65

Ангел

преди 10 години

В неделя Исус ще възкръсне, тоест ще възкръсне доброто в душите ни, ще има светлина

64

Анонимен

преди 10 години

Хан Крум с черепа на Никифор. Когато конската опашка не беше заменена с кръста и християнството не ни бе наложено.

63

Анонимен

преди 10 години

68 не вервам в хорската ви мъка. по-скоро вервам в животинското ви злорадие.

62

Анонимен

преди 10 години

В няколко медии пишат едни и същи платени мекерета - нямат уважение дори и към хорската мъка!Някой ден, когато мъката застигне и тях, може и да осъзнаят че се нуждаят от капка вяра...ще бъде късно!

61

Анонимен

преди 10 години

красене, ако Господ трабва да накаже всички, както е според делата ни, щяхме ли да можем да пишем дори ние двамата с теб тук? никой не е съвършен, но стремежът на човека (надавам се, да се вписвате в тая група животни) да се стреми към съвършенство е обърнат с надолу главата, или с нагоре задните части. погледнете само за какво спират коментари, "демократите", само защото са обърнати с надоле главата и мислят със задните си части. факт!

60

Случаен 7

преди 10 години

До Анонимен 51Заповедите са дадени на Мойсей от Бога, а Христос е Син Божий и втората личност на триединния Бог, така че не става въпрос за плагиатство а и каква полза да го правят първите християни се явяват апостолите, които са изтезавани и убити за вярата си, а и после при Нерон много християни са жестоко убити на арената. Кой би рискувал живота си ако всичко е измама;-)

59

Красен

преди 10 години

Познавам поп, който прави тройки с ученички, вечерта се връща при бедната си бременна жена-уморен, на същия човек му целуват ръка в църквата а той се хили .Защо Господ не го наказва, къде си Господи .......

58

Анонимен

преди 10 години

63 очевидно не. извикайте зиг сталин, или зиг ащън. сиг марионетките, за да получите ехото на костов- аонсувеца.

57

Анонимен

преди 10 години

Някой прави ли разлика между посланието на Исус и властовите претенции на църковния институт да ни управлява от негово име? При исляма е същото - изопачаване на посланието, заменено с догмата за "последна инстанция" ?

56

Анонимен

преди 10 години

59. е върл екшибиционист. позаголете ни се още малко изпод шлифера! любопитен съм на какво сте способни. не друго.

55

Анонимен

преди 10 години

Вярата не означава религиозна или църковна структура. Става дума за законите на живота, всичко е метафора на това, че не сме само физически субекти, притежаваме и душа, не сме неодушевени предмети, а и да сме не е ясно откъде води началото си нашия свят. Не сме създали душата в лаборатория, родени сме с нея, тя е единствената която придава смисъл на съществуването ни, ние не сме сътворили нищо особено.Друг го е направил.Това как ние го използваме е отделен въпрос.

54

Анонимен

преди 10 години

а, да не забравя, помолете се на партията си да възкръснат! като един костов от партизанска полянка.

53

Амииииииииииииин!

преди 10 години

От 10 години насам спрях да празнувам празника на капиталистите-Великден. Нека сами си го празнуват. Той си е техен, на техния бог на парите. Техният бог, който им позволява да вършат всичко безнаказано.

52

Анонимен

преди 10 години

до ***: щом за вас бойко, станишев и плевенлиев са богове, то нямам нищо против в идните дни да тъжите за тях. това е!

51

Анонимен

преди 10 години

От 10 години насам спрях да празнувам празника на капиталистите-Великден. Нека сами си го празнуват. Той си е техен, на техния бог нас парите, техния бог, който им позволява да вършат всичко безнаказано.

50

Християнин

преди 10 години

Българина е най- големия лицемер, когато защитава окупатора Путин , плаче за православието ( споделя абсурда , че Путин бил спасителя му) , а иначе си остава все същия гламав неверник, атеист- комунист, бездушник и позьор...идете и вижте какво става в църквите тези дни...цяла година същите ти се присмиват , ако им говориш за Бог, но днес и утре и вдругиден са в "първите редици" на миряните...объркани хора, вече дори не ми е жал за тях.

49

Анонимен

преди 10 години

това не е свободен форум за обмяна на мнения, драга. това е информъционно, но "демократично" затъмнение на свободни мнения. няма свободна медия. запишете си го на челата с шшш.

48

добър ден

преди 10 години

До за 50Кое от написаното от мен не е истина ..- Бойко ли направи разпети петък неработен ден .- Целуваха ли се сергей и местан в центъра на София пред 10 хиляди на общия митинг на ДПС и БСП- назначават ли се на ключови позиции хора на ДПС

47

Анонимен

преди 10 години

47 ти питаш на нас ни забраняват отговора, това е "демокрацията" и нейние ценности.

46

за 50

преди 10 години

Чета ти поста и го слагам точно в графата"тролско писание". С "опорни точки".