16

ами сега

преди 10 години

В момента всичко се закърпва със заеми ... дори и на децата им е ясно , че няма как цял живот да харчиш повече от колкото имаш в един момент ти връчват сметката.На всичкото отгоре , се теглят милиарди а се дават по 100 - 200 милиона и то основно за помощи тип великденски с което не се решава проблема а само се замазват очите на хората , същевременно депутските заплати скачат с 40% , а пенсиите щели да растат с по 2% ежегодно .ЧеститоЧУЖДИТЕ ИНВЕСТИЦИИ СА НАМАЛЕЛИ С 73% на годишна база

15

Анонимен

преди 10 години

Добре, увеличете цената с 20% и зимата се гответе за невиждан граждански бунт.

14

Само за компенсиране на един единствен АЕЦ са необходими перки забучени през 100 м на дължина 3200 км. Колкото целия бряг на Франция. Считайте колко безумно-скъпа и луксозна играчка са и цялата шайка, която ни ги натресе трябва да бъде екзекутирана моментално!

13

един

преди 10 години

До кога бееееее Ненаситници ще пиете човешка кръв.Нямате наяждане еййй

12

Анонимен

преди 10 години

A KOI NAPRAVI DEFICITA . DUMATA DEFICIT V PREVOD NA RAZBIRAEM EZIK E NQKOI OKRADE N.E.K . NIE PITAME KOI OKRADE N.E.K. TRAGNETE PO SLEDITE NA PARITE , NE SE PRAVETE NA MI6OCI . PARITE OSTAVQT SLEDI I MNOGO MNOGO MIRI6AT . DEISTVAITE PARI NEMA . AKO LI NE IMA TOQGI

11

Анонимен

преди 10 години

Положението в НЕК е неспасяемо, но това не пречи да се залъгваме с шикалки. Сега по-важния въпрос е дали фалита на НЕК ще повлече и фалити в банките и нова национална катастрофа.

10

Анонимен

преди 10 години

"... обясни Диловска по време на семинар, организиран от ЧЕЗ България." Стигнах до тук и спрях да чета. Срещу добро заплащане в държавата си имаме много такива "експерти".

9

Анонимен

преди 10 години

На ЕРП-тата като не им изнася да си събират багажа и дома. До кога народа ще затъва, за да могат разни тарикати да прибират огромни печалби?

8

Анонимен

преди 10 години

В крайна сметка в следващите няколко години в енергетика ще става все по-трудно да се краде както до сега. Кацата с мед е свършила и сега предстои лечебен глад.

7

Анонимен

преди 10 години

Хубаво е управлението на Орешарски, нали?

6

Анонимен 1

преди 10 години

Ама, защо гражданите ще трябва да го плащат този дефицит?!? Заради разни мошеници, алчни пишман бизнесмени, чужди фирми и липса на национална политика, обикновенния човек ще трябва да плаща!!!

5

Анонимен

преди 10 години

не само ще върнат цената,а и ще има отгоре за след изборите.

4

Кратун

преди 10 години

Крадоха на поразия, сега искат да ни разпределят на всички как да платим кражбите. И няма нито един виновен!!!

3

Анонимен

преди 10 години

Оставете тока,а кажете нещо за това сергейшата какво магери за изборите.

2

Анонимен

преди 10 години

Мен какво ме интересува ,че ЕРП тата не им излиза печалбата ?Или ,че не могат да си прибират задълженията ?Аман вече ,аз *** ток,монополна печалба,зелен мутро-евро-ток не плащам!Като не им изнася въз !

1

ха-ха-ха

преди 10 години

Кво баба си знае това си бае. Експерт! *** не знае какви били дефицитите.Няма да стане - времето на грабене от ЕРП-тата, и дружките на Тиквата с ВЕИ-та мина.Да фалират. АЕЦ-а е достатъчен за нуждите на хората. Ако се наложи да отворят и затворените блокове. А на хамериканското посолство и другите посолства от ЕС да се продава само зелен ток.