотел за маймуни - САЩ! Знаеш ли, купил съм първокласна руска водка и само чакам момента когато Путин ще заличи този тумор САЩ от лицето на земята и всички нормални хора от Япония до Аляска ще живеят нормално!

54

shrek

преди 10 години

До 64Имах предвид памуклийката - обща употреба, остатък от 2 св.война. Пишех си навремето по пионерски с един китаец от Артек и той ми се хвалеше, как старейшината на селото вече имал хладилник и цяло село си държало продуктите там. Само дето нямало ток още.

53

ODESSA

преди 10 години

Кавото и да лъжете, при така наречения комунизъм, имахме държава. Нямаше руски бази на наша територия, нямаше хора по казаните, всички имаха къде да работят и да си изкарват достойно хляба.Слава демокрацио, слава хамерико

52

Анонимен

преди 10 години

"Все пак трябва да има някакъв морал".И как се случва това.С насилие,чрез мракобесие и жестока инквизиция.Не,не и не.Вярно,че свободата може лесно да се превърне в свободия,но си заслужава риска.Нека си спомним думите на Сервантес за свободата на човешкия дух.

51

до shrek

преди 10 години

Не му обръщай внимание. Остави го да се излага.