17

Вирджиния

преди 10 години

И защо няма да пращат? Да не би Китай и русия да са спряли да рефинансират външния им дълг? И сега май няма пари за предислокация?!

16

Анонимен

преди 10 години

ЗА КАКВО НИ Е ЕС , ЕП И ЕВРОДЕПУТАТИ .ЕС ДА СЕ ПРЕИМЕНУВА НА АМЕРИКАНСКА КОЛОНИЯ ЕП ДА СЕ ПРЕИМЕНУВА НА АМЕРИКАСКИ КОНГРЕС А ЕВРО ДЕПУТАТИТЕ НА АМЕРИКАНСКИ СЛУГИ.

15

Анонимен

преди 10 години

"СУ"-самолет за уплашване:))))))))))))))

14

киро

преди 10 години

САЩ щели да изпратят войски в Полша, това обяснява кои са страните предизвикали проблемите на Украйна. Поляците се боят от Русия толкова много, че *** навсякъде по света за помощ. Според мен Русия трябва да набута Полша в ъгъла, да им посочи мястото, поляците да осъзнаят незначителността си за да се намали световната истерия.

13

Анонимен

преди 10 години

Да не са луди...случайно да прелети някое "СУ" и да останат без сухопътни сили:))))

12

Атакист

преди 10 години

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВОЛЕН СИДЕРОВ!

11

фашист

преди 10 години

ще стане много интересно ако разположат нещо в полша като отговор ще има разполагане на воиски на БРИКС на хаваи а в мексиканският залив 5 неоткриваеми паддодници

10

Поп Грую

преди 10 години

Я, полската *** се разквича!Путин ги поканил на преговори, щял да им изпрати самолет да ги вземе.Безплатно...

9

Анонимен

преди 10 години

"В Пентагона разглеждат мерки за засилване на боеготовността"Да слагат памперсите и да скрият бланките за заявяване на напускане на армията :D

8

Анонимен

преди 10 години

РУСИЯ ДА РАЗПОЛОЖИ НЕЙНИ ВОЙСКИ В МЕКСИКО И КАНАДА ,АБЕ ТЕЯ АМЕРИКАНЦИ ЗА КВИ СЕ МИСЛЯТ БРЕ ,ТЕ СИ ШЕТАТ ИЗ ЕВРОПА КАТО ЧЕЛИ СИ Е ТЯХНА БАЩЕНИЯ .АЛО ЕС , КЪДЕ СТЕ БЕ *** ,КЪДЕ ДРЕМЕТЕ , НИЕ ЕС ЛИ СМЕ ИЛИ АМЕРИКАНСКА КОЛОНИЯ.

7

Анонимен

преди 10 години

безпомошни гърчове на хамерика ,не и остава много живот на тази паразитираща страна ,доларчето си отива лека по лека

6

Гошко

преди 10 години

"Продължаваме да изучаваме варианти за действия, които биха уверили нашите съюзници от НАТО в твърдата ни ангажираност към принципа на колективна отбрана в съответствие с член 5 от Устава на НАТО, каза контраадмирал Джон Кирби. Дали руснаците имат повечко Су 24 с монтирана на тях апаратура, носеща името на планина в Колския полуостров - Хибини? Поживм, увидим!

5

Анонимен

преди 10 години

чакам с нетърпение нова лъжлива пропагандна статия колко лоша била Русия а Путин бил окупатор ха ха

4

xx

преди 10 години

До Малко ФактиЕдно не може да се отрече на куманоидите-майстори са в лъжите и пропагандата. А простаците веднага поемат информацията за великата червена армия и въобще не влагат грам мисъл дали това е така или не. А, нищо чудно, то с бетонираните им мозъци друго не може да се направи.

3

Анонимен

преди 10 години

Герберасто-*** пишман натовци ще ни вкарат във война, в която ще ядем голям бой, защото като стане напечено американците ще се скрият като мишки в държавата си континент, а *** ще си изкарат всичко на горките вулгаристанци.

2

Анонимен

преди 10 години

кой ги пише тези измислени лъжливи статий

1

Малко Факти

преди 10 години

ЩЕ вкарат армия в Полша и после войниците ще се *** от страх, като тези от американския кораб Доналд Кук. И после ще им трябват психолози и хапчета да ги успокояват. ХА ХА ХА ***.blitz.bg/news/article/262371