191

vot42

преди 10 години

В Чечения беше избито 1/3 от населението на тази страна,за да се въдвори ред.Това ще се случи с всяка народност,която поиска своята пълна независимост и отделяне от Русия!? Русия използва богаствата на всички тези уж автономни страни и национални окръзи,завладени от Царска Русия.

190

m

преди 10 години

PUTIN E STRAHLIVETS!STRAH GO E OT SQNKATA SI!

189

Луцифер

преди 10 години

"Това без всякакви съмнения е много сериозно престъпление срещу собствения народ, заяви Путин." Собственият народ!? Какъв е този "собствен народ", който сваля украинските знамена, издига руски, превзема с оръжие обществените служби и моли Путин да докара танковете!? Г-н Путин, не биха се хванали на вашите доводи...

188

emil.popov.35

преди 10 години

Путин, вкарвай дивизиите - червената линия е премината! Не си играй с *** маневри по границата, тая бандеровска ***, барабар със смешните и бащици от Вашингтон ще се нагъзят за часове :))) За всеки убит руснак трябва да избиеш поне по 100 нацистко-американски *** и макар, че пак няма да е достатъчно все пак ще се сътвори някаква справедливост. Вече всичко е въпрос на дни, а защо не и часове :))

187

Киро

преди 10 години

Щом днес ИнтерФакс съобщи че западния военнен окръг на Руските въоръжени сили е вдигнат под тревога!хунтата в Киев веднага спря атаката и убииствата и се изтегли армията!?

186

vot42

преди 10 години

Вижте и това: youtube/watch?v=LQECXNtfdg8&list=PL916B9C3FB135EB6B ; youtube/watch?v=6DaRFr9NW9k&list=PL916B9C3FB135EB6B ; youtube/watch?v=bBTwx2xm06o&list=PL916B9C3FB135EB6B

185

...

преди 10 години

Путин вече забрави,че присъедини чужда територия и гледа към нова такава.

184

Анонимен

преди 10 години

По-полека, ***! Не са влизали в града, само са застреляли 5 разбойника, които са построили незаконна барикада на шосето.

183

Анонимен

преди 10 години

Фашистите и разбойниците в Украйна продължават с убийствата, а Европа мисли санкции за Русия! Къде е логиката?

182

Bial Konnik

преди 10 години

До ПУТИНОТ РЕКА ДНЕПЪР НА ИЗТОК Е РУСКА ЗЕМЯ С РУСКИ ХОРАROSSIIA tova e ot dvete strani na reka Ros, a tia se vliva v Dnepar ot zapad, i na iug ot Kiev - te tam sa rossiane(U kraiu rodnova ), kraiy Moskva zziveiat moskvichi!!!

181

Да бе

преди 10 години

Другаря окупира независима държава,изпрати диверсанти в нея и сега обвинява чужда държава,че избива неговите диверсанти,наричайки ги ,,собствен народ на .... Украйна''.Чий го дириш в чужда държава,Путин?Както твоя любимец Сталин окупира Полша и изби 22 000 полски офицери.Това не са хора.

180

Анонимен

преди 10 години

Гадни американци спрете убийствата по света!

179

тя

преди 10 години

Там където се намесят янките започват убийства и война. Господ да ги убие тия световни терористи.

178

Анонимен

преди 10 години

пълен лицемер е този

177

Демократ

преди 10 години

Трябва да се нападне Москва с химическо оръжие.Че алиянса е сбор от цивилизовани държави.А москва има хубава архитектура и много произведения на изкуството.А и *** с химическо оръжие ще е и балсамиран готов за мавзолея.

176

тя

преди 10 години

защо американците мълчат за убийствата , които извършва армията върху мирни граждани ?

175

Лала

преди 10 години

Прав си Путин!Успех братушки!!!Пабеда!

174

Говедарин

преди 10 години

Товариш Путин, давай закурим как на фронтье?!

173

българин

преди 10 години

Путин е ЛИЦЕМЕРНА, НАГЛА КОМУНИСТИЧЕСКА ГНИДА ОТ КГБ. Пак ще настъпи мотиката, а с него и Русия. Щом си го харесват, повечето, макар и не всички, ще страдат и *** заедно с него. Ама нищо, те са свикнали, тях Сталин не можа да ги уплаши (е, вярно, изби към една четвърт от тях, а още толкова измъчи по лагерите, ама нищо, направиха "индустриализация", "спечелиха" 2 войни и се научиха да пият промишлен спирт и одеколон), та сега *** ли!

172

възмутен

преди 10 години

Използването на армия срещу руските диверсанти е престъпление.