5

Българин

преди 10 години

До Peshonizer, не Турция, а Османската империя е избивала арменци и българи! Днешните турци (народ и управляващи) нямат никаква вина за престъпленията на техните деди!Трудно е да признаеш, че дядо ти е бил престъпник, но това не прави лоши хора днешните турци! Пълна идиотщина е вместо да се занимаваме с развитие на икономиката, с комшулък, с туризъм и т.н., да се занимаваме с това какво е станало преди 100-200 или 500 години!

4

Аспар

преди 10 години

Саркисян или е предател или е ***. Арменците нито могат да простят, нито могат да забравят турските издевателства а трябва да работят за разрушаване на тая страна и отплащането на деянията и с лихвите.

3

Peshonizer

преди 10 години

А, Турция избила над милион арменци - що да ни е враг. Избила милиони българи - ми не е враг. Агресира в Кипър, въобще не е враг. Имаше апетити да атакува Сирия - хич не е враг. И жените им въобще не са нинджи...Ама трябва да ни го каже и Сбъркак Хюсеин Обрама, за да го повярваме.

2

Анонимен

преди 10 години

И тия си имат Серж.Техния обаче изглежда,че е мъж за разлика от нашата муна

1

8888

преди 10 години

Разбира се г-н.Обонго.....вие всичко правите и говорите КОЕТО е във ВАШ интерес.А каде са ценностите които УЖ исповядвате??? Заради тези "ценности" избивате мил. хора по-света.....