305

Шоп

преди 10 години

До АТАКИСТ Пак ли си се напил, бе?

304

Анонимен

преди 10 години

Атакистите са безделници, които намират причината за личната си неудовлетвореност в другите хора и обществото, което според тях /атакистите/ им е длъжно по някаква понятна за болните им мозъци причина. Изключение са 10 те депутата от предателската им група, които използват заобикалящата ги пасмина за лично облагодетелствуване.

303

Анонимен

преди 10 години

Лабилната психика се изока отново. Тоя льльо нямаше ли да го съдят? Мъжлете, което под закрилата на чужда агентура, и дупЕтатски имунитет ходи въоръжено, налите на бой, и по света с парите от предателството си. Психара е новият Юда Искариотски, разликата е, че Юда не е понесъл мисълтта за предателството, а този е ***.

302

Анонимен

преди 10 години

Сидеров е национален предател. Дали е за затвора или лудницата ще се изкажат специалистите. Да бъде затворен в зоологическата градина в София.Храната да бъде хврляна от зяпачите, че е опасен и хапе.

301

Ханибал Лектър

преди 10 години

В знамето на ЕС е вмъкнато скрито послание.Синият цвят е цветът на пасивноста,слятоста,безличноста,интуитивноста,приспособяване към чуждото и приемане на всичко,но без способност за различаване на доброто от злото.Цялото знаме на ЕС е просто едно синьо парче плат.Нищо повече.Никакви цветове,гербове или знаци символизиращи определени неща както са всички държавни флагове по света.Единственият символ сложен на синият фон са звездичките от Американското знаме.ЕС е сляп васал на САЩ!Атака са умни!

300

алф

преди 10 години

Както винаги Сидеров е прав за всичко и е един от малкото,които вземат правилна позиция по важните въпроси.Жалко че бай *** и бай *** пак ще гласуват за хунтата Герб и СърГей

299

слaи

преди 10 години

Дa срaвнявaш Русия с СССР е кaто дa срaвнявaш Гермaния с Третия Рaйх

298

Анонимен

преди 10 години

Сидеров е един голям *** и мръсен предател спрямо българския народ.

297

АТАКИСТ

преди 10 години

Заради такива като мен ли 2005-та беше на власт пак беше бесипету, деписету заедно с мадридския папардак?

296

Десен

преди 10 години

АТАКИСТ няма смисъл човече аз спирам да ти пиша просто няма какво повече да ти кажа щом ми хвалиш соца ...........лошото е че заради такива като теб в момента ни управляват комунисти и псевдонационалисти от което за жалост можем да се окажем първите изхвърлен от ЕС, и ще трябва да имигрирам по най бързия начин.

295

АТАКИСТ

преди 10 години

до 379Хвани се за още някоя дума, че да си аргументиран на 100%. СтандартнияТ камион 43-та е ЗИС-6, папагал!Иначе като стана въпрос за правопис, защото гледам имаш голямо желание да ми заявиш, че съм неграмотен, я си погледни второто изречение. Стандартния или СтандартнияТ камион? За подлог в изречението чувал ли си , и че той се пише с пълен член????

294

Анонимен

преди 10 години

До АТАКИСТРазбира се, че беше забранено да се излиза от България ако си потенциален емигрант. Хората защо им се налагаше да бягат през границата? И не ми говори за 85 година.

293

АТАКИСТ

преди 10 години

до 376 Давам пример: Ценностите да уважаваш даскала си на първо място, за да уважаваш и хората в обществото! Сега келешчетата възразяват на учителя си и им викат: ти ли ще ми кажеш к'во да правя, бе!Оттам започвам и свършвам за ценностната система на децата при бай Тошо и при хамериканската свободия!

292

Анонимен

преди 10 години

До АТАКИСТСигурен ли си, че Катюшата е била "предвижвана", а не придвижвана? Стандартния камион за катюшите е US6 - американски Студебейкър.

291

Анонимен

преди 10 години

До АнонименАди бе???

290

АТАКИСТ

преди 10 години

до 376Нямал си правото да работиш и живееш където поискаш? Ти сега от Лос Анджелис ли ми пишеш, от Хаваите или от панелката си в Люлин, заключен зад стоманена врата? През бай Тошово време не се заключвахме като затворници за да не ни окрадат, както сега. Оставях си колата пред входа отключена при бай Тошо. Сега се чудя къде да я паркирам, за да не я надраскат ***. 85-та година можеше да имигрираш стига да имаш мангизите. Само че само си чувал, че от България не може да се излезе, ***

289

Десен

преди 10 години

Какви ценности бе човек бяхме лишени от свобода и собствено мнение, нямаше право да живееш и работиш където поискаш в собствената си държава за чужбина пък изобщо не можеше и да се мисли тръгнал да ми говори за ценности по време на соца ти къде си живял бе човек

288

juji boss

преди 10 години

Благодарение на болното джудже.ДНЕС НИ УПРАВЛЯВАТ:ОБЛАСТНИ И ЗАМ. ОБЛАСТНИ УПРАВИТЕЛИ НА БЪЛГАРИЯ :Бургас -Юсеин Мехмед, Варна-Маткан Ибрямов, Габрово-Кенан Ашиков, Добрич-Исмет Хабил, Кърджали-Муса Сайдаахмед, Ловеч-Юнал Масъков, Пазарджик-Юмер Хамза, Плевен-Енгин Кючуков, Пловдив-Юксел Расим, Разград-Севгин Шукри, Русе-Айдън Караахмед,, Благоевград-Муса Палев, Силистра-Насуф Насуф, Търговище-Емел Расимова, Хасково-Кадир Исов, Сливен-Неджим Ахмед, Смолян-Бейхан Дуран, Стара Загора-Тонджа Йо

287

АТАКИСТ

преди 10 години

до 372Мога да ти кажа много неща моито съм одобрявал при соца, но темата е дълга.Но най-важното беше, че се зачитаха човешките ценности. Надявам се да ме разбереш. Все пак си от от онова време. Не е нужно да ти давам примери за да те "светна", нали?

286

гхгд

преди 10 години

Сидеров евaлa, нaтривaй гнуснaтa ционисткa пaплaч, тяхнa мaмичкa мръднa