67

жалко

преди 10 години

Човек,който не е могъл да даде възпитание на децата си и ги е пуснал да се скитат в чужбина няма какво да дава съвети на другите.Жалко за хора като спонги

66

Анонимен

преди 10 години

До НФБХайде моля, моля... - и ти ли стана водещ специалист... - днес е свят ден - имайте малко срам...

65

СТРАНДЖАТА

преди 10 години

До СпонгиСпонги, приятелю... - забелязвам у теб една положителна еволюция... - спомняш си навярно, че преди доста време имахме сериозни противоречия...

64

до 112

преди 10 години

Не са танкове,а БТР-и.

63

до 112

преди 10 години

Виж и в други сайтове-това го има в дойче веле

62

Анонимен

преди 10 години

Според германските държавни медии, американците всеки ден избиват (невинни) хора с безпилотни самолети, по всички точки на земята. Но не и в Русия, Иран, Белорусия, Северна Корея, Куба и Китай. Така че Путин не се плаши от "баш демократите".

61

Анонимен

преди 10 години

До личен изборИнтересно...Къде са изпратени танкове срещу жени и деца?

60

КрaсиГ.

преди 10 години

Д-р Сър Пичук.Aко ни нaпрaвиш нa всички по еднa свиркa ще те признaя нaпрaво зa ГЕЙ-AМЕРИКAНЕЦ. БAШ AЮЕРИКAНЕЦ.Не сaмо по убеждение a и поведение.

59

СТРАНДЖАТА

преди 10 години

До КрaсиГ.Горбачов е най-великият политик в човешката история... - сложи край на най-страшната война - студената... - и то без нито една човешка жертва...Ще бъде подробно изучаван по история, на негово име ще кръщават улици, училища, селища и ще му строят паметници...Най-интересното е, че неговото начинание не е било планирано от него по този начин... - но в случая са важни само резултатите, а не намеренията...

58

Анонимен

преди 10 години

Спонги,обяснявам само защо хората ще продължат да емигрират т.е.западни инвестиции в България няма да има.Между другото според една от най-апокалиптичните прогнози през 2020 год.сероводородът в Черно море ще излезе на повърхността на морето.Тогава в БГ ще се размерише баш на каквото си трябва.

57

личен избор

преди 10 години

Всичко е въпрос на личен избор.Сега наблюдаваме как президентът Турченко води гражданска война с народа си като изпрати танковете срещу жени и деца.Навремето Петър Младенов загуби поста си с фразата''Да дойдат танковете''.

56

СТРАНДЖАТА

преди 10 години

"Лични санкции срещу Путин звучат абсурдно"...... - докато куршум в кратуната звучи по-добре...

55

ISTINATA

преди 10 години

VIQT VIQT ZAPADNALITE EU I USA TROLOVE I KYRLEJI.....VIQT NA UMRELO PONEJE LAPANICATA PRIKLIUCHVA I SEGA TYRSQT KATO POLUDELI V KOQ DYRJAVA DA VPIQT NOKTI I DA SMUCHAT NEFT I GAS! BOLI GI HURKATA ZA UKRAINA...PROSTO TYRSQT NACHIN DA NAPADNAT RUSSIA I DA Q OTSLABQT...NO SHTE IM IZKOCHAT KRIVI SMETKITE....HAHAHA TOVA NE SA IM MAIKO PRODAJNICITE OT ABSURDISTAN .... VELIKA RUSSIA E NASRESHTA IM!!!

54

КрaсиГ.

преди 10 години

Зa всичко което сеслучвa днес вцялa европa е ВИНОВЕН нещaстникa горбaчов.usa кaкто днес тaкa и тогaвa не смеех дa посегнaт нaБAЛКAНИТЕ И СССР.Подкупихa този нещaсник и предaде цялaтa системa.Обезоръжихa ни aрмиите взехa ни бaнките нaкaрaхa ни дa се привaтизирa цялaтa икономикa.Унищожихa ни земеделието и стоковъдството и ни превърнaхa в потребители.ПроиЗвеждaме сaмо ***.ЕЕЕ дрaги сънaродници е товa е ДЕМОКРAЦИЯТA .Беден и послушен но имaш прaво всичко дa говориш и дa всякъде дa ходиш.Л.К.

53

ТОЙ КАЗА:

преди 10 години

Не бяха ли швейцарските банки най-сигурното място за парите на човек!Не беше ли Швейцария неутрална държава и при конфликти не взимаше ли неутралитет?!То ясно , че парите на всички шарлатани са там де, ама ако бяха хитри, отдавна да са си ги изтеглили, защото виждаме, че и там не е сигурно място за хартиите....

52

Анонимен

преди 10 години

До do 82Искаш да не плащаш данъци ли?И да не получаваш лихви за парите си в банката?

51

az

преди 10 години

До Анонимен,какъв ген.Кастър какви индиянци ,какви руснаци ти маршируват в тиквата, когато не знаеш мълчи

50

Доктор Сър Пичук

преди 10 години

Иновативен метод за лечение на:-комунизъм-русофилия-путинофилияГарантирани резултати, само 6 месеца след началото на терапията. Ниски цени и отстъпки за по-големи групи. След приключване на лечението гарантирам, че Вие ще бъдете болен американофил и ще плюете путин на майка до 10-то коляно. Доктор Сър Пичук очаква вашите обаждания и заявки през уикенда от 14 pm. до 18 pm.

49

Анонимен

преди 10 години

Спонги,за какви инвестиции си мечтаеш?Масово се случва back reshoring т.е.западните компании изтеглят производството си у дома.Важи за Англия,Германия,Италия за всички.

48

братоубийци

преди 10 години

Когато на площада се стреляше,имаше барикади,армията си седеше мирно, а сега проамериканското правителство на Украйна я хвърля срещу мирното население -жени,деца.Репортажите са по първи канал на руската ТВ