267

Анонимен

преди 10 години

Тоя добре ли е?Шистов газ го гони тоя ***!Ние с Русия не сме се карали ***!Русия за нас газ ще даде винаги *** ***!

266

Анонимен

преди 10 години

До delia,къде ги видя тези мислещи американци, та чак и прогресивно мислещи?

265

delia

преди 10 години

Браво мистър Ран! Добре, че има такива хора, които да помагат на нашата родина да се пази от пост-комунистическо нашествие! Дано повече прогресивно мислещи американци да идват в България с инвестиции и идеи!

264

Анонимен

преди 10 години

Нема да видите шистов газ в България! Нас Господ ни пази от такива изчадия адови!Урагани ще ви удрят, в наводнения ще се давите, ще се свличате, докато си разкарате мръсните пипала от нашата земя!

263

kane

преди 10 години

... ей ***, няма ли кой и другото око да ти извади и бял ден да не видиш бе ***, както многото бедни българи дето заробихте след предателството на горбачов!Мама ви *** фашисткаНяма ли ботуш дето да ви смаже завинаги

262

Благодарен българин

преди 10 години

Да е жив и здрав тоя човек - без него щяхме да сме смазана от руски ботуш гладна посткомунистическа *** като Молдова !

261

Гено

преди 10 години

Гледна точка на икономист фокусиран върху краткосрочния икономически баланс. Дали някой ще се трови в дългосрочен план не е обект на неговия анализ. Досега никоя медия не се е ангажирала да дискутира положителните и отрицателните влияния на добива на шистов газ. Това не е журналистическа статия, а преразказ на нечие изявление. Пълна скука и ви чета весника, само защото и другата преса е скучна. Единствен Валери Наденов смее да провокира хорската мисъл, без значение далие е прав или крив.

260

Румбо

преди 10 години

Тоя "***" има наглостта да се появи отново!Ама то американците са оперирани откъм съвест,срам и задръжки още от детска възраст.Ами ако решим да сондираме за шистовия газ чрез български или други неамерикански фирми,дали ще е такъв фен?

259

Крумъ

преди 10 години

Извадете му и другото око барем прогледне. Я по добре го набийте на кола

258

Emigrant

преди 10 години

Abe zachto ne si gledat tiahnata ami si vrat nosa navsiakade....jalki skapernici i egoisti....te chte ni kajat kakvo triabva kak li pak ne

257

Бади

преди 10 години

Ооколо санкциите срещу Русия шистовия газ е отново е актуална тема.

256

Косто и Ран се барат

преди 10 години

У бе, мазен ***!!Да те ритат дано, да ти спукат далака от шутове на тебе, мазен ***! В предаване ше те дават- за затвора си ве, ***! Но Костов е тоя дет най-вече трябва да е в затвора където редовно да му точат корите, мазно *** Костовско! Ех как не мога да те сритам в муцуната, знаеш ли каква демокрациоя щи дам?

255

Долу Ран

преди 10 години

До MMДоказано е, че плана Ран-ът (Ран съвместно с Ът ) по демагогия на Костов се изпълнява сткриктно през последнтие 25 години и България се превърна в ***! Преватизацията на Костов беше част от този отвратителен план. Така ни спасиха от комунизма, че ни закопаха 20 км. под земята.

254

Анонимен

преди 10 години

до 265: абе ***, ти с г*зъ ли си мислиш. това което предлагаш е невъзможно. По тази логика ако в бг се стигне до това разпарчеросване,много естествено че и тя ще изчезне.Това харесва ли ти,*** дивашка? Много ниско се навеждаш.

253

Плана Ран-Ът

преди 10 години

"Той припомни старите автомобили, лошите пътища, ограничения брой заведения и ресторанти, като и липсата на пълна свобода, невъзможността да правиш всичко, което си пожелаеш.------Забравил е да спомене съвременната липсата на здравеопазване в България, на нормално функционираща правна система, законност, образование, модерно и проспериращно общество и прочие.Може ли човек да яде и да се лекува с асфалт, бе, Рански идиоте ***>? Демократичните *** на чело с Иван Костов съсипаха Бг.

252

Анонимен

преди 10 години

Дано му извадят и другото око на този ***!

251

Анонимен

преди 10 години

Тази гад едноока ***...

250

Анонимен

преди 10 години

След като този тип заявява, че забраната за шистовия газ е била "автогол", значи това е било правилно решение!!!Този екземпляр и останалите хищници около него, които закопаха България за много години напред, с техния план Ран - Ът, нека да вият сега от мъка, че не могат да изтровят Българската земя, за да изкарат пари на гърба ни!!!Може би Франция е глупава, като е забранила добива на шистов газ, защо ние ще сме толкова "хитри", че да се съгласим?!? USA отрови и съсипа своя територия, ние не.

249

MM

преди 10 години

Трябва да си жестоко вглупен човек, за да вярваш, че този едноочко е виновен за състоянието на държавата. Той няма общо нито с нивото на корупция, нито със съдебната система, нито с енергийната зависимост от една "миролюбива" славянска страна, нито за чалгата.

248

муспи

преди 10 години

Доктор Сърп Пичук, че ти си *** бе ***!