27

Анонимен

преди 10 години

Къде е проблема тук? Българина просто го мързи, ама много го мързи, толкова го мързи, че е напът да умре от мързел. Децата и семейството са превърнати в излишен ангажимент, защото тук трябва да се положат усилия, да бъдеш отговорен, а това си е непосилно бреме за масата мрънкащи мързеливци, чийто живот се осмисля единствено около напивания, плюскане, въртене на гюбеци, обикаляне до припадък на молове и гледане на турски сериали.

26

Анонимен

преди 10 години

Ако афганистанките не вярваха в Аллах,а в лъскавите западни стоки, както българките,нямаше да раждат по 5,64 деца, а по 1,42 деца,както българките. И ако исляма не забраняваше мюсюлмански жени да се омъжват за мъже от други вероизповедания,сигурно афганистанките щяха да ги назначат за фотомодели в престижни мъжки списания като "Maxim" и "Playboy", вместо славянките.И нямаше НАТО да ги бомбардира,а щеше да ги приеме като пълноправен член.И не само НАТО,даже и Евросъюза щеше да ги приеме!

25

f

преди 10 години

До 8 Да, прости сме, че ви издържаме да лентяйствате, че гледаме вас и вашите деца, че ви внасяме за социални помощи и здравно осигуряване.Прав/а сте, в крайна сметка благодарете се,че все още има кой да работи, за да ви издържа. Интересно ми е, какво ще се случи след 50 год., когато сте повечко - дали ще започнете да работите за нас, и дали изобщо сте чували понятието работа/като изключим креватната гимнастика с цел приходи, а не отглеждане на образовани и възпитани деца/.

24

До 9

преди 10 години

Рано ти е още лельо изчакай до 60, тогава може пък и да ти дойде акъла.

23

Анонимен

преди 10 години

До "Що се отнася до проститутките, аз не познавам такива."Мъж, който до 30 годишна възраст е имал 5 сексуални партньорки, е на мнение, че съществуват *** и користни жени по принцип, но повечето жени са порядъчни, защото повечето жени които той е срещал са недостъпни за него. За неопитния мъж, повечето жени си търсят сериозна връзка по любов и им трябва поне няколко месеца да познават един мъж, преди да решат дали да имат секс със него.

22

До 26

преди 10 години

И там децата ти ще ги носят на ръце може би!? Аз ти предлагам още сега да ги изтреляш към Марс. Не е истина колко прости хора на този свят.

21

До 27

преди 10 години

Каква е тази алинея 1?

20

До 22

преди 10 години

А бе мислител, ти от Марс ли падаш?Българката и *** еднакви критерии ли имат? Българка ще тръгне ли да отглежда децата си в катун или в едностаен коптор, където живеят заедно хора от три поколения и по 3-4 двойки едновременно правят секс, без да ги е грижа, че децата им ги гледат?Ти колко законно омъжени *** познаваш? Какъв съпруг има *** самотна майка, родила от няколко мъже?Що се отнася до проститутките, аз не познавам такива.А ти откъде знаеш подробности от личния им живот?

19

историк-анализатор

преди 10 години

Мили ми прости и неграмотни другари. Никой не иска повече БКП-БСП-ДС на власт. Това е една от причините да се търси непрекъснато някоя нова партия да вземе властта. Въобще не си въобразявайте, че като плюете ГЕРБ и това ще ви помогне. ПРОСТО НАРОДА ВИ МРАЗИ. 70 години тормозите този народ с убийства, кражби на частни имоти, беззакония, отвличане на хора за пари и всякакви престъпления само и само терористите от БКП-БСП да са на власт. Е стига ви толкова.

18

Анонимен

преди 10 години

21,Можеш да пишеш глупости на маймуница, но хора като мен зависи дали изобщо да те има.Дървените философи от Запад няма да ти помогнат, а докато дойдат техните комисии да установят какво точно се е случило, ти и твоите братя ще сте както в онази песен - дим да ви няма, през комина.

17

Анонимен

преди 10 години

До "мизерните заплати принуждават българката да отлага раждането"На *** заплатите не са по-малко мизерни.Жената за да реши да забременее и да роди две или повече деца, е необходимо да има съпруг. Проститутката не може и не желае да има съпруг.

16

pe6o

преди 10 години

До 18 mur6o umrqla po golqma jalka otrepka ot tebe nqma

15

Важно уточнение

преди 10 години

59.1% от всички живородени деца у нас през 2013 г. са извънбрачни, но защо не е отбелязано колко от тях са ***?*** не сключват граждански брак, защото за извънбрачно дете се дават по-високи суми за детски надбавки, а майките им получават повече социални помощи в сравнение с бедните жени, които са законни съпруги.

14

До 8 и 13

преди 10 години

Жалки *** има във всяка нация. В нашата нация също има подобни екземпляри - това са тези, които раждат *** като вас.

13

До 11 и 15

преди 10 години

Причината е ясна за мислещите и за информираните. На Запад моралните норми в недалечното минало не са били по-либерални от тези в Царство България.Но хората там по-рано,отколкото у нас са си дали сметка,че е по-добре първо да поживееш с един човек и чак след това да решиш дали искаш да се обвържеш с него за цял живот.Там и двамата родители се грижат за извънбрачното си дете.У нас едва през последните 20 г. се наложи този модел, но част от ганьовските мамини синчета го използват,за да дезертират

12

До 4

преди 10 години

Не особеностите на културата, а мизерните заплати принуждават българката да отлага раждането. А на всичко отгоре, нали част от тази мизерна заплата отива за изхранване на *** *** и техните глутници от чавета? Та когато тези чавета пораснат, да станат *** като 8 и 13, които коментират тук?

11

Анонимен

преди 10 години

Демокрацията била виновна... И в Гърция е демокрация, пък извънбрачните деца са само 7-8%.Друга е причината, мой човек.

10

pe6o

преди 10 години

Българките се оказаха жаби, които не си знаят гьола prav si Bulgarkite stanaxa golqma *** poslednite godini

9

Анонимен

преди 10 години

От 1991 г. се наблюдава трайна тенденция на увеличаване на извънбрачните раждания. Техният относителен дял нараства от 18.5% през 1992 г. на 42.0% през 2001 г. и на 57.4% през 2012 година. През 2013 г. броят на живородените извънбрачни деца е 39 375, или 59.1% от всички живородени. ДЕМОКРАЦИЯ ! ! !

8

БГ

преди 10 години

За съжаление, Българската нация си отива и никой не може да спре това ! На всеки 10 новородени, 6-7 са ***. Направете си сметка, какво ще стане след 5 до 10год. Аз не искам детето ми да расте и живее в тази държава, защото нищо хубаво не виждам в бъдеще. Когато необразованите и неграмотните се изравнят с хората които ги хранят, икономиката ще се срине, а това ще стане много скоро. ***-1.5 млн./турци - 1 млн./Българи- 5млн.- работещи 2.5 млн. или казано, цялата нация разчита на тези 2.5 млн